0 oy
162 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (317 puan) tarafından

5 yıllık evliyiz kiradayız 1 oğlum var  Eşim çift işte çalışmaya başladı ama yetemiyoruz Eşimde Şehir dışına Çıkmak istiyor en azından ev alabilmek in düşüncesi o yönde ama bende dedim ki sen gittin biz bittik Neden öyle dedim ben bu zmana kadar gidipte Sorunsuz Evine dönen birini görmedim İçin rahat değil Varmı içinizde Sürec nasıl ilerledi eş dost akrabası olan Her söze açığım 

7 Cevaplar

0 oy
önce (1 puan) tarafından

Ben 10 yıllık evliyim 3 çocuğum var evlendiğimiz günden beri eşim batıda çalıyor 3 ayda bir geliyor 2 ay falan kalır tekrardan giderler ve çevremdekiler hepside böyle ve bir sorun yaşayan görmedim yani çok nadir insanın kişiliğine bağlı bide kütü bişey yapan heryerde yapar yani

önce (317 puan) tarafından

Evet haklısın teşekkür ederim bizim yönümüz belli oldu eşim De aynısını söyledi 2 senelik iş gelse dedi 2 ayda 3 ayda bir gelicem tekrar gidicem dedi hakkımızda hayılısı olsun ☹️

-Reklam-
0 oy
önce (29,924 puan) tarafından

Yani kisinin kendine bagli birsey bu 

Etrafimda cogu kisi gidiyor calisip evine geliyor hafta ayda bir mesela sorun olmuyor bazi seyelerin iyi olmasi için fedakarlık diyelim

İnsanin kendinde bitiyor hersey iyiside kotusude

Hakkımızda hayırlısı olsun eşimde aynısı söyledi ayda 1 gelicem tekrar gidicem dedi

0 oy
önce (1,869 puan) tarafından

Normalde asla gondemre taraftarı değildim iki cocukla geçen defa gutti geldi rezil olduk resmen budefa bu ay gidecek kızımı kreşe gonderecem artık gönderme sebebimde kayinbabamin evinde kiraciyiz bir hafta önce kira için bana demedigini birakmadi eşime sesini etmiyor bana size asla acimiyorum üzülmüyorum daha birçok şey dedi o gün karar verdim eşime dedim git sehirdisina çalış dişimi sıkacam geleceksin bir ev alacaz artık bu evde oturmak istemiyorum dedim inan idare edebiliyorsan et gitsin çalışsın başkalarının ağız kokusunu nimetini çekmekten daha iyidir 

Allah yardımcımız Olsun bacım Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın

0 oy
önce (6,881 puan) tarafından

Ben eşimin nerde ben orda olurum tek kalamam bir çocukla evde 

Ama senin dediğin gibi olmuyor onlar şantiyede kalacak başka bilmediğin bir şehire gidip hotelde veya kirada kalmak çok sıkıntılı bir durum zaten toparlanmak için çabalıyorken daga da zor hale getirir çocuklarla ordan oraya sürülmek Çok zor bir durum ... Bi zaman sonra belki düzeni kurunca neden olmasın demi ama 

önce (6,881 puan) tarafından

Aynen cnm

0 oy
önce (13,442 puan) tarafından

Eşim 15 yıldır gemide çalışıyor. 6 yıllık evliyiz. 2 tanede çocuğumuz var. Çalışır gelir. Ekmek parası yani eşiminde mesleği bu yapacak birşey yok. 

Öyle rabbim yardımcımız olsun

0 oy
önce (4,722 puan) tarafından

1 ay oldu gideli iki çocukla kaldım ben Giresun'da o Ankara'da çalışmaya gitti mecbur borçlar aldı başını gidiyor burda askerî ücret ile ödenmiyor borç en azından Yüksek miktara çalıyor 

Haftaya gelecek 2 gün kalıp gidecek 

Sorunu olan karısının yanında da yapar takma kafana 

Hakkımızda hayılısı olsun rabbim yardımcımız olsun 

önce (4,722 puan) tarafından

Amin canım ❣️ 

0 oy
önce (222 puan) tarafından

Doğu tarafında hepsi öyle be de beş yıldır evliyim bir kızım var bir ay burda üç ay batıda kızımı yanlız büyütüm çok zorlandım yardım edebilcek kimse yoktu başımda bir çatı bile yoktu Rabbim darda olanlarin yardımcısı olsn her gidiş gelişinde kızım yeni şeyler yapıyordu emeklemes konuşması yürümesi gülmesi eşim hiç birine şahit olmadi bir on gündr gitmiş kızım üç buçuk yaşında artk alışmış babasına ksc gündr beni yedi babam nerde kasabadym ben bazen param olsa bile bu kilo meyveye hasret yaşıyoruz getirecek kimse yok maalesef yinede sağlık olsn burda diyadin gibi bir yerde hiç bir çalışma imkanı yok 

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 316 göst.
23 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Marsilyadan (2,191 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 301 göst.
27 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Boncuk22 (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 783 göst.
4 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde clk38 (1,493 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 220 göst.
8 Şubat 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,462,832 soru

23,977,125 cevap