+1 oy
94 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Evet gece anlıkları da bugün ben alayım 

Hayırlı geceler 

Iyi hafta sonları geçirmeniz dileği ile 

Allaha emanet olun.

3 Cevaplar

0 oy
(4,036 puan) tarafından

teşekkürler 💙

bugün yorucu bir gün oldu, hava sıcak gezdik falan. yarın evde oluruz büyük ihtimalle. ortalığı toplarım 

tarafından

Yarın temizlik günüm benimde 

Kıyı bucak temizliğe gecicem 

-Reklam-
0 oy
(6,489 puan) tarafından

Hayırlı geceler olsun sana'da bizimde bugün evlilik yıldönümü ama işten güçten unuttuk yeni aklıma geldi daha 

tarafından

Evlilik yıl dönümü kutlu olsun 

(6,489 puan) tarafından

Sağol canım

0 oy
(4,764 puan) tarafından

Hayirli geceler abla valla tuhaf bi gundu benim icin soylemesi ayip niyetliydim akdamdan esime dedim sabah 9 da kalk cocuga kahvaltisini yaptir 2 saat daha uyuyum gunler uzadi ya dayanamazsam diye 1 saat sonra geri geldi sinirinde catlamis ben bununla bas edemiyorum al sunu yemiyo diye bi gor sinir kupu hakli da ben hergun ugrasiyorum o kahvalti yuzunden neyse temefona baktim kayinbabam aramis kayinvalidem ameliyat olcak onunla ilgili bisey mi dedim geri aradim esimin ananesi teyzeleri dayilari falan hep toplanmislar Almanyadan geldilerdi bizi sormuslar o da beni aramis gelmek istersen diye kirar miyim gittik ki onlarda ogle namazina mutakip camide mevlid okutmuslar rahmetli dede icin ona da katilmis olduk pide koymuslar aldik geldik Allah razı olsun aksam yemegi falan yapmadim onlari yedik butun gunu uyuyarak ya da mayisarak gecirdim gunes cok susayti beni dayanamadim bi ara bozsam mi diye dusundum Allah affetsin simdi de oglusumu uyutuyorum kehve icerek yatisiyi kilar yatarim 

tarafından

Sağol gülüm allah razı olsun senden güzelim 

Bende esimi uyuttum 

Oğlumu uyuttum 

Allah oruçlu niyetletini kabul ve makbul eylesin inşallah 

Bende yatsı namazını kılıp 

Mutfağı toplayıp 

Yatar uyurum 

İyi geceler 

Rabbim herseyin hayırlısını nasip etsin 

İlgili sorular

0 oy