Evet gece anlıkları da bugün ben alayım
Hayırlı geceler
Iyi hafta sonları geçirmeniz dileği ile
Allaha emanet olun.
teşekkürler 💙
bugün yorucu bir gün oldu, hava sıcak gezdik falan. yarın evde oluruz büyük ihtimalle. ortalığı toplarım
Yarın temizlik günüm benimde
Kıyı bucak temizliğe gecicem
Hayırlı geceler olsun sana'da bizimde bugün evlilik yıldönümü ama işten güçten unuttuk yeni aklıma geldi daha
Evlilik yıl dönümü kutlu olsun
Sağol canım
Hayirli geceler abla valla tuhaf bi gundu benim icin soylemesi ayip niyetliydim akdamdan esime dedim sabah 9 da kalk cocuga kahvaltisini yaptir 2 saat daha uyuyum gunler uzadi ya dayanamazsam diye 1 saat sonra geri geldi sinirinde catlamis ben bununla bas edemiyorum al sunu yemiyo diye bi gor sinir kupu hakli da ben hergun ugrasiyorum o kahvalti yuzunden neyse temefona baktim kayinbabam aramis kayinvalidem ameliyat olcak onunla ilgili bisey mi dedim geri aradim esimin ananesi teyzeleri dayilari falan hep toplanmislar Almanyadan geldilerdi bizi sormuslar o da beni aramis gelmek istersen diye kirar miyim gittik ki onlarda ogle namazina mutakip camide mevlid okutmuslar rahmetli dede icin ona da katilmis olduk pide koymuslar aldik geldik Allah razı olsun aksam yemegi falan yapmadim onlari yedik butun gunu uyuyarak ya da mayisarak gecirdim gunes cok susayti beni dayanamadim bi ara bozsam mi diye dusundum Allah affetsin simdi de oglusumu uyutuyorum kehve icerek yatisiyi kilar yatarim
Sağol gülüm allah razı olsun senden güzelim
Bende esimi uyuttum
Oğlumu uyuttum
Allah oruçlu niyetletini kabul ve makbul eylesin inşallah
Bende yatsı namazını kılıp
Mutfağı toplayıp
Yatar uyurum
İyi geceler
Rabbim herseyin hayırlısını nasip etsin
1,466,810 soru
24,035,630 cevap
328,909 kullanıcı