+2 oy
984 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (73 puan) tarafından

Arkadaşlar size bir kaç ay önce yaşadığım korkunç bi olayı anlatıcam bugün anlatmamın sebebini anlıcaksınız 

Ben 3 yıllık evliyim ve eşim halamın oğlu olur bir de 20 aylık kızım var yani kaynanam halam olur

Ocaktan beri maddi olarak zorluk yaşıyoruz çünkü eşim bi kaç iş değiştirdi ve 2 ay falan ramazanın başından beri de çalışmıyordu tabi ki de evde maddi olarak zorluk yaşıyorduk ramazan sonuçta para pul olmayınca bi de bebek birikmiş paramız da yok ben uzun süre anlayışla karşıladım eşimin durumunu ama bir yerden sonra başka iş bak biraz daha dayan iş bulunca çık falan desemde eşim evde yatarak iş aramayı tercih ediyordu ve gece asla uyumayıp gündüz akşama kadar uyuyordu bu sürede kayınpederim bizim iki ay kiramızı falan ödedi faturaları falan biraz da alışveriş falan yaptı  ama ben artık başkalarının minnetiylegeçinmek istemiyordum . 10 bin 15 bin bile olsa razıydım git çalış diyordum ama eşim türlü sebebler bahane ederek işe gitmiyordu. Bir gün kaynanam bize gelmişti ve gerçekten dolapta hiç bişey yoktu hani desen bi kurufasulye bulgur o bile yoktu . Halama dedim hala böyle gitmez gayet iyi maaşlı güzel işler var arayıp görüşmeye çağırıyorlar oğlun gitmiyor gitse işe alırlar kesin falan diyorum . Bana söylediği şey sen 1 2 hafta annenlere git oğlum da bize gelsin ben onu evde işe yollarım . Dedim hala bu çocuk mu okula yolluyorsun ayrıca ben niye gidiyorum bende geleyim size kalalım 2 hafta .yani sen bilirsin öyle de olur tabi ama biraz uzaklaşın dedi bana . Çok uzatmak istemedim kapattım konuyu. Bu böyle giderken bir gün evde kavga patlak verdi işte tartıştık o bana bağırdı ben bağırdım çıktı gitti evden . 1 saat sonra kaynanam beni aradı telefonu açtım ama bana nasıl bağırıyor. İşte sen ne hakla benim oğlumu evden kovarsın yiyorsun içiyorsun geziyorsun cebinde para bol bide doymuyorsun oğlumu evden kovuyorsun. Şoka girdim telefonda alıp kapattım direk oraya gittim . Eşim evde yoktu çıkıp gitmiş konuşmaya gitmiştim dedim durumu anlatayım ben evden kovmadım kimseyindiye. Ama kaynanam sinirden patlıcak haldeydi kayınpederimde orda o da sinirli bana demediklerini bırakmadılar. Yok ben aç gözlüymüşüm doymuyormuşum. Oğlunun psikolojisi bozmuşum o yüzden işe gitmiyormuş . Hatta şey diyor benim oğlum sana geldiğin ak pak dı sen kirlettin onu. Şoka girdim ağlıyorum . Kayınpederim ordan bağırıyor ağlama yalandan falan evden çıkıp gitmek istedim izin vermediler . O sırada şansa kuzenim halamı ziyarete gelmiş eşi ile . Ali abi içeri geldi oturdu baktı ben ağlıyorum dedi hayırdır noldu hala bi sıkıntı mı var falan diye . Halam başladı sen bunu bilmiyorsun oğlumu yedi bitirdi hep bu bide annesi yaptı mahvettiler çocuğumu . Kansızlar şerefsizler. Ve ben sürekli ağlıyorum kuzenimin eşi bana bi bardak su getirdi halam bağırıyor ordan niye su veriyorsun ona verme içmesin falan diye . Kuzenim halama dedi ki hala bi sus anlayayım noldu. Bu hala bağırıyor oğlumu evden kovmuş geceleri eve almıyormuş( hepsi yalan) yok işte madem aç durumu yok bak yiyip yiyip kilo almış evlendiğinde kaç kiloydu şimdi kaç kilo . Ve gerçekten ben evlendiğimde 68 kiloydum doğumdan sonra 90 kiloya çıktım tiroid kanseri teşhisi konulmuştu ameliyat olmuştum ve kilo veremiyordum. Aldı bunu vurdu yüzüme . Daha neler diyor ama . Sen kocanın yatağına bile girmiyorsun . Kadınlık yapmıyorsun eşşek gibi yapacaksın vursa üç da öldürsede yapacaksın diyor bana . Yani hangi bir şeyi söylesem bilmiyorum kendi kızı da var o da kuzenim olur ve aramız çok iyi birlimizin evin gidip geliriz . Diyor ki bi daha kızımın evinde görmiyim seni. Kayınpederim de az değil o da diyor ki ben bunlara şu kadar para verdim bu kadar alışveriş yaptım doymuyor bu kız . Verdiğim parayı iki günde yiyor falan diyor . Sonra kuzenim baktı işin içinde çıkılmıyor kalk dedi seni babanlara götürücem. Halam ordan bağırıyor gidişin olsun dönüşün olmasın. Eşimi bu sırada sürekli arıyordum ama asla açmıyordu . Allahtan kuzenim oradaydı herşeye şahit oldu yoksa anlatsam kimse inanmazdı bana. Şimdi diceksiniz ki bu kadın senden neden nefret ediyor . Sebebi şu kendi babamı sevmiyor öz abisini yani mal mülk kavgası yüzünden uzun süredir konulmuyorlardı  tüm sebeb bu. 

O gece babamlara gittim ertesi gün eşim geldi eve ama ben hem çok sinirli öfkeliyim ve kesinlikle boşanıcam bu kafadayım. Kendisiyşe görüşmedim babamla biraz konuştular kalktı gitti ben 1,5 ay babamlarada kaldım eşim 2 3 günde bir gelir konuşmaya ben konuşmak istemiyordum konuşunca da kavga ediyorduk. Yani bana dediği şey şu ben anneme böyle şeyler anlatmadım eve almadı kovdu bilmem ne kendisi sinirle söylemiş . Yuvamız yıkılmasın kızımız var küçük sineye çek diyor ya nasıl çekeyim ya nasıl yapayım neler yaptılar dediler bana . En son babam kızım halanın seninle kişisel bi problemi yok onun derdi benim ben senin yerine tüm o laflarları kendime alıyorum dedi eşimde bende ailem adına özür diyorum dedi ama tabi ne kayananm ne kayınpederim bir kere gelip gitmediler aramadılar bizimkilerde sakın siz aramayın dedim öyle eşimle konuştuk eve döndüm . Bazı konular hakkında anlaştık eşimle dedim ben bunları sırf yuvam için sineye çekerim ama bir daha onlarla hiç bi şekilde denk düşmek istemiyorum ne kendi evimde ne başka bir yerde kabul etti. Bugün bunu anlatma sebebim ise bugün aşure günü ve kayınpederim o zamandan beri beni ilk defa aradı açmadım eşim açtı zorladı hatrım için konuş falan diye kırmadım konuştum diyorki kizim Muharrem ayın mübarek olsun sana 500 lira attım harçlık yaparsın. Dedim ki asla kabul etmiyorum istemiyorum bugün verisiniz yarın doymuyor derdiniz aç gözlü dersiniz 2 günde yedi bitirdi dersiniz diyip kapattım eşim çok bozuldu Allah razı olsun diyip kapatabilirdin diyor .ama ben ona baştan demiştim tek şartım beni onlarla denk düşürme diye sen zorladın dedim. Şimdi ikimizde birlimizle konuşmuyoruz. Sizce yanlış mı yaptım . Adama bunları söylediğim için. 

Biraz uzun oldu ama içimden atıp anlatmak istedim. 

29 Cevaplar

0 oy
(8,839 puan) tarafından

Benim kinim asla geçmez demişsin ama daha ilk adımda konuşmuşsun kayinoederinle. İnşallah parayı iade etmişsindir. Böyle insanlara değil yüzünü göstermek sesini bile duyurmaman lazım. 

(73 puan) tarafından

Eşim telefonu açıp uzattı Allah rızası için hatrım için dediğinden konuşmak zorunda kaldım benim banka hesabıma atmamış zaten eşime atmış ama kabul etmediğimi söyledim kendi oğluna vermiş saysın artık

-Reklam-
0 oy
(2,781 puan) tarafından

Kesinlikle haklısın. Ben olsam asla ama asla konusmam. Az bile demissin

0 oy
(3,378 puan) tarafından

Az bile yapmışsın. Fitne çıkarmak istemem ama çok iyi sabretmişsin

0 oy
(23,407 puan) tarafından

Barışma. Baristigin zaman asla edepli adapli olmaz bunlar. İftiranın bini bir para . Alsın oğlunu başına calsin. Beğendiği gelini alsın kendine isterse. Eşinden de o çabayı gormezsen kendini parçalama sakin. 

0 oy
(4,071 puan) tarafından

Aile ici konuları erkek ailesi sıkışınca anlatıyor hop büyüklerde hmnn kullanıyor burada eşin çok haksız onlara muhtaç etmeyecekti ..

Arayı onun bulması gerek sen tavrını koyman iyi olmuş yarın yine aynı şeylerin olup olmaya ne malûm 

0 oy
(1,121 puan) tarafından

Merak ettim sonuna kadar okudum ve haklisin aff etme konusma esin yaptiklarini bile bile haksiz

0 oy
(1,633 puan) tarafından

Ay sonuna kadar okudum o 500 lirayı al g***** sok der kapatırdım. Bu halalar hep şeytan hepsi mi aynı olur benim kaynanam da halam ama yani bu kadar dilli açık sözlü değil. Ay bu ne okurken şok oldum. Senin Gr burnun yanmissa telefonlarini bile acmazsin. Bu sana ders olsun. Asla taviz verme gülme cevaplarinu yapıştır.  

Ve bahane güzel oldu uzulme. Bu sayede uzak durmuş olursunuz . Cehenneme kadar yolları var şeytan görsün yüzlerini rezil insanlar. Baban sessiz kalmamaliydi üstlerine yurumeliydi

0 oy
(6,834 puan) tarafından

Üşenmedim sonuna kadar okudum öyle haklısın ki asla özür dileme affetme yenilir yutulur şeyler değil yapılan söylenen şeyler . 

Asla affetme bence . Şeyi merak ettim eşinle severek mi evlendin yanj öz kuzen ya . Ondan bence bu kadar sorun oluyor 

(73 puan) tarafından

Evet severek evlendik normalde halam ile bu kadar yakın değildik görüşmezdik yani kuzenlerimi yolda görsem tanımazdım akraba düğünün de karşılaştık öyle evlendik 

0 oy
(394 puan) tarafından

Sana o kadar hakaret etmişler dinlemeden olayı anlamadan sen bide onlara Allah razı mı olsun diycekmişsin eşin gerçekten kusura bakma ama beleşçi 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 648 göst.
0 oy
5 cevap 582 göst.
17 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Zhlfrk (7,617 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 482 göst.
12 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 343 göst.

Kategoriler