0 oy
251 göst.
Diğer kategorisinde (9,129 puan) tarafından

Kizlar yaa gecen hafta cumartesi siparis verdim carsamba elimde olcakti sozde kac defa aradim daha bugun denizliye geldi mesaj attilar 4 saat icinde elinde olucak diye 5. Saatde bitmek üzere hala yok butun günümu yediler bayram olsa anlicam yogunluk var diye birdaha hepsi buradan siparis verirsem. Trendyolun gozunu seveyim ya 2 3 gun icinde hemen teslim aliyordum merkezdeyim birde ilcede bile degilim  

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Trendyol veya Hepsiburada ile alâkalı bir durum değil ki satıcı ile alakalı bir durum . Teslim mesajı geldiyse gelir bugün 

(9,129 puan) tarafından

Satıci pazartesi teslim etti canim kargo sirketiyle alakali tamamiyla kac defa aradim iki gun ankarada beklettiler bugun sozde geliyordu hala yok ortada 9 a kadar teslim ediceklermis bende misafirlige gidicem bu ne bicim kargo sirketi anlamadim

-Reklam-
0 oy
(39,797 puan) tarafından

Site ile alakası yok kargocularin sorumsuzluğu. Bende aynı şeyi yaşadım bu hafta. Trendroldan biseyler aldım PTT ile gönderdiler. Normalden PTT tahmini teslim tarihinden önce hep getirirdi kapıya kadar. Ama bu sefer kargom geçen hafta cuma şubeye ulaştı. Dağıtımı için çarşambaya kadar beklettiler Çarşamba günü sözde gelmişler beni evde bulamamışlar. Perşembe günü kendi kafalarına göre geri iadesini verdiler de Allah'tan göndermemisler. Dün eşim gitti şubeden getirdi 

(9,129 puan) tarafından

Asiri sinirliyim bende ilk defa boyle birsey yasiyorum  yılan hikayesine döndü iptal etmeyi bile dusunuyorum artik acil birsey olsaymis zamaninda bile gelmicekmis

0 oy
(2,758 puan) tarafından

Kargo şirketiyle alakalı bende aynı sorunu yaşadım en geç 3 günde geliyor bana kargo kolay gelsin diye bi kargo firmasına vermişler 8 günde geldi 2 gün başka şehirde beklettiler bir gün şubede beklettiler kargocu getirdi boş boş konuşmaya başladı normal firma zannediyorum tüpçüymüs sinir oldum kargoyu bile iptal etmeyi düşündüm bir keresinde de Ziraat bankasından kart istedim bekliyorum kart yok en son kartı aramaya çıktık çiçekçiye vermişler hem çiçekçilik yapıyormuş hem kargocuymuş elinde bir sürü dağıtması gereken kart vardı hiçbirinde dagitmamış şikayet etmiştim 

(9,129 puan) tarafından

Asiri sinir bozucu bir durum ya insanin butun gununu yiyorlar canli takip diye birseysi var araba kac saat ayni yerde dagitimami cikmadilar anlamdim ki bir daha burdan siparis vermicem onemli birsey olsa cok magdur olcaktim alti ustu 3 kitap gelicek onlarda gelemedi 

(2,758 puan) tarafından

Dağıtıma çıkmıştır da kargocu da oyalanıyor olabilir hızlı hızlı dağıtmıyorsa tekrar arayıp acil olduğunu söyleyin işe yarar belki

(9,129 puan) tarafından

Siteye tekrar yazdım valla cok sinirim bozuldu carsamba gunu teslim tarihi birde hala gelmedi

0 oy
(529 puan) tarafından

Geldi mi bugün kargo peki?

(9,129 puan) tarafından

Yetistirdiler ama gene aradim onlarda kuryeyi aradilar o sekilde yetistirdiler cunku misafirlige gidicektim kargomu teslim alick kimse yoktu aradim gene 

(529 puan) tarafından

Bende sevmiyorum böyle uzun süren kargo olaylarını ya. İyi bari teslim etmişler.❤️

(9,129 puan) tarafından
+1

Sapik gibi kac kez aradim mesaj attim valla beni.kesin mimlemislerdir 🤣🤣

(529 puan) tarafından

Sjsjsjsj iyi yapmışsın yoksa gondermiyorlar

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 574 göst.
0 oy
15 cevap 648 göst.
5 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Silanurrr (2,785 puan) tarafından soruldu
0 oy