Asil kadın istemesi lazım ama eşim istiyo tatil tutdurdu seneye gidelim diye bende para koyalım bakarız diyom ama palı bişey istemiyom birikime yönelmek istiyom tatil umrumda değil o diyo ben senin için istiyom napacam ben
Biraz once de birisi esim beni tatile goturmuyor arabayi yukseltelim dior ne yapmam gerek die post acmişti
Bak bu mantikli birikim yapmak yazacaktm tatili napacan parani biriktir die
Yerimizde sayoz onunda hiç kenarda birikim yok bana tatil çok uzak geliyo evlendik belayı yaşayamadım biliyom ondan diyo ama istemiyom şuanlık borçlar yeni yeni bitiyo
Tatil ayrı birikim ayrı bence gitmelisin
Öyle de canım hiç birikim yok artık az bı birikim olsun istiyom gitsez çok para gider
ama yasiyorsun biyandanda omur gecio. para gidicek diye kendini neden mahrum birakasinki gencliginde lazim gezmek tozmak. ger sene gtmesende arada bi gideceksin omur geciyo
Nasip canım bakalim n'olacak
Yılda birde gitsin bence oda bir ihtiyaç
Ya tatil isteğini bile cinsiyet kalıpları içine sokmayı basardınız ya daha ne diyeyim
En çok bu tatil kadın ister ya ondan dedim kötu bı amaçla demedim benim tatil gibi bı isteğim olmuyo için den gelmiyo para çok gidiyo napsan
Ben olsam giderdim canım insanın biraz herşeyden uzak keyifli vakit geçirmesi lazım bence ki en çok kadınların bizler sürekli evdeyiz sonuçta hep aynı siler biraz gezmek yemek derdi düşünmemek gerek hayata bir kere geliyoruz birikim yapmak elbet gerek ama tatil de olmalı bence ben tatile giderdim sonrasında yine birikim yapilabilir zaten
Hiç birikim yok kenarda canım az da olsa biraz birikim yapmamiz lazım ama eşim rahat durmuyo kaç senedir hiç bir şey yapamadık tam düzelmelere geçtik derken tatil çok uzak geliyo bana
Vall canım hayata yeniden gelmiyoruz sabaha cikacagimiz belli değil ken hepimiz ileriye yönelik düşünüyoruz yani şahsi fikrim belki dinlenmek daha iyi gelir eşin içinde bizde bu sene tatile gidecez Mardin Urfa Antep yapacaz
İzmir istiyo eşim bilmiyom ya bakalım hayırlısı bı tatil kaçtan başlıyo bakmak lazım
Bence iyi bir düşün canım belkide kafa dağıtmaya uzaklaşmaya ihtiyacı vardır
Olabilir canım bulacaz bir cözum
Ben olsam giderim hersey para değil git ehlen
Bakalım seneye duruma göre bakarız
git. omur gecio . birirki
birikim olmazki biyandan yadiyoruzda iyi kotu. esin iyisini yapio
Öylede canım yerimizde sayoz nasip bakalım seneye ne olur bilmem bakarız bakam
Eşin istiyormuş ne var gönlünü kırma uygun fiyatlarda küçük bir tatil yapılabilir ☺️
Kaç para gider uygun bir yer bulmasi var bakalım yaparız bişey seneye kadar nasip
Boecta harcta degilseniz. Para zaten ne için birikir? Ev, sraba, tatil yani ailesini mutlunetmek icin. Bence elinde firsat varken git, yarina çıkacağımızin garantisi yok.
Hayırlısı bakalım canım uygun bi buhceyle gideriz
Yaş gidince hiçbir şeye halin kalmaz. Para kazanılır. Gençken gez eğlen tatili de sadece kadın istemez
Anladım canım seneye gideriz nasip
Kız git keyfine bak ne yapacaksın zengin mi olacaksın onlar hayal
Orası öyle canım az para koyalım da olmadı gideriz
Çalışıyorsa tatil istemek hakkı bazı şeylere para olduğu zamanda sağlık ve zaman olmayacak o yüzden iyisi mi gençken tadını çıkartmak
Az bı para. Koyalım gideriz canim
1,474,367 soru
24,138,416 cevap
334,396 kullanıcı