0 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde (231 puan) tarafından

Kararsız kaldım size sormak istedim 

Kızımı dün düz taban şüphesiyle doktora götürdüm hem düz taban olduğunu hem tek ayağında bir kemikte yamukluk var falan dedi  amelyat falan dedi çok moralim bozuldu canım çok sıkkın . 

Eşimin akrabalarıyla piknik var yarın köyde ve bugünden gideceğimizi yarın sabah 8 de yukarı köye çıkacaz dedi 

Benim hiç modum yok moralim yok canım sıkkın boğuluyor gibi hissediyorum kendimi o kadar gitmek istemiyorum. Benim çocuğum 10 da kalkan hiçbirşey yiyip içmeyen evde bile zor yemek yedirdiğim bir çocuk hava serin çok zorlanırım ben. Eşime bunları anlatamıyorum. Ben gitmek istemiyorum dedim akşam tek kelime etmeden yattı uyudu şimdi telefonda gidecekmiyiz dedim evet dedi gitmek istemiyorsan söyle seni annene bırakıyım dedi ama nasıl trip nasıl sinir bi görün . Tamam geliyorum dedim orda da moralsiz moralsiz oturacaksan hiç gelme dedi. Siz olsanız gidermiydiniz. İnanın ruhum sıkılıyor 

6 Cevaplar

0 oy
(6,660 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun  düz tabandan bişey olmaz ama diğerini bilmiyorum cnm şifalar diliyorum.. Gidersen eğer hoşnutszlugun yansirsa onlara bnce iyide olmaz sonuçta eğlenmek için . Git istersen kafanı dağıtmak blki iyi gelir şehrinde önlemini alirsn cnm . Tamamen yapamam dersen annene gidersin  . 

(231 puan) tarafından

Gitmessem kocamın tribini çekerim çekmesem daha iyi sanki 

(6,660 puan) tarafından

Bence git canım biraz nefes al çocuğunla en azından farklı bir ortam içine girer iyi gelir ikinize de Rabbim çocuğuna sağlık sıhhat versin şafi ismiyle şifa göndersin inşallah

-Reklam-
0 oy
(6,593 puan) tarafından

Sevmediğin insanlar ise gitmek istememen normal ama bir sorunun yoksa neden gitmiyorsun hem çocuğa hem sana iyi gelir temiz hava hastalığıda geçmiş olsun minik Kuzu'nun moral bozma sonuçta tedavisi olan bir şey

(231 puan) tarafından

Kızım hiç sevmiyor öyle yerler sevse ağlıyor hep

0 oy
(19,014 puan) tarafından

Sana da moral olur çocuğuna da iyi gelir belki de önyargılı olma bence gitmeden bilemezsin ☺️

(231 puan) tarafından

Haklısın canım

0 oy
(139 puan) tarafından

Git kafan dağılsın kız geçmiş olsun kızına da düzelir inşallah benim oğlumda 4 kez ameliyat oldu farklı bir konuda ama ne gelirse Rabbim den iyi düşün iyi olsun inşallah 

(231 puan) tarafından

Amin canım çok teşekkür ederimmm

0 oy
(4,500 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun gelicem diye söylemişsin git artık tadını çıkarmaya çalış çocuğun diğer çocuklarla oyun oynayarak yer belki ekstradan bişey yap yine yememe ihtimaline göre gez dolaş sana da moral olur hem eşin de orda mahçup olmaz yanlız giderek 

(231 puan) tarafından

Tamam canım

0 oy
(354 puan) tarafından

Yok gitmem kızınıza geçmiş olsun inşaallah iyi olur dua ederim 

(231 puan) tarafından

Allah razı olsun

(354 puan) tarafından

Ne demek kendine iyi bak 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 452 göst.
0 oy
2 cevap 102 göst.
0 oy
15 cevap 532 göst.
18 Temmuz 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Minikanne (2,087 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,215 soru

24,055,220 cevap

329,875 kullanıcı

...