Afiyet şifa olsun 🌸 dünden sarmam var bi de çorba yaparım üşenmezsemm. Oğlanı uyutmaya çalışıyorum uyusun da günün en güzel saati keyif yapıcam inşallah🎉
Yaaa bayılırım keyif saatlerine❤🌺❤afiyet şifa olsuun
Bende iş güçü bitirdim akşama bezelyemi karnıyarık mı yapsam bilemedim yanına pilav yapıcam bide limonata yaptım iki çeşit yemek yetiyor sıcakta yenmiyor belki üşenmez kalkar bide sütlü tatlı yaparım
Ayy limonata efsane em sevdiğim
Benim de canım yazın her hafta yaparım en az üç litre bu sene daha çok yapıcam galiba vişne yok komposto yapamıyacağım pilavın yanına içeçek olmadan olmuyor
Aynen öyle vişne de güzel oluyor ay bi senesiok içmiştik ama artık yok görmüyorum görsem alıp yapıcam
Et çıkardım
Pilav
Karpuz
Salata
Yapıcam bugün
Evi sil süpür Vileda yptım
Camsrlar var 3 makine yıkama asma yapiyirum yeni doğan bebem var 23 günlük yıkadım ama uykuya direniyor uyursa kaldığım yerden devam
Ay maşaAllah bebeğine❤ gazı varsa da uyumaya bilir rabbim kolaylık versin
Kavurma düşünüyorum şuan çay demledim keyif yapıyorum, çaydan sonra evi sil supur yapicam.
Afiyet olsun, kokay gelsin🌺
Biz denizdeyiz dışarıda yiyip içiyoruz
Ayy deniz de ne yedirir şimdi 🌺
Evi temizledim çok şükür yeni oturdum❤️🙂 kalkınca yemeğe bakıcam inşallah 🌸
Biber dolması
Cacık
Belki çorba da yaparım
Ellerine sağlık , çok kolay gelsin🌺
Sağol canım 💕 çok teşekkürler 🌼 🥰
Bizim evde tadilat var annemlere kaçtım😹 bugün rahatım kahvaltıdan yeni kalktık valla ne yeriz akşama bilmiyorum 😽
NNe tadilatı yaptırıyorsunuz miyav hanım ?
Banyo tadilatı Nuray hocam 😸 akşama da dolma sarma yedik bu arada😻
Oh afiyet şifa olsun. Jakuzi yaptırdın mı kıız ben de çok istiyorum jakuzi ya 🌹
Nerdee jakuzi kim biz kim 😿 banyo dolabını değiştirdik 🥲
Karnıyarık pirinç pilavı cacık yaptım
Bi tencerede sarma pişiyor ama o bize değil yeğenimin doğum günü için yaptım baba tarafı sevilmez ama biz hala yeğen aşk yaşıyoruz
Ellerin dert görmesin maşaAllah🌺 afiyet şifa olsun🌺
Tarhana corbam var yaninada yeşillik bahçeden topladım patates salatası istiyo çocuklar yeter elhamdülillah bugün böyle biter
Allaha çok şükür afiyet şifa olsun❤
Allah razı olsun
Afiyetler olsun canım🌸 aşure yaptım bide rahatsizdim biraz hiç yemek düşünemedim pazara gitcem bakalım çabucak biseyler yaparım eşim geç gelicek zaten
AAy strest yapma bi çorba salata yaparsun Allahın izniyle zaten ne güzel aşure yapmışsın afiyet şifa olsun🌺
Allah razı olsun canım saolasin 🥰
Kebap
pirinç pilavı
mercimek çorbası
ortaya yoğurtlu bi salata
bide normal salata yaparım diye düşündüm
Afiyet şifa olsun 🌺
Allah razı olsun canım cümlemize
Ay vallaha yemekle uğraşamam kavurma pilav yapacam yiyen yesin
Kız bunlar yememek mi sanki bunlar da upraş istiyor ellerine sağlık afiyet olsun🌺
Uğraş mi istiyor eti zaten kusbasi doğranmış buzluktan iki paket çıkarıp hasliyorum sonra süzüp zeytin yağıyla bir az Tuzla pisiriyorum :)
Pilav da normal dümduz pilav :)
Zahmetsiz iki dk ilk menü vallahi hazır mantı daha mesakatli
VAllahi kelimesini çok kullanıyorsum sanki 🌹 afiyet şifa olsun
Daha var akşama annem gelir belki bende mangal pilav slaata düşünüyorum gelmezse yapmam 38 haftalık oldum halim yok
MaşaAllah Rabbim kucağına almayı nasib etsin🌺
Tavuk patates Atacam fırına yaninada pilav cacik
Oh en sevdiklerim agiyet şifa olsun🌺
Sanada afiyet olsun cnm
Patatesli el açması börek pizza yanına cacık yspacam salata karpuz orucuz bu arada rabbim kabul eylesin inşaalah
Amin rabbim kabul etsin ben de oruçluyum bugün yarında tutarım Allahın izniyle🌺
Afiyet olsun ogluma corba yaptim onu yediriyorum aksama misafirlikteyiz yemek yemegi dusunmuyorum ikramlarda oluyor sonra ama esime karisik kizartma yaparim oglumla ikisi yer
Oo afiyet şifa olsun yavruna🌺
13.30 da işten çıktım çıktığımdan beri üşene üşene evi toplamaya çalılıyorum otur kalk
Bi yeşil fasülye yemeği koydum ocağa pilav yapcam ama elim gitmiyo inan yapsam iki dk ama ev işleri bitmeden ne vücudumun halsizliği bitiyor ne enerjim geliyor ne uykum bitiyor kafam asla rahat olmuyor çünki evi *** götürüyor
Allahın izniyle toplamayı bitirip sil süpür yapabilirsem fasülyenin yanına bişeyler yapacağım
Ayy rabbim güç kuvvet versin nazar mı değdirdi biri acaba suya oku iç
Moralsizlikten hiç birşey yapamadım...
Bozma bence moralini her şeyin hayırlısı
Karışık sebze dolması kabak domates biber patlıcan doldurdum bu kadar 🤣
Ohh mis afiyet şifa olsun🌺
Sağol canım 🫶
Bugun kayinvalidemin babasina mevlid okuttular sabah kayinbabam beni aradi dayinlar falan hep geldiler keske gelsen dedi kirar miyim oraya gittik soylemesi ayip pide yaptirmislardi bizde de koymuslar oglen bi cocuk bi esim yedi birini de ise goturdu esim cocuk aksam makarna istedi oyle guecistirme gunu oldu yani zaten hic halim yok pek iyi hissetmiyorum isabet oldu 🤭
Afiyet şifa olsun sana da. Rabbim okuduğunuz kuranı kabul etsin🌺 sen neden halsiz hissediyorsun kii
Niyetliydim gülüm
Ben de kız niyetliyken hiç halim olmuyor
Kiz ben bekarken uykuya tuttururdum hep zaten ama cocuktan sonra nerde yatcan sabah esime dedim ilk defa cocugun kahvaltisini yaptir ben 2 saat daha uyuyayim gunler uzun sicak dayanamayabilirim dedim 1 saat opmadan geri geldi yedirememis sinir kupu olmus telefona baktim kayinbabam aramis dayilar teyzeler hep toplanmislar iste mevlid icin sizi soruyolar keske gelsen dedi esimi hic soran yok beni cagiriyolar 😂😂 nasil gitmeyim serinlikte gider gelirim dedim sabah bile nasil sicakti 2 de evdeydim o saatte dilim damagima yapismisti Allah affetsin bozcaktim da bozmadim sukur dayanamiyorum ben
1,493,308 soru
24,399,392 cevap
349,995 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın