0 oy
103 göst.
Diğer kategorisinde (212 puan) tarafından

30 haftalik hamileym normalde yoktu bu bir haftadir sol kolumda agri ve damarlarm cekiliyor gibi agriyo el sksmasi oluyor bu normalmidir

9 Cevaplar

0 oy
(1,872 puan) tarafından

Ödem vardır muhtemelen 

(212 puan) tarafından

Ama bana gore imkansz diye dusunuyorm gunde 3.4 yakin su iciyorm cok su icmekten odem tutarmi tansiyondan dolayi tuz cok cok azalttm 

(1,872 puan) tarafından

Ödem sadece tuzla olmaz ki. Hatta daha çok şeker ve karbonhidrat ile olur. Meyve yiyorsan tatlı yiyecek ya da içecek tüketiyorsan, ekmek makarna vs yiyorsan yine şişersin

-Reklam-
0 oy
(19,557 puan) tarafından

Odemdir canım ben 25 haftalıgim benimde el ayakta şişme var kızımda 30 da başlamıştı bunda erken başladı 

0 oy
(4,687 puan) tarafından

Ödem canım o ama ayaktaki uyuşukluk hâlâ geçmedi benim 3 ay oldu doğuralı

0 oy
(384 puan) tarafından

Bu gece kolum tutulmustu sağ taraf hareket dahi ettiremiyordum çok kötü bı his ya bazı hamileliklerde oluyo bende şu çok iciyom alakası yok 

0 oy
(917 puan) tarafından

Doğuma kadar devam edecek doğumda geçiyor internette egzersizleri var onları yap 

0 oy
(2,349 puan) tarafından

Hiç normal değil. Bans da normal dediler. Doğum yaptım nerdeyse 17 ay geçti üzerinden tedavi alamadım asla bir yerden. Kaç doktor kaç hastane gezdim. Hala elim kolum uyuşur. Bulamadılar sebebini. Sinir sıkışması karpal tünel dediler. Yolladılar. B12 verdiler vitamin o kadar. Daha ameliyatlık değilsin dediler. Ameliyat olmamı bekliyorlar heralde. Azıcık iş yapayım kollarım morarır. 

0 oy
(410 puan) tarafından

Ödem olabilir

0 oy
(1,524 puan) tarafından

Hamilelikte yasamadigim.sey.kalmadi benim ayaklarimda.oluyor bazen cok kotu.kramp gibi bazende kollarimda.doktora gidince soylicem bende 30+3haftalik hamileym

0 oy
(171 puan) tarafından

Kardeşimde de aynı şekilde vardı Doğumdan sonra geçti

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 135 göst.
+1 oy
8 cevap 167 göst.
+2 oy
5 cevap 121 göst.
10 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,530 puan) tarafından soruldu
+1 oy