+1 oy
174 göst.
Diğer kategorisinde (3,467 puan) tarafından

Kızım 33 aylık ve bugün bezini çıkardım. 4 ay önce de denemiştim ama asla lazımlığa oturmamıştı, elinde bez ağlamıştı. Ama bugün tepki vermedi, hatta oturmayı da sevdi ama üstüne yaptı tabiki çişini. Nelere dikkat etmeliyim bu süreçte

4 Cevaplar

0 oy
(1,748 puan) tarafından

Kesinlikle bezleme. Öyle öyle alışacak . Sürekli takip et çocuğu 

(3,467 puan) tarafından

Yok bağlamayı düşünmüyorum. Zaten kendi kendime en az 3 gün altına yapacak sakin kal diyorum

(9,080 puan) tarafından

bezler de bitti de al sakla . bez cekmecesini gozter bittigi i gorup unidi kessin. benimki lazimlik almadim klozet aparatina otutturmustim iki gun altina etti. meger aparat istemiomus direk klozete bizim gibi oturuo kollariyla destek alio klozetin oturma yerinden. oyle yapmak istio. karismadim bi aure oyle yapsin napim.

iki gun aparata oturtmayi denedim olmari 3. gin soylemeye basladi . vazgecicekdim yoksa 4. gun sabahi

(3,467 puan) tarafından

7 kere falan altına yaptı. İlk gün olduğu için umudum çok yoktu zaten ama acaba söyler mi demiştim

-Reklam-
0 oy
(6,545 puan) tarafından

Çocuk mağazasına götür kendisi sevdiği külotları seçsin o zaman kirletmeye kıyamıyorlar nereden bildiğimi sorma 😂😂🙃🙃🙃

(3,467 puan) tarafından

Kızımın öyle şu kıyafeti alalım tarzı bir tutturma huyu yoktur ama

0 oy
(1,889 puan) tarafından

Tekrar bez takma. Öğrenene kadar mümkünse evden çıkma 😂 10 dkka da bir çişin var mı diye sorma 😂 hadi gazanız mübarek ola 😂

(3,467 puan) tarafından

Saat 10 da çıkardım bezi, 11 buçuğa kadar devamlı lazımlığa oturdu kalktı ve sonunda altına yaptı 😅 Hemen anne çiş diyor ama hevesli gibi. En azından korkmadı lazımlıktan

0 oy
(1,903 puan) tarafından

Benimki de 3 yaşında baslicaz inşallah ishal salgınına yakalandı iyileşsin bakacaz çaresine 

(3,467 puan) tarafından

Sabahtan beri delirmek üzereyim. Lazımlıktan kalkıyor ve üstüne yapıyor. Asla denk getiremedik

(1,903 puan) tarafından

Çok zor bi süreç çok çok sabır gerekiyor lazimlik hic koymasaydin keşke ben geçen aylarda bı denedim direk kolozete gitti lazimliga oturmadı bile 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 216 göst.
9 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 192 göst.
11 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Birhilall (1,873 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 495 göst.
10 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Birhilall (1,873 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 91 göst.

Kategoriler

1,477,336 soru

24,181,954 cevap

336,367 kullanıcı

...