0 oy
82 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (211 puan) tarafından

Kızlar dış gebeleik geçirdim iğne ile düştü 2 aydır bu sürecin içindeyim artık eski düzenime dönmek istiyorum bu süreci yaşayanlar ne zaman cinsellik konusunu korkmadan yaşayabildi benim psikoloji alt üst şu an başından geçenler tecrübelerinize ihtiyacım var

1 cevap

0 oy
(3,839 puan) tarafından

Üç ay düzenli adet olunca başlayabilirsiniz normalde. Hem vucut da toparlanmış olur. 

(211 puan) tarafından

Teşekkürler, tam 35 gündür kanamam var regl kanamadı henüz yaşamadım dediğinizi yapacağım

(3,839 puan) tarafından

Tekrar gebelik düşünüyorsanız 3 ay bekleyin. Eğer yeni gebelik için hazır değilseniz, kanama durduktan sonra normal cinsel yaşamınıza devam edebilirsiniz. 

(211 puan) tarafından

Çok zor günler geçirdim yeni bir gebeliğe uzun süre kendimi hazır hissetmiyorum umarım her şey geride kalır teşekkürler bu konuda çok bilinçli duruyorsunuz 🤍☺️ı

(3,839 puan) tarafından

Geçmiş olsun sizi anlıyorum 🍀 Maalesef 3 kaybım oldu. O yüzden uzun süren kanamalar, düzenli adet dönemi beklemeler, zorunlu testler, bitik psikoloji... hepsini yaşadım. İnsan zoraki tecrübe ediniyor.

Şuan 2 çocuğum var, çok şükür. 

Umarım sizinde doğru zamanda, hazır olduğunuzda, sağlıklı bir süreciniz olur. 

(211 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım rabbim çocuklarınızı size bağışlasın. Edindiğiniz tecrübeler bu süreçte bana ışık oldu ben her şey için teşekkür ederim. 🤍❤️

(3,839 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim 🏵️her şey gönlünüzce olur umarım. 

-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 103 göst.
+1 oy
6 cevap 598 göst.
23 Ağustos 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 717 göst.
+1 oy
13 cevap 322 göst.
12 Nisan 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde 1prenses_1prens (714 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,861 soru

24,146,091 cevap

334,663 kullanıcı

...