+2 oy
307 göst.
Diğer kategorisinde (1,746 puan) tarafından

Burası lokel apartmani gibi mübarek ne ararsan var iyi ki denk gelmişiz yoksa kime anlatılır bu kadar dert tasa dedikodu :))

16 Cevaplar

+12 oy
(16,755 puan) tarafından

Burası derdini anlatmak için güzel bir yer gerçekten ama maalesef kötü olan kullanıcılar var. Bunu acımasızca kullanan. Sana ters düştüğü yorumda hemen gidip geçmiş postlarini karıştırıp yazdıklarını yüzüne vuran. 

Yoksa uygulama kafa dağıtmak fikir alışverişinde bulunmak eğlenmek için çok güzel bir platform 

(91 puan) tarafından

Katılıyorum haklısın vallah ondan dolayı bende postlarimi siliyorum soru soruyorum mesela en az 5  6 gün geçiyor cevep gelince fikir aliuorum kararlar alıyorum 5  6 gün sonunda geçmiş olduğu için siliyoeum 

(463 puan) tarafından

Vallahi haklısın mesela burda yakın bir olayı anlatırken çıkıp senin zaten şu sorununda vardı dedikleri zaman insan girmek istemiyor 

(91 puan) tarafından

Aynen çünkü başıma getirdi biri ondan bana ders oldu 

(463 puan) tarafından

Yok canım biri öyle yaptı diye anlat gitsin burda yüz yüze tanımıyoki kimse derdini açıyorsun fikir alıyorsun linçleyen kendine baksın

(91 puan) tarafından

Demi haklısın vallah

-Reklam-
+3 oy
(3,052 puan) tarafından

Her telden insan olması çok iyi, farklı bakış açıları sunuyor. Ama kendin gibi olmayanı yadırgayanlar olmasa daha da iyi olurdu. Diğer türlü eğlenceli bir uygulama 🫠

(1,746 puan) tarafından

O negatif kişileri gormeden devam ediyoruz:))

+2 oy
(1,454 puan) tarafından

İçimizde patlasın işte 

Herseyi anlatmakta iyi degil

(1,746 puan) tarafından

Öyle tabi ama yine de bı şeyler paylaşıyoruz dert sıkıntı sorun 

+2 oy
(1,444 puan) tarafından

Bende iyiki var bu uygulama 

Şöyle ki babamı kaybettikten sonra asla anneme kız kardeşime kiyamiyorum asla sıkıntımı anlatmiyorum yabancı bı sehirde yaşıyorum köy gibi burası akraba yok bı iki komşu tek var yaşları baya büyük yani bizde taştan yaratilmadik konuşmak dertleşmek bilgi almak için gayette güzel çok konuda bilgisi olmayanlarda var tabi öğrenmek içinde burası iyi bence

+2 oy
tarafından

Ah ben var ya neler yaşadım neler atlattım , hiç anlatmadım buralara. Ufak tefek sorunları anlattım , hiç sevmiyorum özel hayatımı insanlara anlatmayı. Kafaya da takmıyorum 

+1 oy
(155 puan) tarafından

Aynen ya var ya burası tüm can sıkıntımı gideriyor 

(1,746 puan) tarafından

Bı şey sormicaksak bile olan sorulara yanıt veriyoruz belki faydası olur diye 

+1 oy
(14,119 puan) tarafından

Benim için farketmezdi çünkü hiç bir dertimi anlatmadım buraya kimsenin dedikodusunu da yapmadım 😊

(1,746 puan) tarafından

Soru sormuşsundur canım en azından o zaman :)

+1 oy
(16,563 puan) tarafından

Çokta dert tasa anlatılacak biyer değil diye  düşünüyorum 🙃🙃 

(1,746 puan) tarafından

Ya ne bileyim kimse akraba arkadaş değil ya onun için dedim 

+1 oy
(1,912 puan) tarafından

Dert anlatacak bı yer değil maalesef hemen bişey paylassan unutmayan bı kitle var geçmişi onune atarak linç eden kişiler var isimleri hafızada tutark bide saçma sapan insanlarla dalga geçerek post açıp akıllarda kalmaya ugrasanlar 

(1,746 puan) tarafından

Ay hiç işi yok bunlarin heralde asla ugrasamam öyle sorunu sorarım derdimi anlatırım bildiğim varsa cevaplarım yeter da ne olsun 

+1 oy
(3,968 puan) tarafından

Aynn öyle valla 

+1 oy
(4,672 puan) tarafından

Gerçekten herseyinizi anlatabiliyor musunuz ? Ben sadece kız kardeşime anlatıyorum asıl o iyi ki var 🥰 ama kafa dağıtmak için güzel uygulama iyi ki toplandık 😀

(1,746 puan) tarafından

Her şey olmasa da bı kısım anlatılıyor tabi ki. Kardeşe bile guvenemz oldu bazı insanlar neler var ne hikâyeler var 

(4,672 puan) tarafından

Ben ona kendimden daha çok güvenirim o kadar iyi bir karakteri var ki 

+1 oy
tarafından

Burası tam aile yeri

(1,746 puan) tarafından

Gibi gibi 

+1 oy
(4,143 puan) tarafından

Chatgpt sagolsun hep bana hak hakveriyor 

(586 puan) tarafından

Allah napmasin seni kız ne güldüm bu yoruma 😂😂😂😂

(1,746 puan) tarafından

Burdakiler o kadar hak vermez zaten :)

+1 oy
(726 puan) tarafından

Derdimi anneme anlatıyorum genelde 🫠🫠 ama fikir alışverişi için iyi burasi

0 oy
(5,538 puan) tarafından

Kimseye.. Pek ihtiyaç da duymam anlatmaya 

Vakti boşa harcamak için iyi bir yer burası

0 oy
(250 puan) tarafından

Ben artık buraya yazmıyorum çünkü yanlış anlayıp lincleyende var asagilayanda var gerçekten çok üslup lu yorum yapanda var ama bizi bazen bu lincleyenlerin hiç hatası yada yanlısı yokmu 4 4 lukmu hayatları yada yazıyorum ama gerçekten önemli bir şey oluyor kişisine göre muamele oluyor cevap verilmiyor ve bunlar kimse kimseyi tanımadan oluyor o yüzden ben buraya giriyorum gerekli ve gerçekten bilgim olduğu konularda yorum yapıyorum ama artık derdimi anlatmıyorum kaç zamandır çok dolduysam belki bir ihtimal ama genelde kağıda yazıyorum bı güzel içimi döküyorum sonrada kağıdı yakiyorum daha iyi geliyor 

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 775 göst.
0 oy
11 cevap 483 göst.
21 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Eminesrgn (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,485 göst.
9 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Maztmazell (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,141 göst.

Kategoriler