5 yıl önce oğlumda bu tarz büyüğünden almıştım önü pullu zamanla yıprandı fermuarları bozuldu tabi, şimdi bu tarz bişey bakıyorum çokda büyük olmayan, nasıl bişey alsam kararsızım
şimdiden teşekkürler kızlar
Guzel görünüyor. Ama tavsıyem bej gıbı açık renklerden alma kir gösterir. Çünkü nereye gıtsek bizimle ve her yere koyuyoruz neredeyse.
Siyah ve gri daha iyi olur sanki o yönden
Grı daha ıyı bi seçim bence yıne de sen bilirsin
Ben civilden stylo marka siyah bi çanta almıştım oğlum 3 buçuk yaşında doğmadan önce almıştım şimdi bir de 1 buçuk yaşında oğlum var ikisinin eşyalarını da rahat sığdırıyorum içine garsnrici bi anne olarak 3.4 takım atletleri bezi çorap ıslak mendil ne gelirse aklınıza koyuyorum sığıyor çok sık kullandım hala yeni gibi yıpranma falan olmadı kaç kere yıkadım bilmiyorum bile tavsiye ederim canım civilin sayfasına bi bakıver bence bir de açık renk değil de siyah gibi kapalı bi renk alırsan daha kullanışlı oluyor
Markası aynı mıydı bilmiyorum ama teyzem de yıllarca aynı model çanta kullandı valla çok kullanışlı
İyiki bunu almışım dediğim ürünlerden biri canım bu çanta benim çocuklarımla yaşıt çocuğu olan anneler 2.3. Çantayı aldılar deforme oldu diye ama benim aldığım bu çantada ne deforme ne başka bişey olmadı bir de dediğim gibi ben içini çok doldururum garanti olsun diye iki çocuğum içinde 3.4 takım atlet falan derken baya alıyor içine bir de hor kullandım işin açığı yani nereye gitsek yanımızdaydı zaten ama öyle dikkat ederek kullanmadım kaç kez yıkadım hiçbir şekilde bişey olmadı çok memnunum hala daha kullanıyoruz :)
Evet bana vermişti oğlum için bende kullanmıştım ilk zamanlar 3 çocuk büyüttü
Benimde bundan çokta iyi
Bende 5 yıl önce bundan önü pullu olanı almıştım fermuarı falan bozuldu birazda yıprandı yeni alsammı bilemedim şimdi ya
https://www.amazon.com.tr/Microcase-Termos-B%C3%B6lmeli-%C3%87antas%C4%B1-Fonksiyonel/dp/B0DQKYHGKV
Bendeki birebir bu modelden ama gri/siyah.
Çok memnunum, hem su geçirmiyor hem izolasyon bölümü de var.
İkinci gorseldeki siyahın grisi var bende çok kullanışlı ve kaliteli ama iki çocuk sığar mı bilmiyorum benimde ikinci gelicek Ekim'de dogucak ilk oğlum 4 yaşına giricek hala saglam kullanıyorum
Benim bunun büyüğü önü pullu olanı almıştım ilk oğlumda, biraz yıprandı sadece yenisini alsam mı bilemedim bende
Yiprandiysa al canım bence kullanışlı ve guzel
1,493,373 soru
24,400,302 cevap
350,089 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın