+5 oy
446 göst.
Diğer kategorisinde (3,734 puan) tarafından

Selamün aleyküm rahmetullahi ve berakatuhu kardeşlerim nasılsınız iyisinizdir inşallah. Bilenler bilir bir test yaptım pozitif çıktı eşim iki test aldı üstüne gidip kan tahlili verdik sonuçlar çıkmadan yine test yaptım bu sefer negatif çıktı sonra sonuçlar çıktı o da negatif çıktı yani " Gebisler ben elendim Allah sizin yar ve yardımcınız olsun inşallah 🤲🏻☺️❤️" neyse hayırlısı olsun inşallah kızlar hem sevindim hem üzüldüm, ama eşim baya üzüldü o gerçek sjsjsjsjsjs neyse hayırlısı hayırlısı küçük kızımı biraz büyüteyimde Allah'ın izniyle yine nasip olur inşallah ❤️🥹❤️

Not: Allah isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşallah ❤️ 🤲🏻

11 Cevaplar

+1 oy
(14,894 puan) tarafından

Aaa vardı baya canım hangi test ki bu? Neyse Allah istediğiniz zaman kolaylıkla hayırla versin inşallah 

(3,734 puan) tarafından

Amin amin amin kardeşim benim bu arada testin adı daysdoctor idi zaten bunu kullananların çoğuna yanlış sonuç veriyormuş 

(14,894 puan) tarafından

Anladım canım. Olsun sen kendini hazır hissettiğinde inşallah olur. 

(3,734 puan) tarafından
+1

Ayn öyle kardeşim Allah razı olsun inşallah bebeğim biraz büyüsünde Allah nasip ederse olur ❤️

-Reklam-
+1 oy
(1,650 puan) tarafından

O yuzden şüphe varsa direkt kandan bakılsın diyorum. Evdeki testler yanıltıcı oluyor ve net sonuç vermıyor

(3,734 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Çok doğru canısı bizde beklemeden kan verdik kesin sonuca ulaştık elhamdülillah 

+1 oy
(354 puan) tarafından

İnşaallah gene olur 

(3,734 puan) tarafından

Hayırlısı ne ise o olsun ama biz en az bir buçuk yıl düşünmüyoruz canısı 😘 

(354 puan) tarafından

Tm herseyin hayırlısı bu hayatta evladın da hayırlısı kaç senelik evlisin 

(3,734 puan) tarafından

İki senedir evliyiz canısı ❤️ 

(354 puan) tarafından

Ne güzel Allah mutlu mesut etsin canım iyi geceler 

(3,734 puan) tarafından

Allah razı olsun inşallah kardeşim benim ♥️ hayırlı geceler sanada 

0 oy
(22,683 puan) tarafından

Hayırlı olsun 😃 ben test yanlıştır falan diye bı de eşime yaptirdim bı kaç kez 🤣🤣🤣 onda da pozitif çıksaydi anlardın o zaman 🤣

(3,734 puan) tarafından

Ahahah Allah razı olsun inşallah canısı ❤️ 

0 oy
(954 puan) tarafından

Kiziniz daha aylik ti galiba 

Bebek istiyormusunuz tekrar ben şok 

Emziriyormusunuz erken hamilelik kiziniz icin baya bir kõtu olur ideal yaş farki en az 3 olmali 

(3,734 puan) tarafından

Ahahahah zaten bizde daha istemiyorduk ama bir an içime kuşku düştü test yapınca yanıltıcı çizgiyi görünce gebe sandım kendimi ama yinede Allah verseydi baş göz üstüne derdik eşimle yeniden sevinirdik sonuçta verende Allan da Allah değil midir ♥️☺️

0 oy
(6,689 puan) tarafından

Benim başıma gelen test faciası senin başına mı geldi aşko . Hayırlısı olsun hakkında 🤲

(3,734 puan) tarafından

Ayy evet pozitif çıktı ama meğerse yanlış çıktı bide amin Allah razı olsun inşallah kardeşim ❤️ ☺️ 

0 oy
(3,482 puan) tarafından

Bence temkinli ol derim bu saaten sonra 10 aylıktı sanırım çocuğun biraz büyüsün inan zor olur senin için benim 6 buçuk yaş kızım var onun okulu dersleri vs derken 8 aylık bebeğimle zor ilgileniyorum çocuğun 2 yaş felan olsun en azından zorlanırsın yani yine de sen bilirsin tabi😌

(3,734 puan) tarafından

Ahahahah zaten bizde hala istemiyorduk canısı onca korunmaya rağmen test pozitif çıkınca hem şok oldum hemde korktum ama sonra tam kabullenmisken kan tahlili negatif çıkınca elhamdülillah dedim hayırlısı dedim 😂☺️❤️

(3,482 puan) tarafından

Aşkıımm sakın yanlış anlama benii sağlam korunamamışsın demekki daha dikkatli ol o kadar korunmaya olmamsı gerekiyor çünkü 😁 

(3,734 puan) tarafından

Ahahah Allah'ın işi gülüm olur mu olur düşün kendimizden eminken test pozitif çıkınca işler karıştı 😂😂ama bundan sonra daha daha daha dikkatli olacağı🫡

0 oy
(1,573 puan) tarafından

Allah gönlüne göre versin

Gerçekten istemeyene çok zor isteyenede nasip olsun inşallah 

4 erkek anam canım cikiyo anca yatacam☺️

(3,734 puan) tarafından

Allah sanada güç kuvvet versin inşallah kardeşim benim ❤️ ☺️ 

0 oy
tarafından

Aleyküm selam canım, 

Oysa ki küçük küçük Yaseminler evde güzel olurdu ya 😂

(3,734 puan) tarafından

Ahahahah o performansı önce senden bekliyorum sonra bende sana ayak uydururum canıs😜♥️♥️♥️

tarafından

Ben var 2 minnak 😂😅 biz yandık sende yan 

(3,734 puan) tarafından

Sjsjsjsjsjs hayırlısı hayırlısı 

0 oy
(1,373 puan) tarafından

Gerçekten benim testlerde aldattı canım deminde öbür posta yazdım senin bu arada insan Bi seviniyor Bi üzülüyor gerçekten :)) 

(3,734 puan) tarafından

Valla öyle ama hayırlısı buymuş demek ki ♥️

0 oy
(4,760 puan) tarafından

En hayırlısı buymuş demek ki iki küçük çocuk o kadar zor ki kendimden biliyorum annenin ruh sağlığı daha önemli iyi birey yetiştirmek için bende sağlık mağlık yok saçımda siyah kalmadı 30 yaşındayım ama 60 hissi var o derece 😁

(3,734 puan) tarafından
+1

Kıyamam sana yaa Allah güç kuvvet versin inşallah kardeşim ❤️ 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 667 göst.
3 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Havin (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 98 göst.
16 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hira27 (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 111 göst.
1 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Hira27 (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 60 göst.
1 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Hira27 (26 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,108 soru

24,039,761 cevap

329,068 kullanıcı

...