0 oy
82 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (2 puan) tarafından

Kızlar merhaba ben bir ay önce doğum yaptım bugün kontrole gittim bebeğin bıngıldağı küçük dedi doktor. İlk doğduğunda kafa çevresi 35 cm di bugün kontrolde 36 buçuk çıktı. Doktorum bi sıkıntı olmaz her ay kafa çevresine bakacaz dedi ama ben çok tedirgin oldum. Bu durumu yaşayan varmı acaba

4 Cevaplar

0 oy
(4,945 puan) tarafından

düzenli çocuk doktoruna götür. ben 1 yaşına kadar her ay götürdüm. doktor takibiyle eğer bir sorun oluşursa çocuk doktoru seni nörolojiye falan yönlendirir. 

(2 puan) tarafından

Sizde sorun olmadı demi 

(4,945 puan) tarafından

yok olmadı. erken doğdu diye zaten nöroloji takipliydik

-Reklam-
0 oy
(4,221 puan) tarafından

Kafa büyümeye devam ediyorsa hiçbir problem olmuyor 

(2 puan) tarafından

İnşallah ya doktor küçükte olsa bıngıldak var kafa büyürse sorun olmaz dedi ama çok kötü hissediyorum elimde olmadan hep kötü şeyler geliyor aklıma 

(4,221 puan) tarafından

Hiç hiç aklına kötü şeyler getirme bebegini bol bol oku bir sey olmaz Allahın izniyle zaten doğduğundan beri de büyümüş demekki büyümeye devam edecek

(2 puan) tarafından

Evet doğduğunda da küçüktü yani benim hissettiğim bi değişiklik yok kafasının da bir buçuk santim büyümesi beni biraz rahatlattti da bakalım pazartesi günü doktora götürecem muhakkak 

0 oy
(3,456 puan) tarafından

Benimde oğlumda aynı durum vardı. Hatta bıngıldak 6 ay civarı kapandı. Bi sorun olmadı çok şükür. Düzenli takip edildi

(2 puan) tarafından

Çok şükür. Genelde sorun olmuyormus zaten umarım bizde de öyle olur 

(3,456 puan) tarafından

İnşallah canım

0 oy
(946 puan) tarafından

Her ay kontrol ettir, benim bebeğimin de öyleydi baş çevresi büyümeye devam ediyorsa sorun yoktur

(2 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 196 göst.
17 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Ferihan (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 102 göst.
2 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 222 göst.
6 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Asellll (89 puan) tarafından soruldu