0 oy
114 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (26 puan) tarafından

Kuduz aşısı için dördüncü doz vurulmasa bir problem olur mu üç doz vuruldu

6 Cevaplar

0 oy
(9,082 puan) tarafından

5 doz degilmiydi toplam. bizim kedi tirmalamisti 5 doz dediler. 4 tane vurulduk. kedi yasiyordu hala marketin kedisi tanidik bildik kediymis madem kedi yaşiyor 5. ye gerek yok dediler devlet vurdu. ozele ilk gittik bizi devlete yolladi devlette yaptirdik tim dozlari

(26 puan) tarafından

4 doz dediler ama kediyi göremedim sokak kedisiydi

(9,082 puan) tarafından

he ozaman direk sen tum dozlari vurdur bence. cunku sey bizimki de sokak kedisiydi ama marketin onune hep gelen kediymis marketciler biz veriyoruz mama hergun gelio dediler. sokak kedisi ama markete alismis yani.surekli gelio gdince biliolar kediyi. hastaneden sey demislerdi bize kediyi biliyosaniz tanidik kediyae yani yaşadigindan eminseniz tum dozlara gerek yok. ama başibos kedi oluo kaldimi bilmiosaniz hepsini vurcaklardi

-Reklam-
0 oy
tarafından

Beni de kedi ısırmıştı hamileyken 4 doz zorunlu zaten beni her gün arıyorlardı gitmezsem zorla götürüleceğini falan söylemişlerdi 4 dozunu da vurdur bence hiç sıkıntı çıkarmadan

0 oy
(22,857 puan) tarafından

Bacım biz doktor değiliz ki. Doktorlar 4 doz vuruyorlar hep. 3. Dozda da sormustun. Dördüncuyu de vurduruver

Ne olur ne olmaz. 

0 oy
(2,675 puan) tarafından

Olur neden vurdurmicn 

Vurdur

0 oy
(4,396 puan) tarafından

doktorunuz ne dediyse onu yapın. kuduz fena bir hastalık, kaç doz gerekiyorsa onu yaptırın  

0 oy
(15,026 puan) tarafından

Vurdur canım ne olur ne olmaz 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 131 göst.
0 oy
16 cevap 432 göst.
4 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 106 göst.
0 oy