+3 oy
390 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,700 puan) tarafından

Hayırlı cumalar bacılar neler yapıyorsunuz bakalım gününüz nasıl geçiyor? ❤️ 

Ben 2 çocukla yıkılmadım ama ayaktada değilim 1 aydır hergün toplasan 2 bilemedin 3 saat yatıyorum o da uyu uyan uyu uyan şeklinde bebeğim gündüzleri uyuyor genelde sakin arada çoşuyor ama geceleri sürekli ağlıyor yerine koyduğum gibi basıyor çığlığı memede uyumak istiyor ne kadar yerine koyduysam tekrar tekrar ve tekrar kucakta bitiyor sonu😅 Allah korusun uyuyakalıyorum ve çok korkuyorum nefessiz kalır diye 2 kere kucağımdan düşecekti vallahi rabbim koruyor başka açıklaması yok nasıl düzelecek gece uykusu bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

2 bebemde uyudu etrafı topladım kahve yaptım içeyim derken vızıldanmaya başladılar😅  hızlı hızlı içtim size bunları yazana kadar kahvemin son damlasını yudumluyorum 😅  insan anne olunca herşeyi ya soğuk yada hızlı hızlı yiyip içmek zorunda kalıyor 🥹 

image

8 Cevaplar

+2 oy
önce (701 puan) tarafından

Bende 90 60 90 bardagimla kahve keyfi yapıyorum afiyet olsun çocukların derdi hiç bitmiyor kızım 3 yaş sendromunda ya benim menopoza sokmadan bu sendromdan çıkarsa çok mutlu olacağım 🫣😄♥️ 

image

önce (6,615 puan) tarafından

Tabi ya internetten ekran resmini al paylaş ayıp ayıp 😂😂😂😂

3 ten çıkmadan 4 yaş sendromu geliyor hiç uğraşma akışına bırak 

önce (2,700 puan) tarafından

Ooo çok seksiii bir kahve 😍 afiyet olsun ☺️ benimde oğlum Eylülde 3 yaşına girecek bakalım 2 yaş çok kötü geçti diğerleri nasıl olacak kaç defa ağlatmışlığı var beni 😅  önümüzdeki maçlara bakıyorum 😅

Ulaaa Büşra internete benim yatak odamı kim koymuş asıl o ayıp 😄😄😄  kızlar onu bunu bilmiyorum da 2 yaş falan hikayeymiş 3 yaştaki ağlama krizleri saçma sapan inatlar beni benden aldı saçıma aklar düştü bu yaşta 

@ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR sen şu son postuma bak bakayım beğenecek misin

-Reklam-
+2 oy
önce (6,615 puan) tarafından

Afiyet olsun canım 

Hem Nisan için hazırlanıyorum yarın abimin nişanı var 

Hem gece 4 te kalkıp aşure yapıcam koca kazanla 

Hem bebeğim Bugaz enfeksiyonu kapmış huysuz 

Hem büyüğü dil eğitime götürdüm getirdim 

Tam bir kaos içinde koşusturuyorum 

Az önce enerji içeceği içtim kesmedi kahve yaptım 

Yazarken ben yoruldum 

🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯

image

Hem afiyet olsun hem kolay gelsin canım ben en son hamileyken canım aşure istedi büyük kazanla yaptım apartmandakilerede vereyim dedim mahvoldum kıvam tutmadı tutturana kadar tövbe ettim daha yapmayacam bu rezil olmasın yeter dedim😅

Çok geçmiş olsun inşallah biran önce toparlar bebiş🤲 

Hayırlı olsun bu arada Allah tamamına erdirsin inşallah 

+2 oy
önce (1,593 puan) tarafından

Allah kolaylık versin canım anne olmak zor 2 kere daha zor 😂. 

Bizde oğlumla alışveriş merkezine gittik eksiklerimiz vardı . E bebeğe girdik girmez olaydık mağazada durduğum her saat bana maddi olarak işliyor mübarek 2 saatten aşağı da çıkamıyoruz niyeyse bugün de cuma saatine denk gelmişiz belim sırtım mahvoldu gerçekten eve kendimi nasıl attım bilmiyorum 

Zor valla Allah yardım ediyor sadece zorluğa katlanıyorsun😅

E bebeği dolaşmak çok zevkli ama ☺️ bende girince çıkmak istemiyorum ama eşim çocuğu zapt etmeye çalıştığı için zorlanıyor hadi hadi deyince keyfi dolaşamıyorum hiç alacağımı alıp çıkıyorum 😅 dinlende kendine gel havalarda sıcak zaten mahvolmuşsundur

önce (1,593 puan) tarafından

Benim oğlan oyuncak reyonundan ayrılmadığı için zaptetmek gibi bir derdimiz olmuyor ama cüzdanımız zarar görüyor 🤣

Hahaha o da iyiymiş 😅çocuklar büyüdükçe istekleri oluyor maalesef 

+2 oy
önce (6,093 puan) tarafından

image

Afiyet olsun canım inşallah bir an önce bi düzene girer de rahatlarsın ❤️ bende sarma sardım şimdi de aşk kahvemi içiyorum 😍

Hahaha ya çok iyiymiş kahkaha attım 😅😅 bişi desen o da der memnun olmuyorsun diye😅😅😅🤭

Diyor zaten neler diyor ama çok saçma bir şeyse söylüyorum yani her şeyi de beğendim diyemem bardak önemsiz diye güldüm geçtim😂😂 

İyi yapmışsın canım hevesinide kırmamak lazım 😅😅

önce (4,731 puan) tarafından

Allahım kahveye bak aynı kendisi gibi ❤️

Yaa sabah sabah ne tatlışlık❤️

+2 oy
önce (2,910 puan) tarafından

image

kızı öğlen kurstan aldim  sonra  gorumcem geldi pazara gittik birseyler aldık geldik kahve içtik şimdi oğlanı uyutmaya çalışıyorum  gidersem akşama anneme gidicem bu akşam kalicam orda kocada ise gidicek ztn afiyet olsun canım  

Sanada afiyet olsun canım ☺️ annene gidince biraz rahatlarsın yardım eder hiç değilse ☺️

önce (2,910 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim canım  geldim geldim anama 😂😂

+1 oy
önce (580 puan) tarafından

Canim 3 gündür yoruldum bugün erken kalktım 6 da gece 3 de yattım öğlen çocuğu babam hile bakın dedim yeni kalktım yorgunluktan ölüyorum 

Maalesef öyle oluyor canım Allah güç kuvvet versin inşallah 🤲

Sağol canım kalmadı işler çoğu bitti diyebilirim

Birde yarın Antalya'daki halamlar gelecek o yüzden erken bitsin istiyorum

Ellerine sağlık canım iyi dinlenmeler olsun inşallah 

Sağlasın cnm

+1 oy
önce (16,478 puan) tarafından

Hayırlı Cumalar afiyetler olsun canım🌸❤️ Dikkat et kuzum Allah esirgesin 🤲🏻Arkadasla bı Sincana gittik elbise bakmaya ben pertt arkadaş buldu ben kaldım netten sipariş vercem büyük ihtimalle 😁

Allah razı olsun canım 🤲❤️ Allah korusun vallahi istemiyorum ama sürekli kucakta olunca oraya geliyor iş 😔 ay benimde alışveriş yapmam lazım çok eksiğim var ama hamilelikdi doğumdu derken dedim vücudum bi toplasın sonra alayım. Bende genelde İnternetten alıyorum ama gidip üstüme göre yakışanı alsam iyi olur en son ramazan bayramında elbise aldım 1 defa giymeyle tiftik topladı sayfaya söyledim oralı olmadı halbuki pahalıyada almıştım öyle çok ucuz bişide değildi üzüldüm 

önce (16,478 puan) tarafından

Ayy yazık olmuş bende pek üzülürüm öyle oluncaa 🙃Ama bişey yok adam akıllı tesettürlü bayanlar için yada ben bulamadım bilmiyorum boşuna 3 saat dolandik geldim ayaklarım zonkluyorr

Maalesef yok ya bende kiloluyum iyice zor oluyor bulmak😅 neyse gezdim de hiç değilse☺️

+1 oy
önce (4,731 puan) tarafından

Gecen sene bende senin gibiydim 18 aylıktı pes ettim emmeyi azalttım verdim iki sıpayıda babasına küçük uyandıkça su verdi uyuttu cok sabırlıdır, şuan küçük gece hiç emmek için kalkmıyo 25 aylık olacak ben odamdayım babası uyutuyoo. O kadar rahatladm ki ver kurtul 😄

Ay ne güzel ya darısı başıma canım 😅 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 931 göst.
18 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,757 puan) tarafından soruldu
+3 oy
6 cevap 462 göst.
0 oy
5 cevap 236 göst.
25 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Miray124 (189 puan) tarafından soruldu

Kategoriler