Kaka ve çiş temizlemekten yoruldum bi kahve içiyim dedim.
Bugün 4.gün ve hicbi gelişme yok hala altina yapiyor.
Kızım 3 hafta kakasını altına yaptı. Sen sakin ol alışır yavaş yavaş. Çişini de 1 hafta altına yaptı. Pes etme sakın. 1 ay sonra göreceksin tamamen öğrenmiş olacak. Ama ne olursa olsun gece bile altına bez takma . Kafası karışıyor sonra çocukların.
Yok aşko gece bez baglamiyorim bezi tamamen kestim cunku gece altina yapmiyo cok sukur
İyi bak ne güzel. Yavaş yavaş kavrıyor. Gündüz mantığı da oturur yakındır.
Büyük tuvaletini yapması normal suan tutma refleksi olmadığı için ama pes etme 1 hafta 10 günde öğrenir inşallah
İnsallah canm
Kahve a
aanligim poğaça bir tane koydum oha demeyin diye 5 tane yedim hjhjhj
Hahaha afiyet olsun bebiş
Bebiş kaç aylık da öğretiyorsun merak ettim
Hic sorma biz cok gec kaldik daha onceleri denedim ama hazir degildi hep erteledim şimdi başladim 3 yaş 3 aylik suan erkek
Ben 25 aylıkken denedim güzel gidiyordu 2.gun ishal oldu dişten dolayı ben beze geri döndüm şuan 29 aylık acaba geri başlasam mi bilemedim ya şuan bezsiz durmuyor rahatsız oluyor bez takmayinva illa bez tak bez tak diye ağlıyor kız çocuğu çok güzel anlıyor herşeyi anne miyavin cisi gelmiş diyip lazimliga oturtuyo sona bittiiiii alkış yapiyor kaldırıyor ama kendisi istemiyor
İnşallah bir an önce alışır zor da olsa eninde sonunda öğrenecek unutma afiyet olsun 🌸
İnsallah aşko sagol
Afiyet olsun canım bende nişandan geldim balkonda oturuyorum öyle tuvalet eğitimi sabır ister canım biz 8. Günde biraz rahatladık sonra devamı geldi çok şükür
1,465,054 soru
24,011,151 cevap
327,785 kullanıcı