0 oy
188 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (343 puan) tarafından

Kızlar merhaba, bu benim ilk gebeliğim ve 31 haftalığım. Biz artık bebişin eşyalarını tamamlamak istiyoruz. Bebek Arabası, puset, ana kucağı ve beşik almak istiyoruz. Ama hiçbir marka bilgim vs yok. Sizin kullanıp memnun olduğunuz ürünler nelerdir? Ayrıca Trendyolda toplu da satılıyor bunlar ama güvenilir mi bilemedim. Beşik için de yerimiz çok yok, taşınabilir hafif birşey olsun istiyoruz. Lütfen yardım edin, teşekkürler:)

11 Cevaplar

0 oy
(2,447 puan) tarafından

Beşik için marka diyemem çünkü herkesin bütçesi bir değil. Ama park beşik almanı tavsiye ederim. Yerin varsa en büyük ölçüsü neyse ondan al. Rahat rahat 3 4 yaşına kadar yatabilir. Bebek arabası da hafif kendi kendine indirip kaldırabileceğin birşey tercih et. Mağazalara bak gör sonra internetten sipariş ver. 

(343 puan) tarafından

Ebebek gibi mağazalar mi? yavas yavaş farkediyorum da hiç bilgim yokmuş :)

(2,447 puan) tarafından

Evet ebebek olur bebek eşyası satan yerel mağazalar olur öyle oluyor genelde araştırmadan bilgi sahibi olunmuyor

-Reklam-
0 oy
(1,648 puan) tarafından

Bebek arbasını mağazadan almanı tavsiye ederim. İnternetten büyük ürün alırken sorun çıkarsa ilerleyen zamanlarda uğraşmak çok zor muhatap bulamıyorsun. Direkt satıcı ile garanti işlemi daha kolay bence. Bebek arabası önce internettem model bak kafanda bişilet oluşsun sonra birebir mağazadan bak tanıtsınlar ürünleri. Hafıf bi model almanı tavsıyeuederim. Kabin boy bunlar için ıyı

(343 puan) tarafından

Tamam o halde kesinlikle gidip görüp alacağım:) çok teşekkürler 

0 oy
(138 puan) tarafından

Mağazadan görerek almanı tavsiye ederim 

0 oy
(1,736 puan) tarafından

Ben her şeyi e bebekten aldım 

0 oy
(14,872 puan) tarafından

Bebek arabası joi muze lx

Beşik kanz park beşik. 

Ana kucağı Umay bebe aldım ben az yatıyor içinde diye ki 5. Ay dayız artık yatamaz.

Abartıya kaçma derim uygun olan çoğu şey de iş görüyor

(343 puan) tarafından

Ana kucağı alayım mı sizce, yararlı bir ürün mu? 

(14,872 puan) tarafından

Canım ana dizi dediğimiz ise ben onda uyuttum mutfağa gitsem taşıdım çok işime yaradı 

(343 puan) tarafından
+1

Tamam o zaman kesin alayım ben de teşekkür ederimm

0 oy
(1,270 puan) tarafından

Kız 31 haftaya kadar hiçmi merak edip bakmadın bide ilkmiş :))) ben kalp atışını duyar duymaz almıştım birsürü şey ahaha bebek arabasını kesinlikle mağazalarda gör öyle al ağırlığı kapanması falan bakman daha iyi olur bende henüz araştırmadım  gezip bakıcam herkes park yatak diyor ama ben tahta beşik istiyorum ebebekte görmüştüm Montessori beşik, benim kardeşim instadan toplu olanlardan almıştı Allah bağışlasın 3 çocuğunu büyüttü beşiği arabası bebek kıyafetlerini instada bebek kıyafet sayfalarından aldım ben bir kaç bişey bakım eşyalarını ebebekten almıştım ama trendyoldanda alabilirsin iade etme hakkın olur kolayca  ana kucağını babynestin muadilini trendyolda gördüm ekledim sepetime bende banyo setini bime gelmişti ondan aldım bu katlanır olanlardan aldım evim küçük katlayıp köşeye koyayım dedim düşünebilirsin öyle bişey komple seti ebebekte var ama pahalı biraz bide bugün msj geldi bana civilimde indirim varmış istersen bi bak vakit bulamadım ben bakmaya 

(343 puan) tarafından

Kıyafet baktım da beşik falan hiç aklıma gelmedi :D bir de bebek odası yapamayacağım için çok da heveslenemedim maalesef... Bu katlanır ürünlerin kullanımı rahat mı peki, tak diye kendi kendime kapaniverir mi :D

(1,270 puan) tarafından

Yok ayaklarını sen kapatmadan kapanması mümkün değil yeğenimi yıkadım bikere fileside vardı çok rahat oldu 

0 oy
(1,107 puan) tarafından

Bebeğin içine giyeceği badileri civilden al daha güzel.... 

(343 puan) tarafından

LC Waikiki nasıl peki, süslü süslü şeyler görüyorum fiyatlar da uygun :)

(1,107 puan) tarafından

Süslü olanlar % 100 pamuk değil ama 

0 oy
(114 puan) tarafından

Besik kraft park besik aldk 3 yasa kadar oglum yatti simdi hamileyim 19 haftalik iknci cocugum yaticak çok memnunum biz e bebekten almistik 4 sene once

0 oy
(1,630 puan) tarafından

Toplu satılan ürünler pek kaliteli değil canım 

E bebek ve ya civilde bebek arabası beşik bulabilirsin her bütçeye uygun araç gereç var özellikle civilde ekonomik olan ürünler var 

Benim büyük oğlum 3 buçuk yaşında doğmadan önce civilden casual marka travel sistem bebek arabası almıştım şu an bir de 1 buçuk yaşında oğlum var yeni nerdeyse 4 senedir çok aktif şekilde kullanıyoruz bazen ikisini birlikte bindiriyorum hiçbir şekilde hasar falan olmadı casual marka tavsiye ederim ama şu an civilde var mı bilmiyorum 

(343 puan) tarafından

Ayy bakayım inşallah vardır, teşekkürler:)

0 oy
(4,684 puan) tarafından

Herşeyi trendyolda alan ben bu ürünleri görerek Alman taraftariyim. Saydigin şekildeki bebek ihtiyaclari civilde genelde uygun kullanışlı oluyor ordan alabilirsiniz

(343 puan) tarafından

İnternet sitesine baktım az önce sahiden cıvıl uygunmus olmadı dediğiniz gibi önden gider bir gozumuzle görürüz, teşekkürler :)

0 oy
(22,676 puan) tarafından

Ben Park beşik aldım ilk cocugumda. İkinci çocuğumu da büyütüyor şükür. Daha en az 1 çocuk daha buyutür yani. Kraft calipso marka. İçine de yataşin ninni jsimli sünger yatağını aldım. Gayet rahat. İlk cocugum 3.5 yaşını geçmişti kullandı kardeşine devretti. Daha kullansa kullanırdı yarım sene daha. Gitti gidiyordan almıştık.o zaman en ucuz oradaydı. 

Ama onu oda oda tasiyamazsin. Bir de küçücük bir beşik alsan çok iyi olur. Bana arkadssim vermişti. Almak istememistim ama iyi ki vermiş. O kadar işimi gördü ki. En az 6 ay içine yatar bebiş. Gittiğin odaya götürursun sallarsin beşiğinde rahat olur. 

(343 puan) tarafından

Çok teşekkürler, benim evim çok büyük değil bebeğimi gece uyurken besikle yatak odasına alıp sabah da oturma odasına götürmem lazım. O yüzden en iyisi küçük beşik gibi görünüyor. Ama 2 yaşına kadar kullanılabilenini bulsam harika olur, araştırayım bakalim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 49 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Bus.41 (5 puan) tarafından soruldu
+2 oy
11 cevap 246 göst.
+3 oy
2 cevap 109 göst.
6 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Misbluess (4 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,817 soru

24,035,708 cevap