+1 oy
104 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (831 puan) tarafından

Kızlar  yarın yola çıkacağız kızım 3,5 yaşında mayo falan hiçbir şey alamadım şuan köydeyiz çarşıya çıkmadım internetten alacak vakit olmadı gittiğimiz plajda kıyafet bulabilir miyim ilk defa böyle gidiyoruz birde eşimin müdürü falan olacak birde kızıma da kendime de tesettüre uygun alacağım uzun birşeyler bulabilir miyim nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz?

4 Cevaplar

0 oy
(831 puan) tarafından

En İyi Cevap

Birde ben sandy kumaş tesettür elbisem ve eşarp giyeceğim orda abes olmaz dimi denize girmeyi düşünmüyorum ama girersem de yedek yanıma alıcak birşeyler tam liste yapabilecek var mı ne almak lazım yanımıza

-Reklam-
0 oy
(9,080 puan) tarafından

genelde o tarz yerlerde olur mayo   hasema terlik merlik  deniz urunlei deniz simiti yelegi nebilim sisme bot teniz yatagi falan satan yerler. bulusun illaki. biras pahali olur normal yerlere gore eme vardir satan yerler

(831 puan) tarafından

Bulunduğum yerde çarşıdan mı alsam daha mı uygun olurdu 

(9,080 puan) tarafından

e tabi. plaj yani kenarindaki dukkanlar falan bi tik pahali olur. mecbur alacak orda o dukkana giren kisi ihtiyacini gidermek icin. o yuzden yiksek tutarlar fiyati atiyorum 100 liralik sey orda 150 liradir. carsidan alma imkanin varsa al git bence

(1,864 puan) tarafından

Bulunduğun yerde çarşıdan al bence tatil yerlerinde pahalı olur denize sahile yakın yerlerde pahalı olur kesinlikle terlik marketten al mesela 

0 oy
tarafından

Canım biz geçenlerde gittik hatay'a ama çok zor mağazalar hep konteynırlarda başka başka yerlere taşınmış oralarda yaşayan tanıyan birileri varsa belki danışarak bulabilirsin ama zor 

0 oy
(2,564 puan) tarafından

Gideceğiniz ilçe neresi acaba çoğunlukla yol kenarında filan oluyor biz geçen hatay da belen tarafından geçtik dükkanlar vardı hep. Ben bir kere aldım ama aceleye geldiği için kafama göre birşey bulamadım muşamba gibi bir haşema almıştım. Normal de açığım ama apar topar denize gidelim dediler bende müsait değildim mayi da yoktu yanımda almışken haşema alayım dedim ama içime sinmedi bir daha da kullanmadım. Aceleye getirme diyeceğim ama yarın yola çıkacakmışsın. Bugün git bak çarşı'dan bulursan al bulamazsan hatay ndan bakarsın. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 456 göst.
0 oy
11 cevap 429 göst.
13 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (397 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 155 göst.
9 Şubat 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Pampers (397 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 168 göst.
27 Aralık 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Leblebi (6,541 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,229 soru

24,108,771 cevap

332,838 kullanıcı

...