+1 oy
301 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,524 puan) tarafından

Kizlar merhaba.dun oglen tansiyonum yukseldi karnimda agri sanci vardi 31haftalik hamileyim.esim gece ise gitdi  isdeyken ona mesaj yazdim hic iyi degilim diye.gecer yalanci sancilar yazmis

Sonrada hic arayip sormadi sabah geldi gel kahvalti yapalim ya cay iceriz dedim.

Kizimi aldi sevdi beni sormadi yinede

Neden gece sormadin beni dedim pek mantikli cevap vermedi gecistirdi.yatak odasina gecti elinde telefon

Bana cay getir diyor bide

Bende gel birlikde icelim demistim dedim al telefonunu yat dedim kapiyi carptim

Yorgunum diye bir iki soylendi .cayda vermedim.simdi uyudu ama vicdan azabi cektim cay verseydim diye dusndum.

Vaktim olmuyor isten diyor yazmaya bende iki saniye tuvalete gidip yaza bilirsin dedim uff.bilmiyorum esim cok ilgisiz karakteri boyle diyorum bazen ama artik cok sikildim

13 Cevaplar

+1 oy
(4,739 puan) tarafından

İlgisizlik tek bundan pay biçilmez bence

Kafası yoğun olabilir işi ağır olabilir gece işte die yazmışın uykusuz olabilir. Unutmuş olabilir.  

Yani kusura bakmayın ama burdaki arkadaşlar da abartıyor asıl onun sana çay getirmesi lazım felan yazmışlar ..adam yorgun işten gelmiş karısından çay istemesi kadar normal ne olabilir 

Karın ağrısı hamileliğin her döneminde olabilecek normal bişey .üşütme olur kasılma olur ani hareket olur olurda olur ....Aşırı derecede artmadığı müttetçe

Bence küsecek kırılacak araya soğukluk koyacak hiçbir şey yok .

tarafından

Bencede. Gerçekten bazı erkeklerin işi çok ağır. Bu hanımın esininkide öyle sanırım. Adam telefona bakayım derken Allah korusun iş kazasinda bı uzvundan olabilir. Ömrü billah gecmezde. Yani bı çay istemiş. Gece vardiyasi gerçekten zor. Adam hem uykusuz hem yorgun oda streslidir eminim. Bebek eşyası alinacaklari kafası bı milyondur belkide. Burdakiler bı çayı adama çok görmüşler. Ben kendi eşimin çalıstigi işin zorlugunu gördüm kıyamıyorum. Çay neki bazen eşimi ben yıkarım masajini yaparım. Bende hamileyim bunlar bana zor gelmiyor. Ben ilgi gosterdikce eşimde ilgi göstermeye başladı. Yani bazıları çok sert tepki vermiş. 

-Reklam-
0 oy
(6,396 puan) tarafından

Valla canım ne desem bilemedim ama eli ayağı tutuyor kalkıp çayını alabilir bide dilsiz de değil hayatım nasl iyi oldumu diye üç kelimelik bir şey söyleyip senin halini sorarbilir erkeklerin çoğu böyle olabiliyor maalesef bende dün eşime kızdım yanına oturdum bşr şey soruyorum cvp yok hıı hee öyle cvp veriyor neymiş bir şey dinliyormuş hemen cvp verecekmiş ben öğle sabırlı değilim beklemem kimsenin keyfini küstüm doğal olarak çok yalakalık yaptı ama işe yaramadı sabahta elini kesmiş yara bandı istedi yerini söyledim bakmadım hiç huyum bu benimde 

0 oy
(22,547 puan) tarafından

Sen haklısın. Hiç vicdan yapma 

0 oy
tarafından

Esin ilgisiz degil de esinin annesi gibi olmuşsun niye vicdan yapiyosun cay vermedim diye eli kolu var kalkip alip hatta sana da getirmesi gerekir sen hamilesin bu kadar bi taraflarini kaldirmayin ben olsam ne trip atar ne de yuzune bakardim tipki onun gibi yoksayardim.

(1,524 puan) tarafından

Yok canim hic yardim etmiyor iki yas sendromlu cocukla ev is tum gun ayaktayim.tam.aksi dokuyor.her yeri dagitiyor yatakta yiyip icmek istiyor((onceler laf etmezdim ama simdi hamileyim.yetisemiyorum sancilarim oluyor diye artik dile geldim

tarafından

Bu kadar iyi davranilmaz bir erkege kulagina kupe olsun boyle asiri iyi asiri anlayisli anac davranir tum sorumluluklari alirsan kalkar hic cekinmeden aldatir biraz cazgir olmalisin yapma mecburen ihtiyaclarini gormek zorunda kocaman adam erkekler caba sarfetmedigi kadini on dakikada harcarlar.

0 oy
(816 puan) tarafından

Iste vakti yoksa eve geldikde sorardi hicmi merak etmiyor.bidefasinda bende grip olmustum o anda esimde hastalanmisdi bende agir geciriyorum bu beni hic arayip sormadi ben dediyimdede sende beni sormadin diyor bende ah canim sendemi hamilesin kac haftalik dedim yanlisini anladi.Narmalde hic yazmaz bari hasta oldugumda sor be adam

(1,524 puan) tarafından

Bizde pek yazismayiz ya benimde vaktim olmuyor evde zaten kalabaligiz evdede tum gun is ama o.hasta oldugunda ararim yazarim sorarim esim cok.ilgisiz(

0 oy
(117 puan) tarafından

Sen haklısın tabi ama niye vicdan yapıyorsunki kalksın cayını da alsın bı zahmet gelince sorabilirdi nasıl oldun diye 

0 oy
(4,589 puan) tarafından

Sende cay vermedim diye uzuluyosun kiz kendine gel sacmalama haklisin 

0 oy
(22,884 puan) tarafından

Niye vicdan yapıyosun ? O sana yapmışmı ? Sormamış bile bırak peşine düşmeyin şunların ya fazla ilgiden şımarırlar benimkide öyle az bi ilgi gösterim şımarır 

0 oy
tarafından

Bende başta eşime yazardım yazmasını beklerdim ama eşinize biraz anlayış gösterin. Erkeklerin işi gerçekten çok ağır. Gece mesaisi onlara daha zor. Bilmiyorum benim eşimde vardiyalı ben kıyamıyorum kendim yazmıyorum Allah korusun bı dalgınlık halinde bı yerine bişe olabilir. Eminim seni merak etmiştir ama işi agirsa bide gece yorgunlugu uykusuzluk zor ya. Bı telefona bakıp yazayım derken bı yerine bişe olabilir iş kazasi bu bı anlık dalgınlık. Biraz anlayışlı olun sizde haklısınız ama ben kendi eşime kiyamiyorum calistigi ortamı biliyorum ya sizin içinde öyle empati yaptım.

(1,524 puan) tarafından

Gece klubunde calisiyor neresine bisey olacak canim?

Onceler bende altdan aliyordum boyle yapa yapa simartdim.her.konusa cok simartdm.

tarafından

Gece kulubundemi? Kız ordan çıksın adam akıllı fabrikada güvenlik yada bekçi olsun ordan helal para gelirmi? Ay şok oldum. Benim herif fabrikada çalışıyorsa bende onadan vicdan yaptım. Kız adam akıllı iş bulsun. Şimdi oaralarida bilmiyorum ama açık saçık içkili falandır. Oraya duzgun ailelerde gitmez sanırım. Ordan başka iş bulsun. Bı aklını çel. En kötü özel güvenlik falan olsun yada fabrikada adamların arasında helal rızkını kazansın. Sen niye razı geldin gece klubune.

(1,524 puan) tarafından

Evet gece klubunde 

(1,524 puan) tarafından

Ama oyle herkesin gitdigi bir yer degil yabancilarin birakildigi bir yer ama sonucta kizlarda oluyor tabiki.esime o konuda guvendigim icin ve gercekten oaraya ihtiyacimiz oldugu icin ses etmiyorum bir sure calisip kendi sanatina yonelmesi gerek ama ora gitdiginden bire bes ilgisiz.hayir kotu bisey aklima getirmem pis isler yapmaz zaten ama bilmiyorum bazen orda benden guzel kzilari gorp beni untuuyor falan filan bilmiyroum ya 

tarafından

Yavrum bacım canım. Orada ne kadınlar vardır. Aklını biri celer o ortamda istesende düzgün kalamazki insan. Kim gitse bozulur çıkar. Biraz aklını çel sen en kötü fabrikada helal parayla düzgün bi ortamda kazansın. Bak valla. Bu erkekleri bulundukları ortam çok etkiliyor.  Hem senin aklında içinde rahat olur. Yani ben hiç bilmem öyle ortamları ama güvende vermiyor az çok tahmin ediyoruz. Yani paraysa her şekilde kazanılır. Gitsin adam akıllı iş bulsun. Karıli kızlı ortama sanat yapacam diye girmesin. Evde hamile karısı çocuğu var. Yaş ilerdekice iş imkanida sinirlanir.

0 oy
(4,754 puan) tarafından

Erkek kafası hepsi ayni 

0 oy
(1,393 puan) tarafından

İlgi farklı bir mesele aslında. Bir ilgi arsızı olarak seni çok iyi anlıyorum.

Eşinle de empati yapıyorum, o da bir yerde yorgunmuş. Belki de uykusuz.

Bu çok ufak bir mesele, büyütülecek bir şey yok aslında.

Ben aramam sormam, nereye gittiyse gitti. Zaten ona evlendiğimiz gün “Erkek adam hesap vermez, haber verir.” Demiştim, o da bunu elhamdülillah gayet iyi anlamış.

Ben kimseyi aramam, huyum değil. Vefasız derler bana ama bunun vefayla alakası yok bence. Rahatsız etmemekle alakalı.

Merakından arıyorsan merakına yenilme. Düşme o tuzağa. Arama, sorma, ilgilenme. Çok da zor değil. Ben hayatımı böyle geçiriyorum ve başım ağrımıyor.

Eşim eve gelince veya dışarıdayken zaten maşallah arıyor. Bizi soruyor, ne yaptığını anlatıyor. Ama annesi çok soran biri olduğu için sorulursa asla cevap vermez. O böyle biri, ben de böyle biriyim. Elhamdülillah tencere kapak.

Kaçan harbiden kovalanıyor, ben bunu bilir bunu söylerim.

0 oy
tarafından

Tansiyon icin geçmiş olsun kızım 

Düşüklüğü de zor 

Yüksekliğide 

E bi de 2 canlısın 

Eşin nasıl olduğunu eve geldiginde sorabilirdi 

İki kelimesiyle dili aşınmaz dı 

Bu konuda sen cok haklısın 

Gece belki cok çalıştığı icin cevap verememis olabilir bu cok normal uyuyordur yorgundur vsvs 

Ama sabah telafi yapabilirdi 

Bu konuda Eşin haksız 

Kızım erkekler bildigin şımarık bir cocuk gibidir 

Sen onun cocukluguna ver

Ben böyle idare ediyorum kızım evliligimi 

Seni 

Sizi bilmem ama 

Ben böyle yapıyorum 

Ama doğru 

Ama yanlış.

0 oy
(561 puan) tarafından

Markette vb yoğun bir yerde çalışıyor olsa daha abi karımın ağrısı vardı bir arayıp sorayım kötü bir şey olmasın dese millet izin verirdi

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 156 göst.
4 gün önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Emneerydmn (223 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 310 göst.
1 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (303 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 436 göst.
12 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
38 cevap 1,160 göst.
1 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Papatya4161 (4,728 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,440 soru

24,016,940 cevap