çocuk olduğundan beri şu sepeti boş gördüğümü bilmem😂
akşama yarısı dolacak eminim😂
maksat sohbet olsun😂
not:foto eklemeyi unutmuşum😂😂, post eksik kalmış
Günlük yıkanıyor makine özellikle Yaz ayları çok zor geçiyor günde bir posta yıka kurut kaldır🥴 3 çocuk olunca bir de biz günlük duş alınıyor mecbur
Öyle mecbur Allah kolaylık versin sana canim
bende tek çocuk, 2 güne 1 sadece onun çamaşırlarını yıkıyorum 3 çocuğu tahmin edemiyorum bile😂 Allah kolaylık versin
Kirli sepetinin boş kalamayışıyla bulaşık makinesinin sürekli dolu olup yıkanıp yerleştirme silkülasyonu birbiriyle kapışır:)
acayip bereketli oluyor çamaşır da bulaşık da😂
İmkansız bir şey 😅 tam bitiyor oh bunuda katladım mı biraz rahatım diyorum 1 saat sonra çıkmaya başlıyor 😅
yakındır işte😂 hiçbir şey olmasa yazın sıcaktan terli kıyafetler oluyor 😂
Evet maalesef 😐😐onlar yetmezmiş gibi oğlum katladığım çamaşırları dağıtmış yerlere atmış üstünden tepinmiş bir postada öyle var😅
Dün aynı şeyi bende söyledim her şeyi yıkadım sonra kurudu onları katladım yerleştirdim bir baktım kızım odasından bir makinalık çamaşırı sepete atıyor sonra eşim işten geldi oda üzerindekileri attı banyoda ki havlu ve pasasıda atmiş ufak oğlumu hiç söylemeyeyim sepet doldu ağzına kadar iki makina çamaşır olmuş yine
bitmiyor gerçekten
Çoçuklar iki kere üst değişse ee bizdende çıkıyor doluyor makine ki Benim Efe saat başi batırır üstünu
benim kızın 2 güne 1 koca makine dolduruyor çamaşırları 😂 dediğin gibi bizden de çıkıyor mümkün değil bitmiyor 😂
Bnde bosaltiyorum sepeti hop aksma dolu olarak görüyorum yeniden😂
işte mistik bir olay😂😂
Bunu dun ysamistim bugun yine full :)
kolay kolay yaşamadığı için anı kalsın istedim 😂
Ayni ya gunde kac defa yikanir ha dedim sonunda bosaldi bide bakiyorum hop dolmus
aşırı bereketli maşallah 😂
Evet ya oyle
Bunu sadece yazın boş görebiliyorum bende oda bazen yani 🤭
yazın daha çok oluyor ya bizde. terden zırt pırt üst değiştiriyoruz
Ben gece yarısı çamaşır serdim şimdi iki üç nevresim kırlent var yıkayacam gece serdigim nevresimi bile yıkayacam yaşasın yaz ne güzel hemen her şey kuruyor :)
adananın neminden güneşte bile hemen kurumuyor ya
Bitmiyordu 🥲
bitmez, saniyelik bir olay😂
Bulaşık ve çamaşır makinesi kapışır. Bir de buzdolabının ve abur cubur cekmecesinin doluluğu kaç gün sürüyor sizde? Çocuklar hayatimiza girmeden önce yiyecek içecek bozuluyordu yenmedigi icin pazara birkac haftada bir gidiyorduk market ayda bir ancaydi. Çocuklar olunca hele de büyüdükçe birkaç günde buhar oluyor bazı yiyecekler. Dünden beri kızım anne yok mu çikolata bisküvi diye peşimde dolaniyor açıp rafları gösteriyorum yok yok yok!
daha bebeğim küçük dolaba erişemiyor😂
Dün yıkadım boşalttım eşim geldi banyo yaptı kirli attı ogullarim.yikadim kirli çıktı ben yikandim.kirli çıktı şimdi birdaha hepsini yikicsm.aksam.gene aynı döngü:)
gerçekten bitmiyor 😂
Bizim sepet sadece ilk aldığımız gün boş kalıyor 😀
😂😂 arada yeni sepet mi alsak
O kadar çamaşır yıkadım hem ağzına kadar dolu nerden geliyor bu çamaşırlar 🤣
bi de katlanması var tabi🤦🏼♀️
3 4 gün de sepette duruyor katlanmak için o da hiç boşalmiyor 😁 bazen makineyi çalıştırınca içine asılacak çamaşır dolduracam diye mecbur kalıp katliyorum. En nefret ettiğim şeydir çamaşır katlamak
bunun da makinesi çıksa keşke 😂
Normal şartlarda oğluma önceki günün kıyafetini giydirmiyorum onun kirli sepeti ayrı , her gün dolu 😂. Ben de yaz aylarında günlük değiştiriyorum asla boş kalmıyor hele annemin çamaşırı asla bitmiyor 😂 cidden mistik bir olay 😂
evde 10 dakika dolansam yine makineyi doldururum, hiçbir şey bulamazsam çarşafları değiştiririm 😂
Benim çocuğun sepeti farklı kendi sepetimi böyle görsem de kızımın ki hep dolu 🤣🤣
bizim de sepet ayrı, kızımın sepeti bile boş bugün 😂
Dün bende boş gördüm sabah akşam oyundan geldiler yarı oldu bile 🙂↔️😂😂😂
göz açıp kapayınca kadar doluyor 😂
Hele bide çocuklar dışarda oynuyosa 😂 tekvandoya gitttiler kirlenmezler bugün
Ben boş görmek için 2 tane kirli sepeti aldım, halen daha boş göremedim 😄😄😄
ahahahah kendi başını yakmışsın
KKurli sepeti bos kalmaz ki gulum mesrla soyle dusun sepettekiler yikandi kurudu katlandi falan noluf heryer camasirdan toz olur e haliyle temizlik yapilacak temizlik yapilan ust basla oturulmaz dus alinip temizlenecek ee yine cikti ustumuzdekiler benim temizlik sonrasi herkesi yikama huyum var cocugu da yikarim ondan da cikar esim yikanmazsa trip atarim e o da cikardi noldu sepet doldu ertesi gun bi daha yika kurut katla toz oldu temizlik yap yikan yine kirli cikti kisir dongu resmen
bitmiyordu 😂
Bitmez gulum bitmez yasam belirtisi o 🤭
1,467,317 soru
24,042,957 cevap
329,235 kullanıcı