0 oy
69 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (750 puan) tarafından

Kizlar adetim beş gündür gecikti. Adet gunume 10 gün kala korunmasız ilişki oldu. Şimdi test yapmak istiyorum bı kaç araştırma yaptım erken gebelik testleri net sonuç vermiyo normal kaset test kullanmak daha iyi diye okudum. Sizce bu 15 günlük süre zarfında bir hamilelik olustuysa normal kaset testte cikarmi yoksa erken gebelik testi mi alsam guvenilirmi marka olarakra begendihiniz bir markayi onerirmusiniz 

4 Cevaplar

0 oy
önce (1,604 puan) tarafından

Benimde iki gunum gevti dün kaset test yaptim çıkmadı siz erken geblik yapın 

önce (750 puan) tarafından

Öyle yapayım canım sagolasin

-Reklam-
0 oy
önce (123 puan) tarafından

Kaset test yapın erken gebelik testleri hata veriyor bu kadar gecikmeye net çıkar zaten ben 3 haftalık gebeliği bile kaset testten öğrendim 

önce (750 puan) tarafından

Arada kaldım yaa onerebilecegin bı marka varmı canım kaset tedtte

önce (123 puan) tarafından

Hayır, ama sen yine de iki tane al bazen bozuk çıkıyor çok idrar damlatma 

0 oy
önce tarafından

Kan vermeye gidebilirsin. Hastaneye. Boş yere o testlere güvenip parani harcama. Kan ver ertesi gün git hayırlısıyla sonucu öğren.

0 oy
önce (1,433 puan) tarafından

Bence direkt kandan baktırmak. Test pozıtıf çıksa da mecbur kandan bsktıracaksınız ki testın yanılma payı da çok. Tek seferde net sonuç için kan vermenızi öneririm. Ben öyle yptım. Amaann ne diye test alacam sonra emin olmak için bir daha çıkacam kan verecem. Direkt kan verdim öyle öğrendim😀

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 195 göst.
13 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 613 göst.
27 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Yaralibikiz (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 345 göst.
24 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Eceinn (122 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 81 göst.
9 Mayıs 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Amour (1,465 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,462,842 soru

23,977,275 cevap

326,358 kullanıcı

...