0 oy
264 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (867 puan) tarafından

Önce ben oldum sonra eşim bogazimda enfeksiyon var demişti doktor 3 gündür antibiyotik kullanıyorum bugun de kızım biraz boğazım ağrıyor dedi bu yaz günü hasta olduk şaka gibi bı salgın mi var acaba

10 Cevaplar

0 oy
(4,966 puan) tarafından

Bende oyle dusunuyorum bu vakitler pek hastalik olmazdi yazin yani ama bu ara herkes hasta neden acaba 

(867 puan) tarafından

Bilmiyorum bende çok kötüydi usuyordum terliyordum boğazım berbattı antibiyotik iyi geldi ama kuru oksuruk de vardi şimdi de kızım ya delircem cidden

(4,966 puan) tarafından

Ah cok gecmis olsun canim yaz hastaligi da daha berbat olur ateslensen nasil serinlicen sular bile sicak Allah korusun 

(867 puan) tarafından

Evet ya kızım inşallah kotulesmes en çok korktuğum o

-Reklam-
0 oy
(1,069 puan) tarafından

Ates kusma ishal..tüm aileye bulaşan yeni bir hastalık dolaşıyor.. 1 hafta mahvolduk kızımin atesi 40tan düşmedi 1 gece hastanede yattik..size geçmiş olsun inşallah bizim gibi olmadan atlatırsınız

0 oy
(1,972 puan) tarafından

Sorma sorma … 

Benim oğlum oldu ilk o boğaz enfeksiyonunda sonra bana geçmiş ben de geçen hafta antibiyotik kullandım … bu hafta da kardeşim domuz gribi olmuş bana bulaştırdı üstüne domuz gribi oldum ah ah 

(867 puan) tarafından

Ayy şaka gibi 5 gün oldu ben olalı bugun de kızımda başladı inşallah hafif atlatır kızım olunca zor atlatiyor çok zor ya inliyor uykusunda aferim de verdim sabah da akşam da yarın doktora goturcem strese girdim ya size de çok geçmiş olsun

(1,972 puan) tarafından

Antibiyotik almadan iyileşmiyorlar ya ben oğluma ilk defa boğaz enfeksiyonu olduğu zaman kullandım geçiremedim ateşini de hep doğal çözerdim çok sağol canım size de geçmiş olsun 

(867 puan) tarafından

Bizde bir de dolven alerjisi var ayy inşallah ateş çok olmaz sadece calpol kullanabilioruz

(1,972 puan) tarafından

Alerjisine göre antibiyotik yazar benim kuzenimin de genetik ilaç alerjisi var öyle hasta olurdu ki her ay hastanede serum alırdı ateşi çok inatcıydı evde çözülecek gibi değildi çocuğun hastane fobısı oldu ama şükür büyüyünce geçti Inatçı hastalıkları 

0 oy
(23,982 puan) tarafından

Grip değil de garip bi şekilde vücutta bir gaz oluşumu var mide ağrısı karın ağrısı var eşimde ve bende anlamadım nasıl bir hastalık 

(867 puan) tarafından
+1

İlk midemiz etkilendi esiminde benim de afedersin ishal gibi bir şey olduk aksaminda da boğaz ağrısı basladi

(23,982 puan) tarafından

Ben kıştan beri doğru dürüst iyileşemediğim için yeni bir hastalık var mı yok mu anlayamıyorum valla 🤷🏻‍♀️

0 oy
(144 puan) tarafından

Bir kutu antibiyotik kullandım hala da tam geçmiş değil kulaklarıma vurdu sağ kulağım tıkalı boğazım tıkalı ne yapacam bilmiyorum 

(867 puan) tarafından

Aynı durumdayim ya bende kulaklarıma vuruyor aferin sinüs içiyorum iyi geliyor açıyor kulaklari 

(144 puan) tarafından

İbrumin Cole kullandım ilk yok gecmedi Kulak Burun Boğaz hastalıklarına gittim antibiyotik başladı geçmezse gel dedi geçen gün yine gittim şimdi de Kulak damlası verdi geçmezse yine gel dedi coladey ve var onu kullanıyorum ayriyeten ama hiç düzelme yok 😵‍💫

0 oy
(867 puan) tarafından

Yaz günü de hasta mı olunur cidden değişik bir sey

0 oy
(6,982 puan) tarafından

Haziran basindan beri oyleyim iki kutu antibiyotik bitirdim dun soguk su ictim diye gene agrimaya basladi bende bir turlu toparlayamadim 

(867 puan) tarafından

Neden boyle geçmiyor yapışti kaldı resmen

0 oy
(18,496 puan) tarafından

Sorma. Sabah oğlanı acile götürdük öyle bir ağladı ki karnım ağrıyor apandistten şüphelendim o kadar yani. Boğaz enfeksiyonu dedi doktor, karnında da gaz varmış lavman verdi. Az önce aynı şikayetten kızımı götürdüm o da aynı şekil gaz dedi ama bu sefer önce doktor apandisitten şüphelendi. Karnını elle muayene etti karın sesleri güzel gaz olabilir ama takipte kal yine de dedi

0 oy
(1,558 puan) tarafından

Tam 1 haftadır kış günü gibi evin içi ateş boğaz afedersiniz balgam kemik ağrısı baş ağrısı

(867 puan) tarafından

Benimde 1 hafta oldu ve geçmiyor antibiyotik de kullanıyorum covitmis diyorlar ben oldum önce sonra aynı gun eşim 6 gün sonra da kızımda başladı 

0 oy
(559 puan) tarafından

Bende 3 gündür gece uyumaya gidince bı anda burnum tıkanıyordu sürekli 3 gun sonunda bu sabah grip oldum boğazlarımda ağrıyor ama ben soğuk su içtim sicakdan içim yandı, ama var ya kulaklarım tikanmiş sanki su kaçmışta kulaklarda tıkalı başım ağrıyor Burun akıntısı üst üste hapşırma maf oldum artık, bide 2  yaşında oğlum var onla ilgileniyorum ediyorum inşallah geçmez çocuğa geçince fena oluyor hastalığı, geçmiş olsun sizede 

(867 puan) tarafından

Çok sevindim toparlamaniza. Bitki çayları iyi geliyor bende hergun yapıyorum kendime. Benim boğazım ağrıyor halen bilmiyorum oksurmektenmi neyden anlamadım ama boğazım geçmiyor ya yutkunurken ağrıyor halen bugün gidicem tekrar.

(559 puan) tarafından

Sizede geçmiş olsun cnm inşallah toparlar son gittin mi doktora nane limon kanat iç o beni toparladı.yoksa ben hasta olunca grip 2 ,3 hafta geçmiyor 

(867 puan) tarafından

Ihlamur adaçayı yapıyorum. Kuru öksürük var şimdi de mahvetti beni tekrar gidemedim doktora da yarın gidicem, sanırım bagisikligim düşmüş benimde ondan geçmiyor  Şimdi kaynaticam nane limon çok teşekkür ederim 

(559 puan) tarafından

Rica ederm cnm inşallah.iyilesirsin o caylarda fazlası zararlı dikkatli kullan 

(867 puan) tarafından

Sağol canım Allah razı olsun 

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 731 göst.
30 Aralık 2021 Diğer kategorisinde İlla (1,206 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 96 göst.
0 oy
4 cevap 212 göst.