0 oy
185 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,704 puan) tarafından

Bugün karından ultrason çekildi bebeğime 9 aylık. Gaz var dedi gaz damlası verdi özel ama ben içecekmişim damlayı ama ben içeceğim için almadım saçma geldi. Devletin karşıladığı gaz damlası var mı acaba? 

5 Cevaplar

0 oy
(516 puan) tarafından

Neden saçma geldi süt yolu ile bebeğe geçecektir 

(2,704 puan) tarafından

Kendim iceceksem o kadar para vermeyeyim diye düşündüm aslında belki rezene ya da doğal şeyler tüketirsem de olur diye düşündüm. 

(2,704 puan) tarafından

Birde sanki ozelleri doktorlar komisyon almak için veriyormuş gibi geldi 

(516 puan) tarafından

Doktor senin nerden aldığını bilmiyorki gerekli gördüyse bir sebebi vardır keşke alsaydın komisyon aldıklarını düşünmüyorum muadilini alsaydın o zaman hem öyle birşey olsa bile bizi rahatlattıktan sonra komisyon alsa ne olur öncelik saglığımız bu seferde ilaç firması kazanıyor rezene alıncada market yada aktar onun için bu tür şeylerin önemi yok bence seni bebeğini rahatlatsın yeter 

(2,704 puan) tarafından

Ya tam çıkarken kapıdan aynısını versin dedi doktor. Birde bebeğim öyle gaz sorunu olan bir bebek değil ağlama huysuzluk birşey yok hiç. Rutin kontrol yapılırken ultrasonda çıktı anlık bir gaz mıydı acaba dedim çünkü afedersin kakasını yapmamıştı daha. 

-Reklam-
0 oy
(9,080 puan) tarafından

devletin kariladiklari genelde dandirirk oluo. iyi bisey yek caresi gazin

0 oy
(15,139 puan) tarafından

Canım gaz için yok ama tavsiyem probiyotik içeren ürünler Tüket. O damlalar hikaye çünkü 

(2,704 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim yoğurt ayran cacık filan tüketiyorum hep ama bebeğime de kefir bakıyorum alacağım. 

0 oy
(2,117 puan) tarafından

Canım sana tavsiyem ben kimyon tohumu alıp kaynatıp her akşam 1 su bardağı içerdim hem çok sütüm olurdu hemde gaza birebir bebeğe geçtiği için hemde doğal 

(2,704 puan) tarafından

Evet ya 9 aylık ultrasonda çıktı gaz. Bende anlamadım sancısı yok huysuzluğu yok ilacı gereksiz yere alacakmışım gibi geldi. O anlık birşey olabilir mi diye de düşündüm çünkü henüz kakasını yapmamıştı ultrason çekilirken. 

(2,117 puan) tarafından

Kabızlık olabilir gayet normal benim oğlumda da vardı ama gaz olayına biraz şaşırdım ilaç falan içme bence de hani huysuzluk sancı ağlamaları yok dediğin için doğal yollarla çöz bak arkadaş kefir demiş hem probiyotik hem bağırsaklarını çalıştırır 

(2,704 puan) tarafından

Kabızlıkta yok ki sadece sabah kaka saati gelmemişti. 😄 ama kefir alacağım altinkilic marka önerilmişti çok ona bakıyorum marketlerde. 

(2,117 puan) tarafından

Aaa niye ilaç kullandırıyor o zaman bazı doktorlar ilaçtan kaçar bazıları dayıyor ya ben de bakayım oğlum için bari 😂

(2,704 puan) tarafından

Evet bende şaşırdım zaten hiç muayene etmedi ellerini bağladı oturduğu yerden ulasin çekilecek kan alınacak dedi. Ultrason sonucunda gaz varmış dedi ama hiç şikayeti var mı bu konuda diye sormadı bile direk gaz damlasını verdi. Hiç memnun kalmadım doktordan 

0 oy
(6,017 puan) tarafından

Bebeğin 9aylikmis kefir verebilirsiniz her gün yarım çay bardağı 

(2,704 puan) tarafından

Tamam teşekkür ederim kefir aklımda altinkilic marka önermişti herkes ona bakıyorum. 

(6,017 puan) tarafından

Aynen en güzeli altın kılıç 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 294 göst.
20 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,368 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 156 göst.
2 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Gamze123 (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 9,666 göst.
31 Ekim 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2 paşa annesi (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 231 göst.
28 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,284 soru

24,137,030 cevap

334,341 kullanıcı

...