0 oy
104 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde tarafından

İlk hamileligmdede oldum sadece geceleri oluyor. Sürekli bacağımı gerginlestirmek istiyorum.her iki bacağımda oluyor. Germeden rahatliyamiyotum. Uyuyana kadar devam ediyor. şimdi yine başladı. 

7 Cevaplar

0 oy
(181 puan) tarafından

Umbrella magnezyum çok iyi kullanin

tarafından

Niye oluyorki bu ya

-Reklam-
0 oy
(6,951 puan) tarafından

Vitamin eksikliğinden dolayı genelde ağrıyor doktoruna şöyle cnm ilaç verir

tarafından

İnşallah birsy eksiklignden doğildir. Çok yiyemiyorum

.fakat çok meyve yiyorum.  Çerez de yiyemiyorum oeki

(6,951 puan) tarafından

Bol su tuket cnm

0 oy
(3,441 puan) tarafından

Bende sadece hamilelikte değil hep var. Asla uzun bişeyle yatamam. İlla soğuk olacak ayaklarım. Magnezyum fayda eder. İyi bir takviye seçip kullan. Benim hamilelikte aşırı mideme dokunduğu için magnezyum oksitten başka magnezyum kullanamadım. Gerinirken birde kramp giriyor çok beter

0 oy
(1,511 puan) tarafından

Magmezyum takviyesi almaniz gerekiyor doktorunuza soyleyin yazsin.Gerci devlet karsilamiyor ozel aliniyor ama faydasini gorursunuz

0 oy
(3,042 puan) tarafından

Magnezyum eksikliginden hergun düzenli soda içerdim ben

0 oy
(169 puan) tarafından

Bende de var nefret ediyorum masaj yapıyorum sıkıyorum bacagımı geçsin diye birazck fayda ediyo gibi

tarafından

Akşamları oluyor. Bir bakıyorum ayağımı gerindirip duruyorum sürekli. Bunu fark edince kalkıp uyumaya gidiyorum yoksa huzur vermiyor. Sabaha birsyim kalmıyor ama çok sinir bozucu.

(169 puan) tarafından

Aynen yataga yattıgın zaman başlıyo cok sinir bozucu uyuyunca geçiyo hamilelikte daha da çoğaldı vardı zaten ama dönem dönem oluyodu

0 oy
(414 puan) tarafından

Magnezyum eksikliğinden ya maden suyu için ya da doktorunuzda magnezyum takviyesi isteyin. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 316 göst.
30 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emine314 (227 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 350 göst.
20 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Bilinmez!! (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 183 göst.
0 oy
3 cevap 140 göst.

Kategoriler

1,468,026 soru

24,052,535 cevap

329,752 kullanıcı

...