İyi akşamlar kızlar.biz bir diş tutulmasına yakalandık.şuan 5 aylık.4 buçukta patlattı alt dişlerini.şimdide üstler şiş.abiside düzeltilmiş ayı 4 buçukta çıkarmıştı.aceleleri neyse patır patır çıkarıyorlar.
Benim oğlumun tam 6 ayina 1 gün kala çıktı 1 yasinda 6 disi var. esimin kuzeninin oğlunun 4 ayina 1 gün kala çıktı ilk kez onda böyle bir sey gördüm ben de simdi o da 10 aylik 12 dişi varmis
Her çoçuğun gelişimş farkli benim kız 8 ci ayda ilk dişi çiktı oğlum 4 buçuk ayda 17 aylikken tamamladı dişlerini
Benim kızım 7 buçuk aylık şuan yeni yeni cikariyor
Doğrudur kızım da geç ama ağrısız çikardı oğlum erken ve çok zor süreçtı
8 aylikti ilk patladiginda 2 yasina kadar falan tamamladi
Iki bebeğimde 8. Aya doğru çıkardı
4 aylıkken çıkardı, keşke daha geç olsaydı 😔
Şuan bende tam olarak bu durumdayım ya 😔
Anaaa senin kızçe diş mi çıkardı 😍🥰 Küçük hanıma bak maşallah dişli çıktı 😛
Alt dişi patladı tek dişi olmuş canavar oldu 😂 anamı ağlatıyor herkes anlatıyordu "8 aylık dişi çıktı , 9 aylık dişi çıktı" diye , bende oh be büyümüş olacak dedim ama nerdee🥲🥲
7 ayinda basladi simdi 8 disi var minigimin 10 aylik❤️
10.ayda ilk dişini çıkardı şuan 12.5 aylık 3 dişi var
6 ayın içinde 2 gündür dış ateşi ve ağrısı çekiyoruz sadece kucakta gezince az sakinliyor
8 aylıkken çıkarmış kızım ilk dişini bana daha erken gibi gelmişti 😂
Benim bebeğim 13 aylıkken çıkardı ilk dişini. Yanlış okumadınız tam 13 aylıkken 🫢🫢🫢 suan 15 aylık 5 dişi var sadece .
Çok geç çıkarmış doktor birşey dedi mi genetikte olabilir erken çıkarını duydum ama geç cikaranj duymadım
Götürmedik ki . Ha çıktı ha çıkacak derken yaşını geçti.
Kızım da oğlum da 6 buçuk aylıkken çıkardı dişlerini . Oğlum şu an 9 buçuk aylık 4 dişi var 5. Yolda 🙂😂
Bizimkisi 1 buçuk yaşındakyen hepsini çıkarmıştı.ama çok zorlandım ilk çocuğumda.
İşte her çocuk bir olmuyor kimi kolay çıkarıyor kimi zor çıkarıyor erken çıkaran var geç cikaran var . Sağlıklı olsunlar da canları sağ olsun
Canım 4 aylıktı başladı sancısı 7 aylıktı altlar çıktı şuan 9 aylık üstleri çıktı bı hafta ay çok zordu üstler çıkarken ateş isal yaptı bizde Allah kolaylık versin
7 aylıkken ilk dişini çıkardı. Şimdi 22 aylık 14 tane dişi var. Üst köpek dişleri de yolda ucu göründü :)
Benim buyuk oglum 3 ay 3 haftalikti ilk iki disini patlatti. Kucuk oglumda 5 aylikti ilk dislerini patlatti. Bende 4 aylik cikarmisim ilk dislerimi. Biraz genetik.
4 buçuk aylık alt iki dişi çıktı çıkacak hafiften patlamışlar 🤯😵💫😵💫
Belirtileri ne gibi bebeğimde 3 aylıkken başladı şuan 4 ay 10 günlük aşırı huysuz başı ateş gibi yanıyor elleri hep ağzında biberonu çeker ısırır öyle
3 aylıkken diş yerleri şişmişti canım bide çok salya akıtıyor
İnci gibi dişleri olsun ☺️
Kızım 8 aylikken çikardı ilkini
Oğlum 4 buçuk aylikken ilkı çiktı 17 aylikken tamamladı
Kızımın 7 aylık falandı çıkardı
Şuan bebeğim 3 aylıkken elleri sürekli ağzında başı ateş gibi yanar huysuz ağlar diş yok ama elimi koydugumda emmez direk ısırmaya çalışır biberonu bile götürüp getirir ısırır
Şuan 4 ay 10 günlük acaba hemn çıkar mı belirtileri de sizdeki gibi mi
Benim oğlumda 1 yaşında hala dişi yok
Bunun için doktora gittiniz mi ?? Bu uzun bir süre çünkü
Yok gitmedik henüz
Keşke gitseydiiniz
Randevu zor aldım gıdıcez inşallah bakalım
İlk dişi 10 aylıkken çıktı. 2.5 yaşında hepsini tamamladı
Bizimkinin ilk dişi 11.ayında çıktı
3.5 aylıkken alt iki diş 5 aylıkken de üstler çıktı. Üst ön dişinden birini nasıl basardiysa kırmıs birşeyleri ısırıp çekmeyi çok sever sanırım oyle kırıldı bı de o dış hassas olduğu için sanırım leke yapti. Şimdi 20 aylık kızım. Erken dış çıkarmak iyi değil diyolar bakalım bizi neler bekliyo
1,509,125 soru
24,627,966 cevap
364,947 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın