0 oy
248 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (803 puan) tarafından

Kızlar Benm oğlum 2021 doğumlu ve ben anaokuluna göndermek istiyorum. 4 yaşında  Gönderen oldumu etkileri nasıldı sizce küçük mü, herkes öyle diyor ama ben sosyalleşmesi için diyorm

8 Cevaplar

0 oy
(4,229 puan) tarafından

Anaokulu için 5 yaş olması lazım. Kreşe verebilirsiniz. Kızım da 2021 Ağustos doğumlu, gönderebilirsek kreşe vereceğiz eylülde

(1,491 puan) tarafından

Benim kızım Nisan dogumlu anaokuluna aldılar. Hazirana kadar alıyorlarmış 

(803 puan) tarafından

Ben de kayıt için konuştum daha ödeme yapmadım 21 doğumlu ve anaokulu

-Reklam-
0 oy
tarafından

4 yaş küçük be gülüm 

Altı bezlimi 

5 olsaydı bence 

0 oy
(17,209 puan) tarafından

Ben 2 sene yolladim. 4 ve 5 yaş. Çok faydasını gördüm. İlk yıl oyunla geçti ikinci yıl ilk okula hazırlık gibi oldu. Şimdi birinci sınıfa başlayacak ve yeterli donanıma sahip. 

(4,229 puan) tarafından

Size bağlı mıydı? Kızım çok düşkün gitmez sorun çıkarır diye düşünüyor beni. Ağustosta 4 oluyoriz biz de

(17,209 puan) tarafından

Bağlıydı hemde çok. Okula gidince ilk hafta orda bekledim. Beni görmeyince gayet uyumluydu. Beni gördüğü anda ağliyordu. Öğretmen gelmenize gerek yok artık dedi. Tüm çocuklar ailesini görünce benzer şekilde davraniyor dedi. O haftadan sonra gitmedim. Eşim getirip götürdü. Hiç sorun yaşamadi. 

0 oy
(410 puan) tarafından

Benim kızım da2021 doğumlu biz de anaokuluna gondercez. Okulla görüştüm 4 yaş kontenjanına göre alınabilir dedi Ağustos'ta gel kayıt için dedi. Sosyallessin diye başlamasını istiyorum ben de.

(803 puan) tarafından

Bende sosyalleşmesi için istiyorm ben kayıt için konustum doldurdum daha ödeme yapmadım ama bende çok istiyorum 

0 oy
(7,502 puan) tarafından

Benim kızımda 2021 Aralık doğumlu yarı özel anaokulu var burda ona vereceğiz. Önümüzdeki hafta kaydını yapacam inşallah evrakları hazır sayılır. Evde olmuyor artık bütün günü ağlama inat israr. Dayanacak gücüm kalmadı. 

(339 puan) tarafından

O yari özel anaokullari 36 ay ve sonrası için mi ve nerden öğrenebiliriz nerde olduğunu bilginiz var mı ?

(803 puan) tarafından

Evet canm benmkine de annem bakıyordu Benm iş yerim var kapatacagım orayı maalesef eve geçeceğim şimdi evde bir yere kadar gösterebiliyoruz ama okul olunca istikrarlı oluyor 

(803 puan) tarafından

Canm yaşadığın şehirde ki anaokullarında bak googlede 

0 oy
(2,591 puan) tarafından

Zaten sürekli hasta olacağı için okula gidince bir hafta gidecek iki hafta yatacak şansın varsa iki hafta gider bir hafta yatar 😄 şaka bir yana bence gönderebilirsin ben 4 yaşında gönderdim iyi oldu alıştı. Ama sabahçı yapma sakın. Ben sabahçı yaptım ikinci dönem gitmedi o yüzden. 

(803 puan) tarafından

Canm bizde sabahçı var şuan 2021 doğumlu sadece sabahçı alıyor

(2,591 puan) tarafından

Çok zor oluyor gerçi benim oğlum uykuyu sever bıraksam uyur o yüzden zor oldu. Seninki erkenden kalkan bir çocuksa sorun olmaz. Kışın hava aydınlanmadan çıkıyordu evden kuzum bir gün anne daha hava karanlık ne okulu dedi içim parçalandı. 🥲 

0 oy
(405 puan) tarafından

Bende göndermeyi düşünüyorum benimki de 21 doğumlu 

(803 puan) tarafından

İnşallah canm iyi olur ya 

(405 puan) tarafından

İnşallah canım 

0 oy
(480 puan) tarafından

Oğlum Eylül de 3.5 yaşında olacak anaokulu aldı. Bende erken mi diyordum ama sosyalleşmesi için ve konuşması için gitmesi gerekiyor. Konuşuyor ama cümle kuramıyor 

(803 puan) tarafından

Bizimkisi konusuyor cümlede kuruyor ama bazen çekingen olabiliyor ben öyle olsun istemiyorum Atılgan konuskan hakkını savunan bir çocuk olsun istiyorum bu karı şuan için yapıyor alıştığı ortamda çekinme olmuyor ama yinede sosyalleşsn

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 236 göst.
0 oy
1 cevap 93 göst.
10 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Y.emin (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 601 göst.
27 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Cnsuuu (384 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,526 soru

24,112,320 cevap