0 oy
137 göst.
Diğer kategorisinde (429 puan) tarafından

Kayseri'de eğitim, sosyal, sağlık olanakları nasıldır? Yaşayan arkadaşlar memnun musunuz?

4 Cevaplar

0 oy
(9,080 puan) tarafından

her ya bir haftaligina gdiyoruz bana eziyet gibi gelio. halanin evinde kaliyoruz diye.  bide gezme yerleri cok sinirli.  ama yasam olanaklari olarak bilemem tabi.

(429 puan) tarafından

Sağlık ve eğitim yönünden nasıl? Şehir merkezi küçük bir yer mi?

-Reklam-
0 oy
(17,307 puan) tarafından

Eğitim ve sağlık olanakları gayet iyi. Sosyal yaşam biraz kısıtlı. Gerçi imkan varsa her türlü sosyal aktiviteye ulaşabilirsin. Kapadokya hemen yakın. Erciyes var yaz kış gidilebilecek. 

(9,080 puan) tarafından

karpuzbasina gtmedim olabilir. he bizim ole piknik yapacak seyimiz yok.  rsimin halasinda kalioz dabah khvalti yapip cikioz bi o akraba bi bu akraba falan derken erciyese de bi ugrayip tatli yiyoruz.  bu gun yegende kalioz ozamanda mazakalende gdiyoruz aksam. bu gun nevsehire gidiruz . ilk gun de mezar ziyareti yaoiyoruz. bi gun de haciannenin bagina mangala gidioz . 5 gun geciyor oyle boyle

(17,307 puan) tarafından

Mazakalanda evim yakın. Bizde arada gideriz ama bir süre sonra herşeyi tekrar etmeye başlıyoruz. Kapalı çarşıya falan gitmiyor musunuz. Genelde dişardan gelenler oraları bir geziyor. 5 gün akraba ziyaretleriyle yorar ınsan zaten. 

(1,868 puan) tarafından

Erciyese sadece piknik yapmak için gidiliyor zaten bide teleferik var ona binebilirsin ya da kayak yapabilirsin Kapuzbaşı da öyle piknik yapmaya gidiliyor bir iki resim cekiliyorsun sürekli gidince insan sıkılıyor artık 

(9,080 puan) tarafından

evet aynen o da yani iki vocuk ben ve esim zevk vermez kalabalik gidlmesi lazim . coguda yaşli oyle pikniklik olayimiz olmaz.

(1,868 puan) tarafından

Bide çocuklar çok hareketliyse Kapuzbaşı riskli olabiliyor bana yakın ama kızımla gitmeye cesaret edemiyorum 

0 oy
(381 puan) tarafından

Eğitim kısmını bilemiyorum ama sağlıkta bence gayet başarılı. Sosyallik olarak da eğer kıyı şehrinde doğup büyüyüp denizle içli dışlıysan burası biraz boğar su yok çünkü manzara olarak😅 onun haricinde tarih dolu bir şehir. Erciyesi var, millet bahçesi var seviyorum orayı. Gelişmiş ve düzenli bir şehir. Amaa insanları nasıl dersen orası yoruma açık

0 oy
tarafından

Genel olarak çok güzel bir sehir burda doğup büyüdüm. Ulaşım sağlık gayet güzel. Gezme alanı kısıtlı ama idare eder. Genel olarak aile ile yaşanabilecek güzel bir şehir.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 167 göst.
+1 oy
4 cevap 196 göst.
0 oy
3 cevap 248 göst.
0 oy
3 cevap 515 göst.
1 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,342 soru