0 oy
210 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (1 puan) tarafından

Yumurtlama günü 2 kez çinsel ilişki sonrası gebelik olur mu

6 Cevaplar

0 oy
(5,155 puan) tarafından

Neden 2 kez aralikli iliski daha cok oneriliyoken 

(9,079 puan) tarafından

zaten ikinciye sperm kalitesi dusuyir . bi gun iliski bi gun dinlenme seklinde gun asiri oneriyorlar. uani aslinda nezaman denk gelirse olur bence hummali bir calisma yapmaya odev gibi gormeye gerke yokki bunisi aha hamile kaldim bu damlalarla kesin kalacam birazdaha mazeme gerekli falan gibi.😂😂 olursa olur olmassa gunler kacmioki bidahaki aya denenir

(5,155 puan) tarafından

Ahahahah bi gun sana gulcem diye bayilcam 😂😂😂 yani yumurtlama gunleri takip etmek gebelik istiyoken tamam normal bende yaptim ama yumurtlama zamani yuklenmenin anlami yok ha hic yapmamissin ha cok yapmissin ayni sey oluyo yumurtlama zamanina yakin bile olsa tek iliskide bile gebelik olusur 

(9,079 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

aynen . benim ikincim yumurtlama gunu kaza ile oldu. korunuyoduk guya 😂😂 o koskoca ay icinde tek iliski oldu oda dollenmis kaderime kismetime püüü diye tukurme efekti yapiyorum suan😂

tarafından

Y Lütfiye haykırdım 😄 çocuk uyandı ya

(9,079 puan) tarafından

sabah aksam 12 saat arayla 1 ölcek tok . antibiyotik

-Reklam-
0 oy
(2,495 puan) tarafından

Bize hep gün aşırı dediler sperm kalitesi düşüyormuş yoksa 2 ay öyle yaptık olmadı son ay yumurtlama günü 2 kez aktiflik oldu ve hamile kaldım tecrübe ile sabit  

(1 puan) tarafından

Yani bir sakınca yok

(2,495 puan) tarafından

Sakınca durumunu bilemem dediğim gibi biz öyle yaptık hamile kaldım hemde beta vs hiç uğraşmadan 6.haftada kese bebek gördük  

0 oy
(3,550 puan) tarafından

Ovülasyon genellikle 1 haftadır. O hafta içinde her gün 1 kere ya da o ay boyunca iki günde 1 ilişki olması, hamilelik şansını artırır. Bu şekilde sperm kalitesi de artmış olur. İçeri giren sperm 72 saate kadar canlı kalabilir. 

0 oy
(1,494 puan) tarafından

Yüksek olduğu günler 1 gün arayla yaptık şuan hamileyim 

0 oy
(5,781 puan) tarafından

Laboratuvarda deney yapar gibi çocuk mu yapılır kız :))

Akışına bırakın, keyfiniz için sevginiz için yapın o işi üremek için değil, o zaman olur. 

0 oy
(3,456 puan) tarafından

Bunu yalnızca Allah bilir canım. Evet ihtimal daha yüksek ama aynı gün 2 kez olmasından ziyade gün aşırı tavsiye ediyor doktorlar. En nihayetinde hepsi nasip işi..

(12 puan) tarafından

Bana da öyle dedi doktor yumurta çatlamak üzere dedi ilişkiye gir dedi kessin hamile kalır mıyım 

(3,456 puan) tarafından

Yumurtlama günü ilişkiyle hamile kalma şansı %20 artıyor sadece. Kesin bişey kimse söyleyemez canım. Herşey Allah'ın takdiri. Hayırlı zamanda hayırlı evlatlar diliyorum sana 🌸

(12 puan) tarafından

Teşekkürler canım ama bu ay bnde gariplik var göğüslerim ağrıyor karın krampları falan

(3,456 puan) tarafından

Yumurtlamanın üzerinden ne kadar geçti? 

(12 puan) tarafından

14 gün 

(12 puan) tarafından

Yani adet vaktim geldi diyelim

(3,456 puan) tarafından

Evet gelmiş adet zamanın. Günün geçerse test yap çıkar varsa testte

(12 puan) tarafından

Aynn inşallah vardır bnde bu ah göğüs ağrısı ve karın krampları çok oluyor vucutta alerji bide

(3,456 puan) tarafından

Hakkında hayırlısı canım. İnşallah vardır

(12 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun 🫶 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 97 göst.
29 Nisan 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Lidaadil (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 79 göst.
10 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Lilyum06 (57 puan) tarafından soruldu
0 oy