+2 oy
873 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,568 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Hangimiz anneyiz.

Doğurup 3 gün sonra çöpe atanmi 

Yoksa herşeye evlatları için mücadele edenmi..

Sinirden ağlıyorum şuan oğlumun dogum günü bitane popkek Aldim üstüne mum koyduk üfledi 

Yanlış anlaşıldı elhamdülillah evlatlarimi verene çok seviyorum onları 

21 Cevaplar

+2 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Post yanlış anlaşıldı , ben bugün o video'yu izledim . Kadın yeni doğum yapmış 2 günlük bebeğini büyük kızı da yanına alıp bebeği çöp poşetin içine koyup çöplüğe attı bebek şuan yoğun bakımda . Atma sebebi de "Ben bu çocuğa bakamıyorum" Post sahibi de yoklukta olmasına rağmen bir tane top kek alıp çocuğumu sevindireyim düşüncesine girmiş . Şimdi hangimiz anneyiz? Evladını çöpe atan mı yoksa sadece ufacık kekle çocuğunu sevindiren mi. 

tarafından

Mesela şey yazmışsın "Sinirden ağlıyorum oğluma popkek alıp üflettim" 

Haberin detayını bilmeyen direk "Popkek aldım pasta alamadım diye sinirden ağladım" gibi anlaşılıyor 

(6,667 puan) tarafından

Benim yoktu mesala bugün yemek yemeye bile fırsatım olmadı kahveyle geçiştirdim 

Buraya öyle bir gir çık yapıyorum 

Haber zaten izlemem 

(1,568 puan) tarafından

Olabilir amacım o değildi zaten

(1,568 puan) tarafından

Allah kolaylık versin sağlık versin inşallah size 

Gene yanlış anlaşıldım olsun sıkıntı yok 

tarafından

Yanlış anlaşılması çok normal ben bile "Bebeğe üzüldüm" yazısından sonra anladım postun amacını 

-Reklam-
+6 oy
(1,488 puan) tarafından

Bitanem, içinde olduğun durumun zorluğunu biz ancak hesap edebiliriz. Yaşamayan bilmez.

Ancak bu şekil bir düşünce seni isyana sürükler. O çocukları veren de Allah, anneliği kalbe indiren de.

İnsan bazen namazla oruçla mertebe atlayamaz, Allah da kuluna bela musibet verir ki derecesi yükselsin.

Hem ayrıca en yüksek belalara daima imanı en gür olanlar muttali olurlar.

Firavun belasızdı çünkü en kuvvetli imansız oydu.

Evladın için pasta da tatlı güzel ama annesinin yanında olması emin ol daha önemli.

Bu sene olmaz diğer sene olur ne malum? Hatta belki bu zamanları hatırlayıp yad edersiniz. Ne olacağımız belli değil ki…

Sen yine de elhamdülillah demekten vazgeçme.

Zor evet ama imtihan senin, geçmen lazım. Geçemediğin her an imtihanın devam edecek.

İsyan ederek imtihan geçildiği nerede görülmüş?

tarafından
+1

Sen hep yaz ben okuyayımm

(1,568 puan) tarafından

Elhamdülillah tabiki evlatlarım iyikilerim sadece o bebeğe çok üzüldüm yanlış anlasilmasin

(4,146 puan) tarafından

Ne güzel yazmışsınız 👏🏻👏🏻👏🏻

tarafından

Alaska bacım senin adını bilmiyorum ama 

yorumlarını cok beğeniyorum 

+5 oy
(1,738 puan) tarafından

Yani şöyle yazınca da insan kıyamıyor göndermek istiyorum pastanı ama cidden başkalarına yazdıkların isteklerin yüzünden sana guvenemıyorum kardeşim ya 

(1,738 puan) tarafından

👏👏👏👏

tarafından

İsa çok iticisin 

(1,568 puan) tarafından

Olabilir 

(1,568 puan) tarafından

Sevilmek gibi bı derdim yok 

tarafından

Allah herkesin hâlini görüp bilendir kimki durumu varsa var olduğu halde yok derse film fırıldak çevirirse Allah onu muhtaç hale getirsin LAFIM ORTAYA ÜSTÜNE ALINAN ALINSIN 

+4 oy
tarafından

Anne güneş tir 

Baba ay dır

Çocuk anne den güneş alır ısınır

Babadan da ay olduğu için ışık verir 

Doğum günü kutlu olsun 

(1,568 puan) tarafından

Allahrazi olsun canım 

+4 oy
(2,495 puan) tarafından

Beni yanlış anlama ama bakabileceğimiz kadar çocuğumuz olmalı onlara gelecek sağlayabiliyor isek var olmalılar Allah bağışlasın var çocuğun bak şimdi onlara doğum günü kutlayamıyorum diye üzülüyorsun eksik bırakıyorsun eşin çalışmıyor sen birşeyler yapmak için uğraşıyorsun neden peki neden ne gerek vardı? 

(1,379 puan) tarafından

Canım kadere inanır mısın durumları iyiyken eşi kaza geçirmiş şuan çalışmıyor o yüzden böyle. 

(2,495 puan) tarafından

Onu bilmiyordum ben nerdeyse 1.5 sene oldu bu platformda bulunuyorum okuduğum kadarıyla hep durumu yoktu ona istinaden fikrimi yazdım

(1,379 puan) tarafından

Rabbim herkesin yardımcısı olsun. 

(2,495 puan) tarafından

Amin🙏

(1,568 puan) tarafından

Canım evlatlarimi verene şükür tabiki bilmeden yorum yapıyorsun eşim gayet sağlıklı işinde bı insandı hamileydim 7 aylık kaza geçirdi o yüzden şuan zorluk çekiyorum yani bu demek degilki çocuğum olmasın yarını(gaybi bilen Allah'tır)bilemeyiz başımıza ne gelir demi

+3 oy
(6,667 puan) tarafından

Ben işte bu postlara kızıyorum çocuklarının yanindasin onlar seni. Kolunun kanadının altında ne kadar Güzel 

Ben oğlumun doğum gününde ölmek için dua ediyordum çünkü canım o kadar çok yanıyor duki 

Evladimdan ayrıyım konuşamıyorum altım bezleniyor torba tutmuyor heryerim b.ok içinde  

Varsın kekle kutlayim ama evlatlarimin başında olayım 

Güzel şeyleri görmek istemiyorsunuz 

(1,568 puan) tarafından

Sen yasadiklarina istinaden böyle duusnuyorsun normal olarak.ben orda keki mizah yazdım yoksa o bebeğe çok üzüldüm yani her doğurana anne denilmemeli

+2 oy
(69 puan) tarafından

Sakin ol canım öncelikle anlamadım ne demek istediğini 

(1,568 puan) tarafından

O bebeğe çok üzüldüm o yüzden yoksa bizdemi bırakalım yani her doğurana anne denmemeli o yazmak istedim 

+2 oy
(4,770 puan) tarafından

Isyan ediyosun bende maddi zorluk cekiyorum vermiyosa Allah vermiyo demekki belizim icin hayirli olan bu kadar fazlasi bizi bozacak basimiza bela getirecek ki vermiyo hayirli degil ki gelmiyo diyorum veren Allah alan yine Allah ne kadar verirse sukredip isyan etmemek gerekiyo evet bi cok konuda oldugu gibi mulk konusunda da herkese esit vermemis Rabbim ama bu bi imtihandir vardir bildigi 

(1,568 puan) tarafından

Ya benjm yazdıklarım neden isyan olarak algılandı sadece o bebeğe çok üzüldüm yani her doğurana anne denmemeli okadar

+2 oy
(1,379 puan) tarafından

Abla temel ihtiyacları alabiliyorsak çok şükür bin şükür küçükken yumurta diye ağladığımı bilirim. Açlıktan uyuyamadığımı. 

(1,568 puan) tarafından
+1

Elhamdülillah takibi canım canimiz sağ olsun rabbim iki kapıyı birden kapatmaz bilirim 

Bebeğe çok üzüldüm sadece okadar

+2 oy
(6,250 puan) tarafından

Bisküvi pastası yapabilirdin canım hem siz hem çocuklar yerdi. Hani bu doğum günü aniden habersiz gelmedi. 3 4 lira atıp bir paket bisküvi alıp yapabilirdin. İnan ne anneler gördüm ne annecikler gördüm. Şuraya yazsam roman olur. 

(1,568 puan) tarafından

Konu pasta degilki her dogurana anne denilmesi 🙂

(6,250 puan) tarafından

Onlar zaten anneliği kabul etmiyor 

+1 oy
tarafından

Gülüm üzülme ne olur 

Herkes bi imtihan dünyasında 

Şükür edelim ne olur elhamdülillah 

Çocukların yanında ve hayatında 

Varsın eksik olsun 

En kötü günümüz hepimizin böyle olsun 

(1,568 puan) tarafından

Amin canım sadece o bebeğe çok üzüldüm 

(259 puan) tarafından

O bebek dediğiniz kim ben görmedim haberi herhalde 

(1,568 puan) tarafından

Yeni haberde gördüm bende 

0 oy
(877 puan) tarafından

Keşke imkanımız olsa da yardım etsek 

tarafından

Ah keşke şuan çalışıyor ve kendime ait maaşım olsaydı 

Hem çocuğa hediye 

Pasta 

Maddi olarak gönderirdim 

Ama ev hanımıyım 

(877 puan) tarafından

Ya bende çalışmıyorum ama kartım falan yok olsa atardim. Eşim inanıp attırmaz kendi kartından. 

(1,568 puan) tarafından

Canım Allah razı olsun da ben yardım için acmadinki sadece o bebeğe çok üzüldüm okadar

(877 puan) tarafından

Bizde üzülüyoruz çocuklara. Keşke her çocuk eşit şartlarda yaşasa...

0 oy
(189 puan) tarafından

Cnm biz 7 kardeştik annem hiç birimizin doğum gününü hatırlamaz bilmez bile hangi gün dogdugumuzu hep çalıştırdı bizi yazın sıcağında tarlada ineklere baktık ahır temizledim hep bide psikoloji şiddet fiziksel şiddet uyguladı sonra zorla evlendirdi annemden o kadar nefret ediyorum ki anlatamam keşke yurda verseydi sokağa atsaydi öyle bir evde işkenceyle buyuyecegime sokakta buyuseydim sen belki onlara istediği elbiseyi hediyeyi pastayı alamıyorsun ama sonsuz seviyorsun o çocuklar büyüdükçe anlar seni ve akıllarında kalan tek şey senin onları sevip koruyup kolaman İnan ki

(1,568 puan) tarafından

Aynen öyle bende pasta mum felan dinime uygun değil diye tercih etmiyorum zaten canım o bebeğe çok üzüldüm okadar 

Benim sevgim hem beni hem onları iyilestirir elhamdülillah 

0 oy
(1,143 puan) tarafından

Rabbim içine ferahlık versin canım.evladının sağlığı yerindeyse şükret.bu gün olmaz yarın daha iyisi olur.rabbim sevdiği kullarını imtihan edermiş.rabbim mükafatını versin inşallah ❤️ 🥺

(1,568 puan) tarafından
+1

Amin amin cok şükür bugünümuze sadece o bebeğe uzuldum

0 oy
(4,760 puan) tarafından

Kimsenin anneligini kıyaslayamam villada yaşar ama çocuklardan bi haberdir, hiç parası yoktur çamurdan pasta yapar çocuklarda mutluluktan havalara uçar, ne yapmalıyız herkes 4 4 lük mü çabalıyoruz hepimiz isyan etmeden kimseden medet ummadan kim ultra zengin çocuklar büyükse çalışacaksın bunun başka yolu yok ben oğlumu 3 aylık bıraktım bi yerden başlaman gerek burda sadece ah vah deriz kendi kaderini kendin cabalayarak belirle 

(1,568 puan) tarafından

Sadece o bebeğe çok üzüldüm okadar çok dogru ayrıca yazdiklariniz

0 oy
(6,940 puan) tarafından

Vallah çocuk istemiyordum bir tane yeter dedim baktım kızım tek başına oynuyor ikinci cocuguda düşündüm annelik çok zor sabır fedakarlık herşey  ister

(1,568 puan) tarafından

Canları sağ olsun onlar iyiki barlar canım sadece o bebeğe üzüldüm okadar 

0 oy
(1,945 puan) tarafından

Ah abla bizde çok kalabalık bir ailede büyüdük.çok küçük yaşta büyümek zorunda kaldık küçük kardeşlerimize bakmak için.annemiz ev sahibi olalım diye durmadan çalışırdı.doğum günü pastasını geç,eve getirdiği bir çikolatayla ne kadar mutlu olurduk.annem o yaşlarımızda bize yeterli sevgiyi veremedi.eminim çocuklarının senden beklediği en önemli şey sevgi.Rabbim çaresiz bırakmaz sen yeterki onlardan vazgeçme💞

(1,568 puan) tarafından

Yok canım ne vazgeçmesi ben çocuklarım için neler yaptim allah biliyor sadece o bebeğe üzüldüm okadar 

0 oy
(4,181 puan) tarafından

İmkan olmadığı için değil, böyle yapmak da güzel anı bırakacağı için düşünüp üfleyin mumu. Anneleri düşünüp kekin üstüne muk koymuş, doğum gününü unutmayıp güzel anı bırakmak istemiş. Büyüdükçe pasta zaten bir şekilde alınıp üflenir, şu verdiğiniz güzel anı hiçbir zaman unutmayacaklar. 

Kimsenin imtihanı bâki değil. Zor günler elbette geçecek, yeter ki diliniz isyana düşmesin. Hepimiz imtihan için gönderildik, sanmayın ki evinde pastası konseptlerse doğum günü kutlayanlar çok mutlu... Siz, sizin olanın kıymetini bilip Rabbime yönelin. Zorluğun sonu bahar bahçeye çıkacaktır. Rabbim yar ve yardımcınız olsun 🌸

(1,568 puan) tarafından

Bugün haberde gördüm bebeği poşete koyup çöpe atmış 

(69 puan) tarafından

Allah'ın cezası ne beklersin canım kimbilir kimden yapmış Allah'ın belası olan o masumlara oluyor madem atacaktın ne diye yaptın yarabbim bugün bebeğimi götürdüm hastaneye birşeyi yokken bile takıyorum sabhatan beri üzülüyorum geleceğini düşünüyorum ama bunlar nasıl vicdansız anlamıyorum ya

(1,568 puan) tarafından

Ya bide yanında bı küçük çocuk daha var bı güzel poşete koyup atıyor o yüzden her dogurana anne denilmemeli ya

(69 puan) tarafından

Pis ya öğrenince duyar duymaz izledim zaten canım allahindan bulsun ne diyelim 

(1,568 puan) tarafından

Valla billa ya en sinir olduğum şey bu bazıları yıllarca uğraşıyor bı evlat kokusu olsun diye bunlar nasıl bı merhamet vicdana sahipli çöpe atıyor ya çöpe ***** git Allah'ın cezasi

0 oy
(23,032 puan) tarafından

Sen dünyanın en güzel annelerinden birisin ♥️

(1,568 puan) tarafından

Hepimiz öyleyiz inşallah sadece o bebeğe üzüldüm o yüzden yazdım gene liclenirim 🙂yazım kötüde değil ama isyan gibi anlaşılsın istemem bizim gibi anne olmak için uğraşan çok insan biliyorum teyzem bile 20 yıldır evli çocuğu yok yani

0 oy
tarafından

Güzelim hangi bebek ya 

Ben haber izleyemedim bugün 

(1,568 puan) tarafından

Poşete koyup çöpe atmış annesi bu akşamki haberde izledim

tarafından

Hım.yazık günah ya.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 401 göst.
17 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Meleksone (2,422 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 588 göst.
19 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Birannelik89 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 110 göst.
23 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Duruu12 (292 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 347 göst.
26 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,953 soru

24,037,386 cevap