Evimi tokuş pikis sıkıldım tekli koltuğu istedi eşimi nasıl ikna ederim
Ustaya yemek bile vermek istemeyen insanin komşuya bedavadan koltuk vermek istemesi hic inandirici gelmedi kusura bakma.
Soracak soruda bitmiyor 😂😂 bazı kararları kendin mi alsan canım
Senin postların hiç inandırıcı gelmiyor niyeyse
Dalga amaçlı açıyor belliki .çoğu kişiyede cevap bile vermiyor postu atıyor geçiyor
Banada öyle geldi dalga geçiyor
Komşum istedi. .
Anam senin hiç derdin bitmiyorrr
Hiç sorma ://////
Verme pişman olursun nasıl güzelmiş bide kız
Kız kardesim diyor koca kasnak at onlari odaya küçültuyor
Yaa olsun belki ev değiştirirsin o zaman koltuk eksik olur pişman olursun
Kararsızım bilmiyorum valla komşum diyor ver benim koltuk eski
Kızz nesi eski güzel duruyor
Sen boyacı abiye yemek vermeye üşenen biri olarak o koltuğu nasıl vericen bacım 😳
Ablacım sen günahını bile vermezsin kimseye ya yeme bizi burda.
Niye ne alaka benim elim şükür acik aksine
Kiz sen değilmiydin boyacıya yemek ısmarlasam şu kadar tutar o yüzden sipariş vermem diyen. Önce çalıştıracağın işçinin karnını doyur.
Bence verme. Ama istersen parayla sat güzel ve temiz bedava verme bari
Kaç para mesela
Letgo dan bak tekli koltuk fiyatları ne ona göre söylersin
Sağlam ve temiz duruyor sat diyen arkadaşa katılıyorum. Bu modeller letgo da ikinci el tanesi 1000 tl fiyat koymuşlar. Ama yenisini almak istesen tanesini 10binden aşağı alamazsın bence.
Yani 2. El sonuçta bilemem hayrına versem ise
Ver gitsin ikisini de
Fıstık gibi neden veriyorsun ki dursun salonda göze bstiyorsa başka odaya koy balkona at keyif yap
Sanki yumurta istiyor. O ne canım öyle? Evimdeki koltuktan komşuma ne? İlla istemiyorsan sat bence ama aranızda nasıl bir muhabbet geçti anlamadım. Atıcam falan dedin de mi istedi yoksa durup dururken mi?
Bence güzeller verme pisman olursun. Sen yemek verirken bile çok düşünen birisin ona göre 🙃
Sen bunu sat cumartesiye kadar 😂 ustaya, boyaciya hepsiciğine yemek ver. Böyle olmaz 😂
1,471,004 soru
24,093,007 cevap
331,878 kullanıcı