0 oy
124 göst.
Diğer kategorisinde (186 puan) tarafından

2.donem öğretmen değişikliğinden dolayı dersleri baya kaçırdı çok hızlı konuları işleyip geçti sınıfta 3 öğrencisi var gözüne kestirdiği Çalışkan onlar anladıysa  tamam kafasında bir öğretmen sayıları 20 ye kadar anca biliyor okullar açıkken ödevleri yetiştirmekten anlamadığı derslerin hiç birinin üstünde duramadim bu yaz hepsini işlemek istiyorum ama hiç hir yerde konu anlatimli kitap bulamıyorum bide nerden basliycagimizi bilmiyorum nasıl bir yol izlemeliyim sizce hem birinci sınıf 2.donem derslerini hemde 2.ci sınıfa hazırlık matematik Türkçe konularını çalışmak artı okumasinida geliştirmek istiyorum.ya bide bununla beraber çevrenin tatilde demi ders olur karşıma kasma çocuğu demeleri var ama peşini bırakınca biliyorum ki bildiklerini de unutacak tavsiye fikir istiyorum.

5 Cevaplar

0 oy
(22,908 puan) tarafından

İnternetten çalıştırabilirsin tatlım benim oğlum çalışkan değil ama çok zeki bunu öğretmenleri söylüyor çünkü önemli olan derste anlamak evde sadece ödev yapar kitap okur bende denemelere çalıştırdım 30 da 27 yaptı hep iyi öğretmene denk gelmek şans meselesi ya üzüldüm çocuk adına öğretmen hakka giriyor ama

(186 puan) tarafından

Gerçekten öğretmen çok önemli 1.donem sınıf öğretmeni karne günü bile onları ziyaret edip onlarla resim çektirdi ama bu öğretmeni çok tuhaf biri.okuma yarışması vardı veliler olarak da gittik çağırmıştı bizi haliyle okuma yarışmasının sonuçunu sorduk kim sorsa eh soyle böyle diyip yorum yaptı cümlesinin sonunda da e birinci kadar olamaz,idare eder ,e tabi bir şampiyon kadar olamaz  şampiyon çok başka çok başarılı diye konuştu yani bu durum çok canımı sıktı 

-Reklam-
0 oy
(2,416 puan) tarafından

Ebâ da filan yok mu bu derslerin videoları açıp izletseniz. Pandemi de TRT kanal açmıştı dersleri izliyordu çocuklar. 

(186 puan) tarafından

eBay bir türlü giriş yapamıyorum ya 

0 oy
(1,429 puan) tarafından

Benim oğlum da tembel hiç ders yapmayı kitap okumayı sevmez. Okul kitapları yetersizmis ogretmenimiz 1. dönemde de kaynak kitap aldırdı yaz döneminde de. Ben kopmamalari ve öğrendiklerini unutmamaları açısından ders çalışmaları gerektiğini düşünüyorum. Çoğu şey oturmadi biz de biraz öğretmen biraz oğlundan kaynaklı. Ekliyorum fotoğrafini. Gayet güzel kitaplar çalışma planı da var tavsiye ederim.

image

(186 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim kırtasiyeye sorucam mutlaka konu anlatımlı değil mi 

(1,429 puan) tarafından

Hayır konu anlatımı yok test ve bolca etkinlik var.

0 oy
(2,011 puan) tarafından

Canım kimseyi takma benim cocugum 3 e gecti 5 tane test kitabı 10 tane kitap özeti tatil ödevi verdi öğretmeniz youtubeda videolar var oradan tekrar yaptırabilirsin ve mutlaka carpım tablosunu ezberlet 2 ci sınıfta cok işini yarayacak ve kolaylık olucak  çocugun için 1 ci dönemin ortasında carpım tablosuna gecmişti bizim ögretmenimiz ben yaz tatilinde ezberletmiştim cok rahat ogrendi capma işlemini

(3,064 puan) tarafından

Hergun düzenli kitap okuması yaptır ve anlatsın sana ne okuduğunu 

(186 puan) tarafından

Evet bende ezberletegim mutlaka çarpım tablosunu bizim öğretmen sadece bir tane ince kitap verdi baskada hiç birşey demedi

0 oy
(64 puan) tarafından

Benimde kızım 2 ye geçti mesela bugün alfabeyi ezberlettim  hergün mutlaka kitap okusun ritmik saymalar deste düzine onluk birlik eldeli toplama çıkarma vs bunların üzerinde dursan yeter 

(186 puan) tarafından

Sağol şaşırdım valla ne öğreteceğim konu anlatımlı kitapta bulamıyorum çok isteksiz zaten peşini biraksam başa saracağız 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 279 göst.
6 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Esmer ghh (108 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 272 göst.
11 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Elifnazzz (21 puan) tarafından soruldu
+2 oy
1 cevap 83 göst.
28 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Ipeksiii (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 86 göst.