+2 oy
303 göst.
Diğer kategorisinde (2,586 puan) tarafından

Kızlar merhaba eşim tutturdu memlekete gidelim annemi görmeye bende gitmek istemiyorum asıl konuya geleyim kızım 4 yaşında 4 seneden beri eşim aramadığı müddetçe ailesi arayıp kızımı görmezler kızım yeni doğmuştu onların geliceği yerde 8 saatlik yola biz gidip çocuğu gösterdik ha bide gittiğimiz zaman ailesi beni dışlar hepsi mutfakta oturur kimse beni çağırmaz yanlarına gittiğim zaman hepsi konuyu değiştiriyo sanki evde ben yokmuşum gibi ama eşim benim aileme geldiği zaman ailem bi sırtını sıvazlamadıkları kalıyor ama insan gibi muamele görmediğim yerede neden gideyim annesi hasta yaşlı kadın ama 4 seneden beri ailesinden kimse aramaz hep eşim arar gösterir sen git gelmicem dedim gidesimde yok zaten haksızmıyım sizce 

11 Cevaplar

+1 oy
(23,466 puan) tarafından

Boşver otur evde kendisi gitsin zaten naparsan yap yaranamazsın koca tarafına 🤭

(2,586 puan) tarafından

Kız aynen de öyle valla

-Reklam-
+1 oy
(208 puan) tarafından

Bilemiyorum açıkçası yine Bence büyüklük sende kalsın Sonuçta hasta ve yaşlı demişsin Ben olsam giderdim Her şeyi geçtim eşimin hatırı için

(2,109 puan) tarafından

Şu büyüklük sen de kalsın lafinida hiç anlamıyorum size lafim yok iyi niyetlisiniz ama büyüklük kalsa ne geçiyor ki elimize hak edenin hakkını vermediğimiz için herkes haddini aşıyor biraz da büyük olarak büyüklük onlarda kalsın .

(208 puan) tarafından

Kadın hasta ve yaşlıymış ne yapacak yani herşey yerine göre 

(2,109 puan) tarafından

😦😦😦😦

+1 oy
(69 puan) tarafından

Seninki gene melekette benim burda yakınım da daha bebeğim küçük kocam ha bire hadi anneme yok ablama gidelim illallah ettim birgün arayıp sormazlar beni hep oğlunu arar konuşur sanki beni çok seviyor da ama napim yuvam için tamam deyip gidiyorum oysa yeseler beni rahat etmez içleri o kadar haset var yani bana karşı 

+1 oy
(4,776 puan) tarafından

Haklısın dostum kendisi gitsin zaten gitsende aynı gitmesende bari evinde yer içer kafanı dinlersin 

+1 oy
(3,617 puan) tarafından

Yaşlı başlı insanla derdin ne ? Bırak yaşlı diyorsun yaşlılar böyledir eşim görmüyor mu bunları mesela sana hak vermiyor mu eğer öyleyse hiç takma bile git gel sende gittiğin de ona göre davranırsın olur biter 

(2,109 puan) tarafından

Yaşli başlı insanlar hiç gibi davranıyormus derdi olan onlar gibi duruyor siz bilirsiniz ama

0 oy
(4,905 puan) tarafından

Gitmemekte sonuna kadar haklisin ama yasliymis ya zaten ne kadar omru var sunun surasinda kac senedir de gitmiyomussun git bi kac gun kal gel derim once Allah sonra esinin rizasi icin 

0 oy
(2,648 puan) tarafından

Kaynanamlar aramadikca aratmiyorum ben. Eşime dedim değer verip onlar torunlarını arayacak. Ben de gidince mutfağa gidip benim dedikodumu yaparlar. Senede 1 hafta mecburen giderim. Sen de git eşin için idare et 

0 oy
(428 puan) tarafından

Sürekli gittiğim bir yer değilmiş. Onlar için değil ama eşim için giderdim. Eşim sensiz gidince uzulmeyecek mi? Oraya gittiğinde illaki seni ona soracaklardir. Ben olsam eşim için giderdim yani.

0 oy
(5,257 puan) tarafından

Eger sorun cikarmiyorsa ne iyi valla 

Benim eşim gitmeyim yapmadığını bırakmaz 

Öyle de böyle eder agzima 

0 oy
(2,109 puan) tarafından

Aşırı haklısın ben olsam ben de gitmezdim ne işim var .Beni hiç gibi göreni ben de hiç ederim

0 oy
(4,233 puan) tarafından

Yakın olsa sabah git akşam gel diyeceğim ama . Yatılı ben de gitmek istemem.

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,356 göst.
0 oy
11 cevap 303 göst.
31 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde Mahinur gns (426 puan) tarafından soruldu
+3 oy
3 cevap 248 göst.
0 oy
4 cevap 281 göst.

Kategoriler

1,469,420 soru

24,072,185 cevap

330,726 kullanıcı

...