+2 oy
454 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (22,903 puan) tarafından

Kızlar bugün hayatımın en önemli konularından biriyle alakalı Cook önemli bir haber aldım. Mutlu bir haber. Ve bu haberi aileme sürpriz yaparak paylaşmak istedim. Ailem 45 dk mesafede oturuyor. Ve eşim beni götürmedi. Telefonla vermek zorunda kaldım . Sebebi de çok para gider çok para harcadık bugünlerde diyor. Çok para da harcamadik. İyice pintileşti. Sevincim içimde patladı resmen. 

Siz olsanız ne düşünürsünüz 

18 Cevaplar

0 oy
(10 puan) tarafından

Keşke 45 dk mesafe olsa aramızda:( 

(22,903 puan) tarafından

Seninkiler kaç saat 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Sevincin içinde patlayıp taşsın🎉 haberin tadını çıkar, haber neyse hayırlı olsunn

(22,903 puan) tarafından

Allah'a şükür çok mutluyum ama çok sinirlendim. Yalan yok 

Çok teşekkür ederim 🥰 

0 oy
(8,239 puan) tarafından

Bizimle paylaş sevincini bacım 💕 olan olmuş daha yapacak bir şey yok maalesef üzülme mutlu haberin keyfini çıkart

(22,903 puan) tarafından

Çok şükür Allah razı olsun 🥰

0 oy
(3,283 puan) tarafından

45 dakika çok uzun bir mesafe değil senin için üzücü olmuştur:( 

(22,903 puan) tarafından

Valla sinir oldum. Her zaman isimi zorlaştırıyor. Kursağımda birakiyor. Ben de bundan sonra ona kolaylık saglamayacagim. İşi yokuşa sürmeden hicbisey yaptirmiycam ona 

0 oy
(1,582 puan) tarafından

Mesafe 10 dklik da olsa göndermeyince olmuyor 

(22,903 puan) tarafından

10 dk.lik.olsa kendim gidiveririm kız ona sormam bile ama şimdi çocuklarla otobüse bin git aktarma yap çok uzun ve zor iş benim için. 

(1,582 puan) tarafından

Eşin izin vermiyorsa 

(22,903 puan) tarafından

Yok yok 

0 oy
(1,877 puan) tarafından

Bence eşini de anla. Bu aralar sıkıntıdaysaniz 45 dkkalik yola masraf oluyor. Ha yanlış yapmış ama bir de onun açısından bak. 

(22,903 puan) tarafından

Yarından sonra 30 bin TL ödediği tatile gideceğiz canım. 30 bini veren inan ki 400 500 TL yi de verir. O gereksiz gördüğü zaman biseyi asla olmayacak. Babam ile kardeşim yarın hastaneye gelecekler. Ondan dolayı da öyle.diyor güya. Ama benim böyle bir mutlu günüm bir daha olmayacak. Bu mutluluğumu katlamak elindeydi. Sinir etmeyi tercih etti. 

0 oy
(3,366 puan) tarafından

Ben olsam kendim giderdim o zaman. Çok da uzak değilmiş. Ama eşinize kırıldığınızı söyleyin, içinizde kalırsa konu çok uzar. 

(22,903 puan) tarafından

Biliyo zaten söyledim. Bundan sonra hayatını kolaylastirmami asla bekleme sana da herşey daha zor olacak dedim.  Şuan sürat asmiyorum. Ama bundan sonra hakikaten herşeyi zorlaştırmak için ne gerekiyorsa yapicam. Bişey istediği zaman tamam demek yok. Kendim gitmedim.cunku iki küçük cocukla aktarma yaparak otobüse binecektim. Baya zorlanirdim. 

(3,366 puan) tarafından

Ben o anki sinirle 3 araba da yapardım sanırım 😇

Kırgınlıpınızı anlıyorum. Boş verin, aldığınız güzel haberin tadını çıkarın 🌸

(22,903 puan) tarafından

Öyle yapcaz artık 😁

0 oy
(5,680 puan) tarafından

Muradın hayırlı olsun öncelikle. Toplu taşıma yok mu? Dolmuş veya otobüsle bir şekilde gidip hala sevincini yaşayabilirsin. Eşinin götürmesini bekleme hiç.

Erkekler duygusal değiller tamam ama eve tek maaş erkek tarafından giriyorsa anlamak gerek onları da. Benim maaşım Pazartesi yattı, bugün PErşembe üçte biri gitmiş neye gitti anlamadım :)) Kendi kendime kızdım yine neye harcadın acaba diye :D 

Öte yandan seni götürmesini nasıl istedin, bu benim hayatımın en güzel haberi, aileme yüz yüze söylemek istiyorum, biliyorum belki seni de zora sokacağım ama senden sadece bunu rica ediyorum ben de maddi konularda elimden geldiğince destek oluyorum sana desen belki daha farklı olurdu. Adrese teslim lafları güdümlü füze gibi salarsan ikna olmayacak insan yoktur :)

Muradın tekrar hayırlı olsun, takılma hiçbir şeye tadını çıkar :) Hayat o kadar uzun değil.

(22,903 puan) tarafından

Dediğin gibi.olmuyor dostum. Evet şimdi çalışmıyorum. Ama seneye kızımın 3 yaş olmasını bekliyorum çalışmak için. inan ki yapacagi masraf 400 500 TL en fazla. Ondan çok daha fazlası çıkar . 30 bin TL lik tatile gideceğiz iki gün sonra. 30 bini veren 500 u de verirdi. Ona gereksiz geliyor sadece.  İki küçük çocukla tek başıma aktarma yaparak gitmek de istemedim. Zorlanacaktim çünkü. Benim otobüse vereceğim masraf arabayla gitmemizle de aynı olurdu 

(5,680 puan) tarafından

Olsun sen yine de sevincine 400-500 lira için gölge düşürmemeye çalış. Güzel bakalım güzel gitsin. Canını sıkan kısmı da nazar boncuğu olsun 🧿🧿🧿

(22,903 puan) tarafından

Haklısın. Bu arada güzel dileklerin için teşekkür etmeyi de unutmuşum az önce. Allah razı olsun 🥰

0 oy
tarafından

Ayyy yoksa düşündüğüm şey mi kız 

tarafından

Ahahah 😄 ♥️ mutluluğun daim olsun canım benim 

(22,903 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun 🥰

(2,760 puan) tarafından

Ee banada yazsaydın kız ne olcak tı😊

Rabbim mutluluğunu daim etsin darısı benim başıma inşallah banada dua et🩷🩷

(22,903 puan) tarafından

Allah'ım sana da çok güzel haberler nasip etsin inşallah en yakın zamanda mutluluktan havalara uç 😁

(2,760 puan) tarafından

AAmin inşallah canım 🩷

0 oy
(4,689 puan) tarafından

Üzülürdüm açıkçası. Yani her zaman olan birşey degil sonucta. Zirt pirt gitmiyorsaniz surekli, busbefer goturebilirdi

(22,903 puan) tarafından

Aynen öyle ben de üzüldüm 

0 oy
(6,988 puan) tarafından

Hamilemisin cnm bende hamile olduğumu öğrendim bugun

(22,903 puan) tarafından

Yok kız öyle bişey değil 🤣 hayırlı olsun sana çok sevindim. ☺️

0 oy
(2,944 puan) tarafından

45 dk cık yol bacım yani

Eşimin götürmesini beklemem gider konu neyse aileme sürpriz yapardım 🤷🏻‍♀️

(22,903 puan) tarafından

Çocuklarla aktarma yaparak gidip gelmem çok zor. Tom'un üstüne oturmadan kalkıp gelirdim. Ve arabayla gidip gelmek ile aynı masraf olacaktı.  Sinir etti beni

(2,944 puan) tarafından

Anladım canım boşver sıkma canını bu seferlik böyle olsun 🥰

(22,903 puan) tarafından
+1

🥰

0 oy
(3,824 puan) tarafından

Haberin tadını çıkar , keyfine var canım.. beklediğin bi haberse özellikle hiç bişeyin gölge düşürmesine izin verme amaaaaa eşinin tribini de eksik etme. 🤭🤭

(22,903 puan) tarafından

Yıllardır bekliyordum. Allah'a şükür nasip oldu. Eşim bundan sonra zorluğu gicikligi görecek. 

0 oy
(181 puan) tarafından

Öyle erkekleri falakaya ytircaksin . Hiç sevmem cimri erkekleri

(22,903 puan) tarafından

Yatiralim kız sen kollarından tut ben vurayim🤣

(181 puan) tarafından

Olur gel 

0 oy
(965 puan) tarafından

45dakika o kadarda cok deyil neye harcama yapacakki yolda.Uzulme ama onemli olan saglik olmasi mutlulugunun tadini cikar

(22,903 puan) tarafından

Aynen öyle . Allah'a çok şükür 

0 oy
tarafından

Hayırlı olsun gülüm 

İnan cok sevindim 

Yeter ki sağlık sihhatin yerinde olsun 

(22,903 puan) tarafından

Çok sağol dostum Allah razı olsun ❤️

0 oy
(23,568 puan) tarafından

Anlayışlı olmak lazım bence

(23,568 puan) tarafından

Senin eşine karşı anlayışlı olman gerek canım keşke istediğin olsaydı ama üzülme en azından haberin güzel gelmiş

(22,903 puan) tarafından

Elinde olup da yapmadığı herşey için çok kırgın ve kızgınım. Ben elimde olan şeyler için eşimin sözünü ikiletmem. Ama ondan böyle bir tutum gördüğüm zaman kiriliyorum.  Durumu olmadığını bilsem zaten ben teklif dahi etmem . O kendince gereksiz görüyor. O sebeple reddediyor. 

Çok şükür haberim güzel evet Allah'a şükür ☺️

(23,568 puan) tarafından

İnsan emeğinin karşılığını bekliyor tabi helede eşi olunca daha çok kırılır haklısın konuşmayı denedinmi yoksa içinemi attın içine atma dök ortaya ben öyle yapıyorum o yüzden duracağı yeri kırılacağımı hatta ağlayacağımı bilir ona göre davranır haksızlığa hiç gelemiyorum emek verdiysem en azından değeri bilinsin isterim 

(22,903 puan) tarafından

Söyleyeceğimi söyledim. İçimde tutup kendime hastalik yapamam. Sadece benim canım sıkılacağina onun da sıkılsın. 

(23,568 puan) tarafından

Aynen öyle

0 oy
(19,667 puan) tarafından

Ben olsam bende üzülür eşime de tepki koyardım bu durumda neyse gönüller bir olsun canım ❤️ 

(22,903 puan) tarafından

Sağol dostum ❤️

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 225 göst.
8 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simayyy (1,876 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 623 göst.
6 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde EsleminAnnesi (3,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 514 göst.
13 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Bayannn1 (1,139 puan) tarafından soruldu
+2 oy
21 cevap 659 göst.
15 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Asyaa211 (2 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,810 soru

24,077,565 cevap