Varrr varrr varrr hayirlisi olsun
Amin inşallah cnm
2. Çizgi silik net değil ama gördüm sanki bir Kan ver sen :)
Eşimi bekliyorum gelsin cnm gidip verecem
Kaçıncı çocuk olacak:)
İki cnm başkada istemiyorum oda kızım tek kalmazsın doye
Hayırlısı olsun ♡
Var canisi var, sende mi katılıyosun kervanaaaaa çok sevindim
Evet cnm kızım 3 yaşında olacak zaten ücretsiz izindeydim evde kalmaya alıştım ikisi bir arada buyusun
Oh ne güzel ya 🌸🌸 hayırlısı olsun inşallah. Bir kan ver bakalım sonuçları yaz bize de
Verdim kan bakalım
Var hayırlı olsun :)
İnşallah cnm
Görmekten korktuğum şey😁 evet dostum hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun inşallah
Aaa gözün aydın canım sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah 😁
Var tatlım bir kan ver kesinlesin Allah sağ salim kucağına aldirsin
Ananız babalı büyütsün canım bazı dua eder misin bize ikinci istiyoruz ama olmuyor bir buçuk yıldır
Ne zaman kafanda hamileliği atarsan o zaman olur cnm bende dört aydır istiyordum üç ay olmadı sonra aman olursa olur olmazsa olmaz dedim bu ay hamile kaldim Rabbim sanada en kısa zamanda sağlikli bir evlat nasip etsin cnm
Amin canım benim bir tane öldü karnımda bebegim inşallah tekrar naip olur
Canını sıkma olur cnm
Nasip
Var canım hemen kan verme biraz bekle kan seviyen yuklsek çıkar net olduğun beli olur gözün aydın
Çok saol cnm gidip verdim bizde kan uyuşmazlığı olduğu için hamile olunca iğne yapıyorum düşük olmazsin diye
Var var bal gibi duruyor orda yapın yavrum yapın anacım siz neden bizden daha rahat yasayasınız ki yapın 😂😂😂😂
Hayırlı olsun gözünüz aydın
Bir kızım var tek kalmazsın diye yaptım ikinci tane yeter bize başka istemiyorum tek çocuk zor
Vallahi bende ikinciyi o yüzden yaptım ilk çocuğa arkadaş olsun dedik şimdi ikinciyi hayatta tutmaya çalışıyoruz birincinin gazabından
Zor oluyor ama geçiyor her türlü
Biz çizgi görüyorum ama emin olamadım kan verebilirsen kan ver.
Vermeye gidiyorum cnm
Belirtilerin nelerdi canim hayirli olsunnn
Hiçbir belirti yok cnm sadece adetim gecri
Benimde bugun gecikmenin 2. Gunu brlirtiler resmen ben burdayim diyor ama yarin da sabredip oburgun kan vericem insallah
Benim ilk kızımda da hiçbir belirti olmadı maşallah dogurana kadar birşey hissetmedim inşallah buda beni yormaz
Herhalde gunun yeni gecti diye hafif gozukuyor amma var hayirli olsun saglikla gelsin
1 gün geçti cnm
1gun gectiyi icin hafif uc dord gun bekleseydin daha net gozukurdu amma var.Kanda vere bilirsin
Vermeye gidiyorum cnm bizde kan uyuşmazlığı olduğu için hemen öğrenip iğne yapmam lazım düşük olmazsın diye
Hayirli olsun insaAllah
Kan verdim cnm hamileyim ikinci idrar testinde tam net çizgi çıktı değerim 700
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Seninde hayırlı olsun cnm sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Hafif çizgi görünüyor
Hamilemisin cnm kan verdim
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım
Kan tahlili Verdin mi ne cikti
Hamilemisin cnm
Bilmiyorum ama umarım hamileyim doktor yumurtaların çatlamak üzere dedi ilişkiye gir dedi umarım kalırım
İnsalllah cnm
1,468,958 soru
24,066,035 cevap
330,372 kullanıcı