0 oy
116 göst.
Diğer kategorisinde (382 puan) tarafından

Hanımlar ben baya kilo aldım günde en az iki defa ekmek tuketirdim .bir haftadır hiç ekmek tukatmedim.sizce faydası olur mu ben hiç fark etmiyorum bir şey.sadece ekmeği keserek , zayıflamak mümkün mü 

8 Cevaplar

+1 oy
(1,964 puan) tarafından

günde iki defa ne kadar ekmek tüketiyordun da kestin mesela o da önemli.

bide ekmeği kestiğin için doymadığını düşünerek başka şeylere fazla yüklendiysen aksine kilo bile alabilirsin

(382 puan) tarafından

Bu konuda haklısın evet emzirme döneminde olduğum için komple diete girişmek olmaz diye şimdilik ekmegi kestim.oncesinde kahvaltı da ve akşam yemeğinde toplam bir baget yiyordum günde bazen fazla ama şimdi sütüm çok azaldı bebek doymuyor.o yüzden yemek bol yiyorum aslında amacım kilo almamak çünkü yeterince kilom var ve sütüm azaldığı için diyete tam baslayamaiyrom 

(1,964 puan) tarafından

aslında süt arttırıcı diyetler var. bi diyetisyene danışsan hem sütü koruyup hem kiloyu kontrol altına almak bence mümkündür. kendi kendine çabalayınca bazen hata yapılabiliyor. 

ben sevdiğim bişeyi kısıtladığımda diğerlerine yüklenirim mesela. onu telafi etçem diye aklım sıra öteki taraftan zarar açıyorum kendime :)

(9,082 puan) tarafından

image

bir baget derken bir butun ekmekdenmi bahsediosun? emziriyorsun diye diyet yapmassin gibi bisey yok asil diyet yapman lazim emzirdigin icin . sut diyet yaparak olur. bir butun ekmek yenirmi yabi. bir dilim . dilimlenmis ekmeklerden bir dilim sabah bir dilim aksam yesen cok bile.. bir butun ekmek yiyorsan eger bunu kesdiginde makarna pilav falanmi yemeyi dusunuyosun emziriyosun diye

imagebunda 16 dilim ekmek var 2 hafta yetiyor bana gunde bir dilim

-Reklam-
0 oy
(428 puan) tarafından

Ben normalde de ekmek tüketen bir insan değilim. Doğum göbeğim vardi. Şekeri bıraktım, porsiyonlarımi azalttım. Ekmek zaten yoktu. Hafifte egzersiz yaparak göbeğimin çocuğundan kurtuldum. Tabi kendimi çok zorlamadan egzersizde yaptım. Benim yaptığım yavaş yavaş kilo vermekti. Sen bir an önce gitsin diyorsan daha  dikkatli beslenmen ve Spor yapman gerekiyor. Benim için en önemlisi şekeri bırakmak oldu.

0 oy
(13,439 puan) tarafından

Ben ekmek makarna pilav hamurişi kızartma tatlıyı keserek 3ayda 8.5 kilo verdim

0 oy
(4,744 puan) tarafından

Canım sadece ekmeği kesmekle olmuyor malesef kalori de önemli oluyor şekerde bende bir ay oldu diyetteyim bugün baktım beş kilo vermişim beyaz ekmeği bir aydır tuketmiyorum yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum hatta şuan kepek ekmeğini bile yiyemiyorum midem almiyor bide egzersiz yapıyorum günlük bir saat 

0 oy
tarafından

Günaydın kuzum 

Ekmeği tamamen çıkar hayatından 

Makarna pilav terket 

Şekeri terket 

Cukulata terket 

Bol yürü 

Bol su tüket 

Spor yap 

Ben 75 kiloydum 

Şuan 70 kilodayim 

2 aydır böyle devam ediyorum 

Daha da devam edicem 

65 e kadar..

Ha bi de moralini yüksek tut kızım 

Korse giyebilirsen daha iyi olur..

Korsende yoksa vucudunu posetle sar 

Üstünü giy.

Yürüse cık.terlersin 

Eve geldiğinde ılık duş al.

Ac karnına yoğurt 

Zencefil 

Zerdecal karıştır ye 

Oda yağ yakıyor 

0 oy
(3,268 puan) tarafından

Benim annemin arkadaşı ekmek hamur işi abur cubur kesti 10 kilo verdi bence veriliyor sadece kilo aldıran besinleri kestiğinde veriliyor 

0 oy
(9,082 puan) tarafından

sadece ekmekle olsaydi ben çöptum.😂😂😂etin tavugun salatan yumurtan kuruyemisin ayranin kefirin meyven olmadan diyet yapmadan zayiflanmazki. ekmek kesip yerine patates kizartmasini yersen 😂😂😂 yada ekmegi kesipde pilavi ekmeksiz yersen zayflanirmi

0 oy
(1,494 puan) tarafından

Sabah kahvaltısında karbonhidrata ihtiyacı var vücudun tamamen keserek değil azaltarak kilo verebilirsin. Akşam yemeğinde patates, pirinç, beyaz ekmek tüketme. İstersen Instagram hesabima bir göz atabilirsin. ceyda.ile.hafifle 😊😊

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 93 göst.
20 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (465 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 99 göst.
+1 oy
2 cevap 264 göst.
19 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ebruliiiiii (356 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 137 göst.

Kategoriler

1,469,441 soru

24,072,375 cevap

330,747 kullanıcı

...