0 oy
80 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,916 puan) tarafından

Hayırlı günler hanımlar 1 ay önce doğum yaptım 2. Sezaryenim oldu herşey normal giderken dün karnımın bir kısmında kızarıklık ve hafif şişme hissettim kızarıklık için acaba kaşıdım ondan mı oldu diye düşündüm uzun süre dikkat ettim kızarıklık geçmedi 1 ay sonra bile enfeksiyon kapma olasılığı var mı yada dikişlerin açılma ihtimali felan valla kafam karıştı zaten kırk gün olunca gidecektim kontrol için şimdiden gitsem mi başına gelen var mı önemli bir şey mi? 

2 Cevaplar

0 oy
(5,206 puan) tarafından

olabilir canım. sengit kontrole

(2,916 puan) tarafından

Benimde içim rahat etmedi dikişinin ortasından yukarı doğru yuvarlak şekilde kızarmış yani 2 gündür hiç azalmadı da aynı kaldı şimdiye kadar çok iyiydim 2 belim de ağrıyor 

-Reklam-
0 oy
(730 puan) tarafından

Dikiş bölgesi havasız kaldığı için olabilir çünkü ortada demişsiniz , gün içinde havalandırin , gazlı bez koyun dikiş bölgesine nemi alsın , ama kızarıklık için doktorunza yazın yada gidin enfeksiyon kaparsa daha kötü olur , belki şimdi sadece antibiyotik verip pansuman yap diyecek , bir kaç ay dikkat etmek lazım o bölgeye havalarda aşırı sıcak terliyor pişik oluyor o bölgede 

(2,916 puan) tarafından

Gittim canım antibiyotik verdi geçti şükür 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 47 göst.
0 oy
2 cevap 99 göst.
0 oy
3 cevap 136 göst.
0 oy
6 cevap 112 göst.

Kategoriler