0 oy
354 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (181 puan) tarafından

Bugün kızım soruyor babanne ne zmaan geleceksiniz oda diyor bebek doğunca. Ekim sonuna denk geliyor. Kışın gelmesini istemiyorum evim küçük zaten bide onlar gidince heryeri temizle haksız mıyım. Yeri geliyor ben eşime 2 yumurta kiriyorum. Bide diyor dedenle geleceğiz 

11 Cevaplar

+1 oy
(6,979 puan) tarafından

İnsanları neden sevmiyorsun bir boyaydi başlasın artık senin nasıl bir insan olduğunu çözebiliriz. Belki de erkeksin kaos yaratmak istiyorsn . Ya o gelsin ne olmuş oğlunun evi. Senin ailen gelse böyle demezsin ama .  Kalbini biraz temiz tut hamilesin. 

(181 puan) tarafından

Lohusa millete hizmet mi edicem evim küçük bilip bilmeden konuşmayın 

(6,979 puan) tarafından

O zmn kapını kapat kimseyi istemiyorum de . Allah konuşmak için ağız vermiş kırkım bitsin öyle gelin de .  Bu kadar basit. Lohusalık öyle aman aman bişey deil bende iki tane getirdim 

-Reklam-
0 oy
(181 puan) tarafından

!?!????????????

0 oy
(181 puan) tarafından

Ben mi yanlış düşünuyorum 

0 oy
(1,518 puan) tarafından

Gelmesinler şöyle. Güzel dille ben lohusa olucam gergin olabilirim evde küçük kirilmazsaniz yanımda kimseyi istemiyorum de. Bu arada haklısın. Bende kalıcı kimseyi istemezdim

(181 puan) tarafından

Yani onlara hizmet yemek

0 oy
(6,064 puan) tarafından

Gelmese bu defada hiç destek olmuyorlar diyeceksin desteksiz Yenidoğan bakmanın sabaha kadar zombi gibi durmanın yemek yapamadığın için aç kalmanın yorgunluktan uyamamanın ayaklarının altının acıdığı ama bebek durmadığı için ağlayarak yürümeyi göze alıyorsan söyle gelmesinler

Kayinbabanın gelmesi doğru değil tamam ama yapacak bir şey yok 

(719 puan) tarafından

Ama bazıları da destek değil köstek oluyor

(6,064 puan) tarafından

Öyleside vardır ama bir kase çorba için 2 saat ağladigimi biliyorum 

Özellikle doğuma denk getirip gezmeye gidenler kadar fena olacaklarını düşünmüyorum 

0 oy
(725 puan) tarafından

Yani planlı gebelik yaşasan doğumunu yaza denk getirseydin keşke  adamların torunu dunyaya gelecek mecburlar gelip görmeye Kasım sonları kış zaten bence sizde çok durmazlar ev küçük dedim ya 

(181 puan) tarafından

Evet planlı olmuyor maalesef 

0 oy
(516 puan) tarafından

İlk dogumumda kayinvalidem geldi. Sinir küpü olmuştum. 2. Doğumda dedim doğurduktan sonra toparlaninca gel .alindiysada umursamadım. Kafayı yememden laf söylememden iyidir dedim

0 oy
(843 puan) tarafından

Bebek doğunca yardıma gelirler genelde sen de otur bebeğinle ilgilen hemen işlere koyulma kaynatan içinde söyle emzircem sütüm akar falan ev küçük zaten içi içe çekinirim rahat edemem tek sen gelsen iyi olur de

(181 puan) tarafından

Yani erkek adamın ne işi var ya tuvalet giriyorlar her yeri damla uğraşmak istemiyorum 

0 oy
(1,121 puan) tarafından

Bence yanlis dusunuyorsun gelmeselerde diyecenki hic gelmediler.Gelende oyle bos bosuna karnini doyurmaya gelmiyor yardim ederler herhalde

(181 puan) tarafından

İlk doğumda geldi oturdu gitti 

0 oy
(1,655 puan) tarafından

Doğuma geliyosa o bakacak sana sen niye dert ediyosunki  doğumdan çıkıp kaynana kayınpedermi ağırlıcaksın ben olsam yapmam eşime derim öyle bi beklenti içindelerse oğulları yapsın 

(181 puan) tarafından

Valla ilk dogumda geldi bakmadı 

(1,655 puan) tarafından

E ne demeye gelmiş daha bunları anlamıyorum ben ya bakmicaksan niye kalabalık ediyosun kardeşim bi git kadının en zor zamanı senlemi uğraşıcak bide kendi de yaşadı biliyo zorluğunu ona yapılmadı iyilik diye aynı şeyi yapmak vicdansızlık ya kayınpederi doğum yapmış gelinin evine getirmek nedir ayrıca 

0 oy
(219 puan) tarafından

Zararları var faydaları var eşine söyle istemiyorum de kendi kız kardeşin falan yokmu sana bakan gelsin bakmiyacaklatsa hiç gelmesin ler 

(181 puan) tarafından
+1

Onlara bide hizmet hiç ugrasamam

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 681 göst.
21 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Funda6363 (261 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 648 göst.
+3 oy
11 cevap 282 göst.
23 Nisan 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Fatmaa (1,828 puan) tarafından soruldu