0 oy
233 göst.
Diğer kategorisinde (14 puan) tarafından

6 yaşına girecek olan bir oğlum var son günlerde sürekli bir hırsızın korkusu altında ya beni kaçırırsa ya beni götürürse diye ağlıyor daha önce başımıza kaçırma veya kaçırılmaya teşebbüs olayı geçmedi oğlumla akşama kadar evdeyiz bu korkusunu anlayamıyorum birde sürekli sen öleceksin deyip duruyor sen ölme diyor sen yaşlanma diyor bende korkuyorum beni rüyasında ölmüş görüyor korkarak uyanıyor ne yapabilirim varmı öneriniz lütfen yazın

6 Cevaplar

+3 oy
(17,051 puan) tarafından

Sen yazmamışsın ama şundan yüzde yüz eminim bu çocuk sürekli ekran izliyor. Youtube da sürekli çocuklari böyle korkutan videolar var. Ben kızımı izlerken gördüm ve evin İnternetini kestirdim. Bu videoyu beğenmezsen annen ölecek falan diyorlar. Çocuğu ekrandan uzak tut lütfen. 

(9,081 puan) tarafından
+1

allahin belasi elifsinem kuzey . annelerinin suratina okkali balgamli tukurmek istiyorum . yorumlara kapali . si.k beyinli kadin ne akla hizmet boyle bideolar cekiosa bizde aylarca korkduk ciglik cigliga uyandik. dirt ves aydir kids yuklu hepimizde. normal youtube sildik 

(17,051 puan) tarafından

Yemin ederim hislerime tercüman olmuşsun. Ne berbat ne iğrenç  ne kadar kalitesiz pislikler ya. S.alak saçma videolarından ve seslerinden nefret ediyorum. 

(9,081 puan) tarafından

evet bet sesleri kulagimi tirmalio resmen

(14 puan) tarafından

Maalesef sürekli ekran izlemiyor benim gözetimim altında telefonda trt  çocuk çizgi filmleri izliyor sadece ama denk geldiyse görmüş olabilir yoksa ne izlediğini sürekli takip ediyorum 

(14 puan) tarafından

Sana o kadar teşekkür ederimki kaç gündür bu çocuk neden hırsızlardan korkuyor diye kendime dert ediyordum meğerse buğra Berat diye bir kanalın videsınu izlemiş ben mutfakta yemek yaparken sorunun kaynağını buldum çok teşekkür ediyorum size Elif sinem kanalımı biliyordum ama buğra Berat bilmiyordum 

(4,192 puan) tarafından

ay böyle içerik de mi yapıyorlar 🤦🏼‍♀️😱

(14 puan) tarafından

Bende buraya yazmasam sormasam görmezdim dikkat edin sizde 

(4,192 puan) tarafından

girdim baktım başlıkları bile değişik. daha küçük bebeğim başlamadık henüz video izlemeye ama geçekten çok tehlikeli ya🤦🏼‍♀️

(9,081 puan) tarafından

evet engellemmiyorda mubarekler ben baya kafayi yaktim onlara youtubeda yoruma kapali sayfalari. instgramdan aradim . ordada mesajlara falan kapali yorumlara kapali sayfalari. tum anne babalar sözuyordur cunku. bo. ka surulecek alil yok onlarda oyle saca sapan seyler varki. arabaya bindirmisler cocuklari mesela . cocuklar aba icinde yanliz gar gure canavar sesleri efekti kiymuslar kizlar ciglik cigligayok ordan geldio yok tavandan gelio burdan tirmik ici yok camda canavar pençesi. okadar sacma seyler cekiyarki. 

simdi bide tum tum sahur türemis sahura kalkmayanlari ramazanda dôvuyor. elinde sopasi var kapicini bilmenneco biseler var sacma sapan

(14 puan) tarafından

Aniden çıkıyorlar her yerdeler elif sinemin sesinden nefret ediyorum diye engelledim bile buğra Berat varmış 

(17,051 puan) tarafından

O kadar korkunç içerikler varki aklınız durur izlerseniz. Üstelik hepsi çocuklar için hazırlanmış. Benim kız uyanik, ben bunlara inanmamki diyor ama yinede asla izletmem. Artık Türkiyede de okullarda zorbalık olayları eskisine oranla çok arttı bu videolar yüzünden. Kasıtlı yapilan videolar. Allah belalarını versin. 

(4,192 puan) tarafından

anam bunlar şikayet edilemiyor mu ya? Atatürke hakaret var diye YouTube kaç sene kapalı kalmıştı, bu tarz videoları şikayet etsek YouTube temsilcileri engelleyemez mi ya?

ne bk yediklerini biliyorlar ondan kapatmışlardır. 

aslında show habere falan yazmak lazım gündem olursa belki bir şeyler yapılır. 

(9,081 puan) tarafından

cik sacma sapan ya benim kizda oglanda bi ara kus gibi kafalari habire saga sila bakyirlar etraflarini kolluyoardi sagi solu hisey cikacak biri gelecek bi yabanci cikacak ses geldi golce cikti perde kildadi. tuvalete gitmiodu cocuk ya tuvaletten canavar cikacak diye 8 yas koca kiz bi ara beni cagiriodu bekliodum vc de

(17,051 puan) tarafından

Aslinda aile bakanlığı el atsa çocuklarini teşhir ederek onların üzerinden video yaparak para kazanıyorlar diye belki bişeyler olur. Kendilerinin ne b.ok olduğu ortada, bizim çocuklarımızi da zehirliyorlar resmen. 

(4,192 puan) tarafından

çok var öyle çocuk teşhirciliği

ama bu artık başka bir seviye olmuş. tek tek kanalları şikayet etmek gerekiyor. 

(17,051 puan) tarafından

Youtube'a şikayet etmekten bir sonuç çıkmıyor çünkü aynı kanal ayni içerik ama Arapça isimle açılmış videoları geliyor bu seferde. Demekki aileler rahatsız ve şikayet ediyorlar bunlarda Arapça isimlerle ayni videoları izletiyorlar bir şekilde. Keşke yoruma açık olsalar, yedi sülalelerine saydırmak geçiyor içimden. 

(4,192 puan) tarafından

cimere falan yazmak lazım. şikayet çok olursa kanalı falan kapatırlar. öyle yetki var şu anda devletin elinde.

Allahım kızım inşallah hiç düşmez YouTube batağına. gerçekten korkuyorum böyle şeyleri duydukça

(9,081 puan) tarafından

aynen yoruma kapali ben baya ana avrat duz kaymak istedim hirsimi alamadin instgramdan arattim  . ordan sovecekdim . google yazdim belki bi kayit bi mail adresi bisey bulursam ana avrat sovmek icin . ama yok hicbisey. cocuk ciglik

kiyamet uyaniodu geceleri. kafasi surekli kus gibi tikli gibi saga sola bakinio habire. . kafayi yicekdim cocukda anormallikler olusuyor diye. hani engelli cocuklar. kafalarini falan oynatirya habire hisa bi sola bakar hizlica one arkaya asa yukari omuzlarina bakio arkasini donuo biynunu hizli hizli evin icinde adim atmaya korkuodu

(4,192 puan) tarafından

bu şekilde de para kazanmak da ne bileyim. Allah akıl fikir versin. 

-Reklam-
0 oy
(197 puan) tarafından

bilemiyorum bir çocuk psikiyatriye mi götürsün 

acaba 

(14 puan) tarafından

Düşünüyorum götürmeyi ama neden sürekli bana sen öleceksin diyor onu anlamıyorum bu sefer bende korkuyorum çocuğumun içine mi doğuyor diye 

(9,081 puan) tarafından

youtube elif sinem aki uras kuzey bide bikac sa.lak cocuk ve aileleri var onlari izliyor olabilirmi. boyle ap.tal saptal oyun cekiyorlar guya evde hirsiz var  cop canavari poset canavari kagit adam bilmemkim bilmmneai ben oldum zombi oldum gibi sa.lak sacma sevler allahin belalari . yorumada kapali anaavrat sovup syratlarina tukurmek istiyorum kusbeyinli igrenc sesli annelwrinin ve gerezekali cocuklarinin. video cekecez diye cocuklari korkutuyorlar tek amaclari o

0 oy
(560 puan) tarafından

İnanmazdım ay benimde bir iki ay eve hırsız girerse korkum vardı dünyanın en berbat korkusu yeni yeni duzeldim o da Allah'a teslim ettim kendimi

(14 puan) tarafından

Ben ne yapmalıyım bilmiyorum onun ağlaması boğazının düğüm düğüm olması içimi parçalıyor

(560 puan) tarafından

Bir küçük kamera al durumun varsa yalandna dış kapiya tak onun ışığı var ya kırmızı hırsız kapıya dokunursa polis yakalar de 

0 oy
(1,900 puan) tarafından

Video görmüş olabilir mi ki :( benim kızımda video da bebek ağlama seslerine ağlar çünkü 

(14 puan) tarafından

Evet canım malesef öyle olmuş video görmüş meraktan izlemiş nasıl gözümden kaçtı bilmiyorum 

0 oy
(325 puan) tarafından

Çocuğu hiç parka gezmeye cikarmiyo musunuz 

Neden öyle şeyler diyo 

(14 puan) tarafından

Hanfendi okula da gidiyor birinci sınıfa başlayacak yeni tatil oldu okullar evdeyiz şimdilik parka oyun evlerine ayrıca belediye yerlerine de gidiyor 

(325 puan) tarafından

Canım o zaman ben olsam pedagoga götürürdüm 

Psikolojisi inşallah düzelir 

0 oy
(208 puan) tarafından

Telefonu yasakla sadece televizyon izlesin

sadece youtube değil oyunlar da bile öyle saçma öyle korkunç şeyler var ki 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 161 göst.
12 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Bencee (492 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 993 göst.
14 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Babysmom (801 puan) tarafından soruldu
+3 oy
4 cevap 197 göst.
18 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Musmutlu (456 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,984 soru

24,051,778 cevap

329,694 kullanıcı

...