0 oy
230 göst.
Diğer kategorisinde (12 puan) tarafından

6 yaşına girecek olan bir oğlum var son günlerde sürekli bir hırsızın korkusu altında ya beni kaçırırsa ya beni götürürse diye ağlıyor daha önce başımıza kaçırma veya kaçırılmaya teşebbüs olayı geçmedi oğlumla akşama kadar evdeyiz bu korkusunu anlayamıyorum birde sürekli sen öleceksin deyip duruyor sen ölme diyor sen yaşlanma diyor bende korkuyorum beni rüyasında ölmüş görüyor korkarak uyanıyor ne yapabilirim varmı öneriniz lütfen yazın

6 Cevaplar

+3 oy
(16,990 puan) tarafından

Sen yazmamışsın ama şundan yüzde yüz eminim bu çocuk sürekli ekran izliyor. Youtube da sürekli çocuklari böyle korkutan videolar var. Ben kızımı izlerken gördüm ve evin İnternetini kestirdim. Bu videoyu beğenmezsen annen ölecek falan diyorlar. Çocuğu ekrandan uzak tut lütfen. 

(4,075 puan) tarafından

çok var öyle çocuk teşhirciliği

ama bu artık başka bir seviye olmuş. tek tek kanalları şikayet etmek gerekiyor. 

(16,990 puan) tarafından

Youtube'a şikayet etmekten bir sonuç çıkmıyor çünkü aynı kanal ayni içerik ama Arapça isimle açılmış videoları geliyor bu seferde. Demekki aileler rahatsız ve şikayet ediyorlar bunlarda Arapça isimlerle ayni videoları izletiyorlar bir şekilde. Keşke yoruma açık olsalar, yedi sülalelerine saydırmak geçiyor içimden. 

(4,075 puan) tarafından

cimere falan yazmak lazım. şikayet çok olursa kanalı falan kapatırlar. öyle yetki var şu anda devletin elinde.

Allahım kızım inşallah hiç düşmez YouTube batağına. gerçekten korkuyorum böyle şeyleri duydukça

(9,079 puan) tarafından

aynen yoruma kapali ben baya ana avrat duz kaymak istedim hirsimi alamadin instgramdan arattim  . ordan sovecekdim . google yazdim belki bi kayit bi mail adresi bisey bulursam ana avrat sovmek icin . ama yok hicbisey. cocuk ciglik

kiyamet uyaniodu geceleri. kafasi surekli kus gibi tikli gibi saga sola bakinio habire. . kafayi yicekdim cocukda anormallikler olusuyor diye. hani engelli cocuklar. kafalarini falan oynatirya habire hisa bi sola bakar hizlica one arkaya asa yukari omuzlarina bakio arkasini donuo biynunu hizli hizli evin icinde adim atmaya korkuodu

(4,075 puan) tarafından

bu şekilde de para kazanmak da ne bileyim. Allah akıl fikir versin. 

-Reklam-
0 oy
(191 puan) tarafından

bilemiyorum bir çocuk psikiyatriye mi götürsün 

acaba 

(12 puan) tarafından

Düşünüyorum götürmeyi ama neden sürekli bana sen öleceksin diyor onu anlamıyorum bu sefer bende korkuyorum çocuğumun içine mi doğuyor diye 

(9,079 puan) tarafından

youtube elif sinem aki uras kuzey bide bikac sa.lak cocuk ve aileleri var onlari izliyor olabilirmi. boyle ap.tal saptal oyun cekiyorlar guya evde hirsiz var  cop canavari poset canavari kagit adam bilmemkim bilmmneai ben oldum zombi oldum gibi sa.lak sacma sevler allahin belalari . yorumada kapali anaavrat sovup syratlarina tukurmek istiyorum kusbeyinli igrenc sesli annelwrinin ve gerezekali cocuklarinin. video cekecez diye cocuklari korkutuyorlar tek amaclari o

0 oy
(562 puan) tarafından

İnanmazdım ay benimde bir iki ay eve hırsız girerse korkum vardı dünyanın en berbat korkusu yeni yeni duzeldim o da Allah'a teslim ettim kendimi

(12 puan) tarafından

Ben ne yapmalıyım bilmiyorum onun ağlaması boğazının düğüm düğüm olması içimi parçalıyor

(562 puan) tarafından

Bir küçük kamera al durumun varsa yalandna dış kapiya tak onun ışığı var ya kırmızı hırsız kapıya dokunursa polis yakalar de 

0 oy
(1,898 puan) tarafından

Video görmüş olabilir mi ki :( benim kızımda video da bebek ağlama seslerine ağlar çünkü 

(12 puan) tarafından

Evet canım malesef öyle olmuş video görmüş meraktan izlemiş nasıl gözümden kaçtı bilmiyorum 

0 oy
(324 puan) tarafından

Çocuğu hiç parka gezmeye cikarmiyo musunuz 

Neden öyle şeyler diyo 

(12 puan) tarafından

Hanfendi okula da gidiyor birinci sınıfa başlayacak yeni tatil oldu okullar evdeyiz şimdilik parka oyun evlerine ayrıca belediye yerlerine de gidiyor 

(324 puan) tarafından

Canım o zaman ben olsam pedagoga götürürdüm 

Psikolojisi inşallah düzelir 

0 oy
(208 puan) tarafından

Telefonu yasakla sadece televizyon izlesin

sadece youtube değil oyunlar da bile öyle saçma öyle korkunç şeyler var ki 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 155 göst.
12 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Bencee (491 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 993 göst.
14 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Babysmom (800 puan) tarafından soruldu
+3 oy
4 cevap 196 göst.
18 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Musmutlu (456 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,103 soru

24,039,666 cevap

329,063 kullanıcı

...