İyi aksamlar kızlar eşim şehir dısında çalışıyor inşaat sektöründe işi kendi alıyor neyse bır mımar kayıtlı telefonun da bir haftalığına yanına götürdü bizi neyse mımar tadilat dıye numara kaydetmiş durum paylaşmış sordum işini yaptık daha para alamadım dedi numarayı sıldı arkadasına atmıs mı diye baktı ortak iş yaptığı neyse daha önce de bazı sorunlar yaşadık bazı uygulamalar dan tanıştığı kızlar yüzünden sadece özel şeyler para attıgı vs ıcın baya büyük olay sonra ben ıkımızkn elinin olduğu bir video paylaştım vatsapta etıket yapıp ama ben bunu vatsap takip programı yla takip edıyorum önce sadece durumu bana açık yaptı sonra bende kaç kişi görecek bana ay defım ne yapacan kaç kişinin gördüğünü dedı sıldı tekrar paylaştı o mımar kadına gızledı durumu bende bunu görünce dedım kı mımarda görüyor mu sonra başladı sen ne çok insanî sıkıyorsun felan küstü şuan konuşmuyoruz akşam da yazdım birşey demeyecek mıskn diye ne gibi demiş eşimi çok seviyorum aslında ama şüpheler benı bitiriyor telegram kullanmıyordu bayramdan önce indirmiş vatsaptan aleyna telegram fıye kayıt yapıo merhaba yazmıs ama gerı dönüş yok
Canım üzmek istemem ama açık açık aldatıyor. Fiziksel olarak mi bilmiyorum ama sanaldan aldattığı kesin. Sen de çok sakinsin maşallah. Bunca şeye rağmen ağzına si.cmadin mi?
Bak evet bu olabilir , eşim bazen bizim fotografimizi alıp paylassa etiket atsa bile ( el fotoğrafı dışında) kimi zaman paylaşırım kimi zAman paylaşmam. Fakat benim takildigim nokta sadece o kadına gizlemesi
O kıza da abla diyormuş ama. Ben çok bir şey olduğunu düşünmüyorum aralarında.
Erkekler böyle paylaşımlardan utanabiliyorlar, haksız da değiller, belki de o mimara karşı böyle bir imaj çizmek istememiştir.
Geçen gün kızımızm doğum günüydü yıne gizledi fotoğraf paylaşmıştı ama mesaj da abla dediğini gördüm eve gelırken de mesajları komple sıldı gerçekten kafam öyle dolu birşey anlayamıyorum
Mimarla olmasa da biriyle yazışıyor belli ki.
Ama vatsapta kımseyr yazmıyor
Eşin aynı kafayla devam ediyor galiba değişen birşey yok neye yorum yapacagimi bilemedim.
İnan bende bilmiyorum kadınla konuşurken abla dedı ama durumu gızlemesı
Bı kere affetigin zaman bu şüpheyle ömür boyu yaşamaya mecbursun. Biseyler karıştırdığını düşünüyorsa üstüne gitme rahat bırak gözlemle bakalım.
Dayanamıyorum gercekten
Biraz önce aynı postu acmistin canim
Nadıl canım bitbyane actım brn
Yeni açılmış bu canım
Ayrıca bende yorum yapmıştım gözükmüyor mesela
Ben yeni gordım buraya Can'ım başkasıyla karıstırma brlkı başkadı mı ya da iki kez mu açıldı bilmiyorum
Pardon canım kusuruma bakma başka bi postla karistirdim:))
Doğru sen yeni acmissin canım kusura bakma tekrar
Yok önemli değil
Çok uzerımr gelirse vatsaptan ne *** yediğini gprdıgumu söylesem acaba ne olur şuan öyle yorgun kı kafam
Gözünüz mü kör aklınız mı tutulmuş ben artık anlayamıyorum . Tamam boşanmak istemeyip bu şekilde yaşamayı tercih etmiş olabilirsin . Ama hâlâ da seviyorum demek bu neyin kafası gerçekten. Sevgi ne demek sizin için?
İçinin nasıl yandığını hissettiriyosun dostum uygulamayı falan sil takip etme kafayı yedirir sana, eşinede kör kütük bağlanma kendin için birikim yap eninde sonunda bu evlilik çıkmaza girecek gibi önceki kavganızı bile unutup yeni arayış içinde görünüyo
Zaten güvenmiyorsun takip programı falan indirmişsin ayrıca şehir dışında Kim bilir neler yapıyor kusura bakma ama eşin buna meyilli..Sende safsın hala abla yazmış diyorsun
Asuan kafan öyle dolu kı gerçekten anlamıyorum ne yapmaya çalıştığını abla diyor ama durum gizliyor
Böyle durumlarda arkasını iyice arayıp sonrasında boşanmayacaksan direk sorgulama görme duyma bilme aşikar etmesin olayı yok kavga ederim düzelir falan yok yapacak olan yapar sen kendine güven ona göre ayarla paranı toparla altın ve. Ortak paylaşılacak malların hesabıni yap üzerine olan şeyleride sat yada para olarak da yatır bireysel emeklilik fonuna o boşanma durumda paylaşılmaz sonrasinda kanıtını toparla boşanma davasını aç yada sahada bekle o başka kadına tutulursa kendi bosanmak ister işin daha kolay olur yoksa hiç görme duyma bilme gururunu ayaklar altına alma
Tamam sağolun
Anladigim kadariyla esinin gozu hep disarida.Boyle insanla hayat gecmez sende herseyin farkindasin bence vazgecilmez insan yok
Haklısın canım hemde çok dediğin gibi dışarda gözü tekrar biriyle görüştüğünü görüp tekmeyı koyacam bu son şans demiştim salaklık yapıp
Mimar kadına gizlediğini yazman,her şeyi açıklıyor. üzgünüm
🥺🥺🥺🥺🥺🥺
Çok açık olmuş aldatması canım iş yaptığın bu kadını durumdan niye gizlersin ki sebebi belli görmesini neden istemiyorsun bu bile yeterli bi delil bence Allah yardımcın olsun hepsini çek kendi telefonunla delillerin dursun elinde
Sağol canım şuan aacık mesaj bekliyorum biriyle konuşmasını sonra görür ne oluyor
1,467,290 soru
24,042,492 cevap
329,190 kullanıcı