0 oy
105 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (153 puan) tarafından

Selamünaleyküm kızlar birkaç gün önce sağlık ocağına gittim hemşirenin söylediği şey  çok aklıma takıldı dikkat ettiğimde Ben de fark ettim ki kızımın kafasındaki bıngıldak hâlâ kapanmamış kızım 18 aylık. İnternetten baktığında 18 aya kadar kapanması gerektiği yazıyor aile hekimimiz de öyle söyledi sadece d vitamini verdi eğer 3 ay sonra hala kapanmamışsa getir dedi ama çok aklıma takıldı sizlerinki de hâlâ böyle mi böyle hafif çukur gibi hala sert fakat bıngıldak belli oluyor yani. Ya da çok riskli mi 

3 Cevaplar

0 oy
(4,064 puan) tarafından

Benim kızımın 3 yaşında kapandı canım önce çocuk dr na yada nöroloji ye götür söyle bizde bişey çıkmadı d vit kullandık kapandı

(153 puan) tarafından

Ay gerçekten mi sağ olun içimi rahatlattınız. Bana da sağlık ocağı d vitamini verdi ama imkanı yok içmiyor ağzını aç diyorum açmıyor artık büyüdüğü için zorla da içiremiyorum yani nasıl içireceğim şaştım kaldım

(4,064 puan) tarafından

Ben ekmeğin içine döküyorum canım başka türlü verilmiyor kendim bile kullandım tadı kötü ama diğer türlü alıyorlar 

(153 puan) tarafından

Anladım canım bende deneyeyim 

(5,250 puan) tarafından

Ocean fısfıslı d vit kullanıyoruz biz her gün tek fıs. Sizinki böyle değilse ondan kullanın.

-Reklam-
0 oy
(209 puan) tarafından

Benimde 2 yaşında kapanmış kızımda bir bucuk yaşında hala kapanmadı ben strese girmedim d vitamini kullanıyorım

0 oy
(5,250 puan) tarafından

Bizimki 9 aylık biraz açık sanki kızım 9 olmadan kapanmıştı. Bu 2.nin baş çevresi de biraz önden gidiyor. Sizde de öyle bi durum var mı? Acaba genetik olarak büyük olacak da ondan mı hemen kapanmıyor. Dr bişey demedi sadece ni kere d vit kullanıyorsunuz değil mi demişlerdi. Çok geçe de kalsın istemiyorum ben de. Bazı yerlerde 18 ay bazı yerlerde 24 ay diyor kapanma sınırına.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 650 göst.
10 Ekim 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kedimekimm (633 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 155 göst.
28 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 197 göst.
26 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynep1314 (174 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,805 soru

24,130,034 cevap

333,971 kullanıcı

...