0 oy
132 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,554 puan) tarafından

Sevdigim akrabamizib 15 gunluk bebegi oldu yarin icin kahveye cagirdi cok sevindim fakat regl oldugum icin cekindim belki hurafe diceksnz belki batil inanc ama ben yine de cekiniyorm regl kadinin yenodogan donemdeki.bebek ziyareti hos bulunmaz yani benim icime bisi olur korkusu dustu o yuzden payalstim da yanlis anlamamis mdiir

4 Cevaplar

+1 oy
(1,065 puan) tarafından

Evet dediğin gibi hurafe kesinlikle öyle bir şey yok Euzü besmelini çek kötüyü de üzerine çekme git ne güzel çağırmış işte Demek Sana ihtiyacı var o da vakit geçirmek istiyor Niye böyle kötü Üzerine çekiyorsun dinde böyle bir şey yok Hiçbir kitapta böyle bir şey yok

(1,065 puan) tarafından

vesvese şeytandandır yapma! 

(1,065 puan) tarafından

zaten Allah izin vermiş haşa ona mı karşı çıkıyorsun

(3,554 puan) tarafından

Iste bu huyumu sevmiyorum inanin batil oldugubu biliyorm ya bisi olursa ya enerj9den etkilenirse pinpirikliyim

(1,065 puan) tarafından

Allah kolaylık versin bu huyunu terkettirsin sana eziyet. 

(3,554 puan) tarafından

Malesef malesef 

-Reklam-
0 oy
(4,825 puan) tarafından

regl iz hasta değiliz, kusurlu değiliz, vebalı değiliz. 

(3,554 puan) tarafından

Evet evet biliyorum fakat ben pinpirikli insanim temiz gitmek istitorm abdestli hatta 40 cikmadan gitmeyi de dusunmuyordm kucik bebekler enerjiyi ceker diye duami okurum MasAllah imi cani gonulden dilerim bebek olunca cok hassasim 

(4,825 puan) tarafından

bana kalsa evet 40 ı çıkmamış bir bebeği görmek mantıklı değil. daha dünyaya alışmamış, anne bir dinlensin bebek dünyaya alışsın görürsün tabi. ama regl diye düşünmen yanlış.

enerji dediğin de güzel düşünce, sen orya gittiğinde o bebeğe güzel sağlıklı bir ömür dilemeye gideceksin sonuçta. fesatlanmaya gidecek biri zaten hiç görmesin bebeği 😂

(3,554 puan) tarafından

Yani temiz abdestli gidip dua okumsk daha icimi sindirir 

(4,825 puan) tarafından

tabi olabilir buna bir şey diyemem. ama önemli olan niyetin zaten

(3,554 puan) tarafından

Dedim de kendine ins gitmemek icin bahane olarak dusunmez kendisini severim samimi icten misafirperver alcakgonullu birisi yani ddim art8kta ins yanlis dusunmez 

0 oy
(1,862 puan) tarafından

Eski insanların herkese kabul ettirdiği batıl inanclar ne yazık ki bununla ilgili başıma bı olay geldi. Sezeryan dogum yaptım kan sulandirici iğne yaptırmam lazım alt kattaki kiracı da doğum yaptı kırkı çıkmadı bende yeni doğum yaptım kendisi hemsire bu arada. Kaynaanam dedi ona yaptır madem her gün sağlık ocağına gidip durma diye iyi ona yaptırdık bı komşu dedi ki ikimizde kirklisiniz kirkiniz karıştı e ne olur yok cocuga.bi şey olur ölür hastalık sahibi olur aldı beni bı korku kaynanamı aradım dedim böyle böyle Bişey olursa görürsün gününü demesin mi bana be ***** sen dedin bana yaptır ona diye ben ne bileyim eşim de kızdı annesi ne kızı korkutuyon yok öyle şeyler diye ama kilitli iğne aldık verdim birbirimize artık bı şey olmaz dedi. Şimdi şimdi aklım çalışıyor niye inanıp da yaptım ki şuan olsa asla yapmam igneymis bilmem neymiş. Ama.lohusa hâli iste korktum 

(3,554 puan) tarafından

Ya bide batil oldugunu da biliyosn ama kodlanmis bazi seyler bide enerji de sirayet ediyo kiza da dedm yanls anlamamistir ins

(1,862 puan) tarafından

Biliyorsun ama çevre o kadar kötü etkiliyor ki inanmak zorunda kalıyor gibisin çok değişik bı şey. Bende kötü düşünmemiştir ne kadar ince düşündüğünü anlamalı bence çünkü bu tür inançlara bağlanan çok insan var 

(3,554 puan) tarafından

Duygularima tercuman olduniz tam da bnu kasdettim 

0 oy
(4,396 puan) tarafından

Ne olmasından korkuyorsun?

(3,554 puan) tarafından

Batil oldugunu biliyorm bu konuda mutabikiz ama bu benle alakali bisi

(4,396 puan) tarafından

Tamam işte ben de onu soruyorum ne olmasından korkuyorsun? Bir şey olmasında  korkuyorsun  ki yanına gitmiyorsun. Korktuğun şey ne?

(3,554 puan) tarafından

Kotu enerji  huzursuzluk

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 276 göst.
21 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Asiiii (2,130 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 425 göst.
7 Nisan 2025 Diğer kategorisinde eylulannesi. (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 570 göst.
5 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Bbttnnmm (335 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 480 göst.
3 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,524 soru

24,099,953 cevap

332,362 kullanıcı

...