0 oy
100 göst.
Diğer kategorisinde (13 puan) tarafından

Hiç arkadaşım yok az önce resmen ağladım bunaldım üzüldüm hergunum tek yalnız gecıyor yaşım 27 ama çevremde aıleden esımın aılesınden başka kimse yok arkadaş eksıklıgını o kadar hissediyorum ki bütün gün iki çocukla hep aynı şeyleri yaşıyorum bulunduğum yerde akşam 7 den sonra herkes asagıda oluyor mahallede çocuklar oynarken arkadaşı olan oturuyor sohbet ediyor her gün onları camda izliyorum kızımı bazen asagıya bende indiriyorum ama devamlı sürdürdüğüm arkadaşım yok çocuğum da benim yüzümden kalıyor evde çok sıkılıyorum her gün aynı degısen birşey yok çok acıyorum kendime biraz iyi şeyler duymaya ihtiyacım var 

1 cevap

0 oy
(797 puan) tarafından

Neden aşağıya inip sosyallesmiyorsun başkalarıyla ben var ya bir otobuste bile beş dk bir arkadas ediniyorum inerken inşallah karsilasiriz diyorlar :) 

(13 puan) tarafından

Bilmiyorum ki iniyorum ama herkes kendi sohbetınde oluyor hiç arkadaş edınemıyorum yalnız hissediyorum 

(797 puan) tarafından

Çocuk varsa hele yüzde yüz iletişim kurulur 

(13 puan) tarafından

Icıne kapanık insanım bıraz herseyde cekınıyorum

(797 puan) tarafından

Onlarda senin gibi bir insan bir de İstanbul gibi bir yerde çocuklarını sokaga asla tek yollama 

(13 puan) tarafından

Nasıl yollayayım ki zaten dıyorum ya hep benımle 

(797 puan) tarafından

Al çocukları vapura bin karakoye git eminonunde dolaş 

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 211 göst.
12 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Kelebek6161 (108 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 141 göst.
7 Mart 2025 Diğer kategorisinde 175766 (373 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 384 göst.
13 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,621 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,813 soru

24,174,435 cevap

336,034 kullanıcı

...