+1 oy
234 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,408 puan) tarafından

Sezeryen doğumunda göbeğine kum torbası konulmayan var mı? 

24 Cevaplar

0 oy
önce (16,641 puan) tarafından

Benim konmadi canım Dr a sordum odada vardı koyayım mi diye kanaması çok olanlara kullanıyoruz kanaman normal dedi bana 

önce (1,408 puan) tarafından

Kanaması çok olmayanlara demiş olabilir mi? Bildiğim kadarıyla doğum kanının içerde kalanını çıkarmak için konuluyor.

önce (16,641 puan) tarafından

Kanaması çok olanlara dedi canım haftasonu bir nöbetçi Dr vardı annem de ablana koydular kanaması coktu diye onaylayinca bende bişey demedim birde ben doğum esnasında çok kan kaybettim ondan da koymamış olabilirler 

önce (8,639 puan) tarafından

benim ilk dogumda koymuslardi. kanamamda cik degildi aslinda da bilmiom . hic karnima bastirmamislarid. ikinci dogumda baska hastanede kum tirbasi koymadilar hemsire geldi isaret ve bas parmagi ile karin kismima bastirdi sık birak kalcagi yaotirdi dort bes kere butun kan bisaldi cok iyi oldu. keske ilk digumdada oyle bastirsalarmis bisaltsalarmia icimi

-Reklam-
0 oy
önce (5,749 puan) tarafından

Bana koydular canım hem çok afedersin elllerini soktular icime hemde kum torbası koydular iki saat kadar durdu

Rahım iyice temizlensin diye konuldu demi

önce (5,749 puan) tarafından

Evet canım benim aşırı pihtili kanamam vardı 

0 oy
önce (16,365 puan) tarafından

Bana konulmadı niye ne için bilmiyorum 🙄🙄🙄

0 oy
önce (2,776 puan) tarafından

Bana son doğumda koydular sezeryan Benimki arasa bir seneyi de doğumlarımın o yüzden mi artık bilmiyorum ilk Sezeryanda koymamışlardı çünkü düşündükçe içim cızlıyor doğumu Ben kapattım o defteri artık kalan arkadaşlara başarılar🥲

0 oy
önce (3,400 puan) tarafından

yok koymadılar bana, sadece gelip batırdılar bir. bende drenaj takılıydı bir de

Öyle mi bak onu hiç duymadım sezeryende

gebelik zehirlenmesi yaşadım ben, içeride sıvı kalmasın o da tansiyon yükseltmesin diye takıyorlarmış. 

ben de hiç duymamıştım çevremde falan, hastanede yürüyüş yaparken de görmemiştim kimsede. 

her gün gelip torbaya bakıyorlardı. onun rengi normalleşip, tansiyonum da normale dönünce çıkardılar beni hastaneden. 

önce (7,957 puan) tarafından

Ay Banada aynısını yaptılar hem tansiyon düzelain diye hemde iç kanama olmasın diye 

sendeki de uzun muydu? çıkarken canımdan can gitti resmen. bayılacak gibi olmuştum ben

önce (7,957 puan) tarafından

Baya uzundu ben onca ağrının içinde onu hissetmedim bile 😂

0 oy
önce (797 puan) tarafından

Bana da koymadılar sadece arada gelip bastirdilar karnımı.

0 oy
önce (283 puan) tarafından

Koydular o ağrımi baya azaltti

0 oy
önce (1,819 puan) tarafından

Bana koymadılar. Ara ara kendi elinle bastır dedi. 10 dakka da bir bastırıyordum

0 oy
önce (3,752 puan) tarafından

Bana konulmadı 

0 oy
önce (3,045 puan) tarafından

Bana ilk doğumda şehir hastanesinde kiloluk serum torbalarını koymuşlardı. Ordan alıp alıp bana taktılar sonra 😂

O da mantıklıymış 😀

önce (3,045 puan) tarafından

Evet 😂 kum torbası öcüymüş gibi soruyolar ama ben torba var diye bi rahatsızlık hissetmemiştim

0 oy
önce (542 puan) tarafından

İlkinde koydular ikinci de koymadilar 

0 oy
önce (1,313 puan) tarafından

Vala koydular bana sanki ilk doğum olunca ağır bişeydi eğer oysa bastırdılar bide karnımı çok zordu tutum demirleri :)) 

0 oy
önce (3,991 puan) tarafından

Büyük kızımda koydular küçükte koymadılar 

0 oy
önce (4,821 puan) tarafından

İki sene olacak doğum yapali. Bana koymadılar. Hemşire geldi karnıma bastırdı o da pek acımadı. Burda okuyodum çok aciyo vs diye korkuyordum 

0 oy
önce (420 puan) tarafından

Herkese konulmaz ki kanaması çok olana baskı yapıp kanamayı azatması için konulur ameliyat bölgesine 

0 oy
önce (1,369 puan) tarafından

Benim koyulmadi özel de dogum yaptim.

0 oy
önce (725 puan) tarafından

Yengeme koymadilar doktoru gereksiz buluyormuş bana koymuşlar ben yari baygındim baya bagirmişim

0 oy
önce (1,514 puan) tarafından

2 kere oldum hiç kullanmadılar 

0 oy
önce (6,596 puan) tarafından

3 sezeryan oldum hiç birinde koyulmadi

0 oy
önce (6,185 puan) tarafından

Benim konulmadı iki doğumumda da

İlgili sorular

+2 oy
17 cevap 287 göst.