0 oy
101 göst.
Diğer kategorisinde (1,226 puan) tarafından

Ne yapmam gerekiyor lütfen bir şey söyler misiniz. Doktora gittik dün yaptı onların sayesiyle ama bugün yine yapamıyor ve ağlıyor çok fazla. Sadece anne sütü alıyor neden böyle oldu anlamadım da 4 gündür kabızlıktan mahvoldu :(

5 Cevaplar

0 oy
(181 puan) tarafından

Normal her bebek oluyor fitil koy

-Reklam-
0 oy
(3,900 puan) tarafından

bebekler 10 güne kadar kaka yapmayabilir. hiçbir şey yapmana gerek yok 

onun gaz sancısı var

(1,226 puan) tarafından

Ama bu gaz değil gibi canım çünkü biz gaz da çekiyorduk:(  emerken filan ağlıyor ikınmaktan sonra ağlıyor ememiyor

(3,900 puan) tarafından

yaptığı kaka keçi pisliği gibi taneli değilse kabız değildir. 

bebekler en rahat emerken karın kaslarını çalıştırır. Gün içinde özellikle günün erken saatlerinde bol bol gaz masajı yapacaksın.

noşa fitil, lavman vs bebeğin poposuyla uğraşmayın. sonra kendi kendine kaka yapamaz hale gelir 

0 oy
(8,994 puan) tarafından

sadece anne sutu alan bebek on gun bile kaka yapmasa normal sorun yok. sagliksal sorun yok ama bebek huysuz oluo iste rahatsiz oluor. vok rahatsiz oldukca lavman vermisti dr bize haftada bi falan yapiodum birbucuk iki ay kadar surdu

(1,226 puan) tarafından

Emerken bile ağlıyor ikinmaktan ememiyor :(

(8,994 puan) tarafından

iste sagliksal sorunu yok ama bebek rahatsiz oluyir gaz kaka biriktikce.  bizimde oleydi . doktor normal dio . e nirmal de bebekle ben ugrasip cebellesiyorum huysuz cocuk . sagliksal sorunu yok tamam normal ama husuz oluo perisan edio bebek beni. ne gicik olmustum doktora ozaman. normal deyip yolluyo eve bizi .e normalde ben eziyetini cekiyorum bi cozum bul be adam diyesim gelmist

(1,226 puan) tarafından

40 gündür hem sarılık hem gaz sorunu cekiyordum artık uykusuzluktan mahvolmuş vaziyetteyken bir de kabız ağrısı ağlaması eklenince artık bende ağlamaya başladım :( iki çocukla çok zorlandım neden böyle oldum bilmiyorum hamilelik doğum hep kötü gecince onların birikmişligi yorgunlugu da mı oldu ,:(

0 oy
(6,422 puan) tarafından

Bebek küvetine ılık su doldur içinde karnına masaj yap 10 dk kadar bağırsakları yumuşatır poposu nun deliğine vazelin yada zeytin yağı sür bide bir çay kaşından biraz az saf zeytin yağı varsa içir kakasını yapar benim oğlumda olmuştu çocuk Doktor'u bana bu şekilde dedi işe yaradı çok geçmiş olsun

(1,226 puan) tarafından

Zeytin yağı icirmisftim ama yapamamıştı birde karnına da deniyim canım. Artık ağlamasına çok üzülmeye başladım ben bile dayanamiyorum

(6,422 puan) tarafından

Ah dayanamazsın tabi daha çok küçük ama geçer korkma kuzenım bebeğinin bağırsak sorunu vardı ufak bir operasyon geçirmesi gerekiyor du ama kuzenim yaptırmadı ılık banyo masaj ve kendide kayısı falan yerdi sütten geçsin diye üç aylık olunca bebeğin sindirimi düzeldi şimdi 10 aylık oldu hergün yapıyor önceden hafta da bir yapıyordu

0 oy
(18,307 puan) tarafından

Benim kızda çok olurdu 1 çay kaşığı zeytinyağı icirirdim ama çok nadir fayda ederdi yan komşum hemşire o kulak çubuğu ve zeytinyağı yapardı poposuna öyle yapardı de yapmayın dedi ama bir kaç defa yapmak zorunda kaldım 7 günü geçerse yapıyordum sorun yaşamadık şükür ondan kaynaklı da önermiyorum Dr zeytinyağı içir sadece demisti bana birde benim bebeğim 2 3 aylık falandı senin ki çok küçük 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 90 göst.
0 oy
1 cevap 60 göst.
0 oy
3 cevap 172 göst.
+2 oy
10 cevap 228 göst.

Kategoriler

1,465,605 soru

24,018,982 cevap