Kizlar içimi dökmek istiyorum bu posta. Şu an çok sinirliyim ve içimi dökeceğim kimse yok.
Eşim babasının ona benim tezmilige dikkat etmediğimi, evimize geldiğinde tezgahın uzerinde tabak tencere olduğunu falan söylemiş. Ve oğlum duvarın bir köşesinin boyasını sökmuş(evi yeni aldık) onu gördüğünde içinin gittigini söylemiş. Daha önce de tezgahta tencere durduğu için bana sitem etmişlerdi. O zamanda yemek yaptığımı sizin üstüne geldiginizi söylemiştim.
Bu arada kaynanamin temizlik takıntısı var. İki görümcem de küçükken korktukları için onun gibi sürekli temizlik yapıyorlar. Bende kafayı temizlikle bozmak isteyemiyorum. Onların yaptığı aşırıya kaçıyor. Hastalık gibi. 22 aylık oğlumla vakit geçirmeyi seviyorum. Sürekli elimde bir bezle temizlik yapacağıma oğlumun en güzel anlarında yanında olurum diye düşünüyorum. Çocuk olmadan önce bende onlar gibi olacaktim neredeyse. Ama çocuk olduktan sonra aşırı derece de olan o temizliği bıraktım ve bana sürekli sen önceden çok iyi temizlik yapardın deyip duruyorlar.
Eşime de kızdım. O evde yemek pişiyor tezgahın üstünde tabakta olur tencerede olur deseydin diye. Hasta da olabilirim ya da o an yapmak istemedim. ben onların bıraktığı tabağa karismiyorsan onlar da benimkine karışmasın dedim. Ah keşke benim yüzüme söylerlerdi verirdim cevabımı ama eşime şikayet etmişler. Uygun dille beni uyarması gerekiyormuş. Hayır sizene benim evimden. Neymiş gorumcem sürekli elinde bezle geziyormus. Gezer tabi kız sizin kiraciniz bir laf diyeceksiniz diye diken üstünde duruyor. Ayrıca çocuk bu yedi yirmi dört etrafında olamam. Ben yemek yaparken duvarı çizmiş. Canı sağ olsun. Ne yapayım yaptı diye doveyim mi. Acayip sinir oldum. Daha önce de söylemiştim ben kimseye karismiyorum kimse de bana karışmasın diye. Temizlikten kafayı yemişler.
Çok uzun oldu hakkınızı helal edin. İçimi döktüm birazda olsa rahatlarim dedim.