+3 oy
1,520 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3 puan) tarafından

Kızlar büyük eltimin kızı İzmirde okuyor 20yaşında kendisinde 10yaş büyük biriyle görüşüyor ve görüştüğü adamda evli. 6aydır beraberler ilk 3ayda öğrenmiş o "adam" da boşanıcaz abisi tehtid ediyor kardeşimin canına kıyarım suçlusu sen olursun diyor saf kızda inandı ayrılmadı göz göre göre uçuruma gidiyor. Biz Adanalıyız ve İzmirde 3kızla kalıyor babası ilk yurtda kal demişti ama kızı yurdu beğenmedi temiz değil diye. Annesi babasına söyleyemiyor asla sakin karşılamaz annesi sürekli  ağlıyor ben eşime söyleyim o çare bulsun diyiyorum onada izin vermiyor annesi kızının dünya alem umrunda değil. Kadın dün bahçede kocaman kızı çubukla dövmeye kalktı dünden beri annesinin gözleri kan çanağı tansiyon göklerde kızı ayıbını görmüyor. Sizim yapmadığınız şeyleri bana yapıyor diyor ne zaman istesem para atıyor hangi kiyafeti istesem alıyor okuldan arabasıyla alıyor dediğine göre çocuğu yokmuş ama inanmıyor böylelerin 90%ne çocuk gökten düşüyor. Eşimler 2kardeş büyük abi ve eşim. Anne baba yok vefat etti. Eltim o adamla konuşmak istiyor kızımı bırak diye kızı kaç yaşında kadının üstüne yürüyor bana karışamazsın diye rahat bırakın bizi diyor.Kime söyleye biliriz benim eşim abisinden 15yaş küçük o söylese kaynım kardeşini dinler mi hani sakin ol dese.Kimden yardım alalım Allah kimsenin kapısına böyle dert kavga vermesin ya

24 Cevaplar

0 oy
(6,907 puan) tarafından

Bence babasiyla konusun duymuyormuyuz haberlere cikmiyor mu evli adamdan hamile kalip bebegi dogurup öldureni .yuva yıkanın yuvası olmaz aklini basına alsin bugun esini aldatan yarin onuda aldatir. Ben ilk kapandigimda annemle kiyafet almaya cikmistik ordaki tezgahtar abla sey demisti siz alin ki elin oglundan birsey beklemesin gozunu boyamasin . 

-Reklam-
0 oy
(154 puan) tarafından

Siz gizli bir hesap açın yada baksa genç bir kızdan yardım etain size o adama yazsın sevgili yazışmalar yazsın adamı düşursun adam zaten düşecek  düşüren kız eltinizin kızına ulaşıp foto beş bu adam herkesle konusyor benide kandiryor evli desin kız gerçek yüzünü görmüş olur ayrılır belki

0 oy
(4,775 puan) tarafından

Babasının şuan haberi olmazsa ilerde kesin duyacak bu sefer hepiniz suçlu olacaksınız neyden korkuyo kızı hamile kalıp gelse, öldürülse daha mı iyi 

0 oy
(441 puan) tarafından

Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin Allah yardım etsin annesine ama bence babası bilmeli tabi oda sakın olmalı baba bilmiyorsa bile amca bilmeli bence 

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 1,151 göst.
8 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Biranneadayi42 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 179 göst.
27 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Alca (252 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 305 göst.
27 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysel Güzel (1,150 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 891 göst.
10 Mart 2021 Diğer kategorisinde ❤sevgi seli❤ (667 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,686 soru

24,062,352 cevap

330,202 kullanıcı

...