Kızlar büyük eltimin kızı İzmirde okuyor 20yaşında kendisinde 10yaş büyük biriyle görüşüyor ve görüştüğü adamda evli. 6aydır beraberler ilk 3ayda öğrenmiş o "adam" da boşanıcaz abisi tehtid ediyor kardeşimin canına kıyarım suçlusu sen olursun diyor saf kızda inandı ayrılmadı göz göre göre uçuruma gidiyor. Biz Adanalıyız ve İzmirde 3kızla kalıyor babası ilk yurtda kal demişti ama kızı yurdu beğenmedi temiz değil diye. Annesi babasına söyleyemiyor asla sakin karşılamaz annesi sürekli ağlıyor ben eşime söyleyim o çare bulsun diyiyorum onada izin vermiyor annesi kızının dünya alem umrunda değil. Kadın dün bahçede kocaman kızı çubukla dövmeye kalktı dünden beri annesinin gözleri kan çanağı tansiyon göklerde kızı ayıbını görmüyor. Sizim yapmadığınız şeyleri bana yapıyor diyor ne zaman istesem para atıyor hangi kiyafeti istesem alıyor okuldan arabasıyla alıyor dediğine göre çocuğu yokmuş ama inanmıyor böylelerin 90%ne çocuk gökten düşüyor. Eşimler 2kardeş büyük abi ve eşim. Anne baba yok vefat etti. Eltim o adamla konuşmak istiyor kızımı bırak diye kızı kaç yaşında kadının üstüne yürüyor bana karışamazsın diye rahat bırakın bizi diyor.Kime söyleye biliriz benim eşim abisinden 15yaş küçük o söylese kaynım kardeşini dinler mi hani sakin ol dese.Kimden yardım alalım Allah kimsenin kapısına böyle dert kavga vermesin ya