+3 oy
1,324 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3 puan) tarafından

Kızlar büyük eltimin kızı İzmirde okuyor 20yaşında kendisinde 10yaş büyük biriyle görüşüyor ve görüştüğü adamda evli. 6aydır beraberler ilk 3ayda öğrenmiş o "adam" da boşanıcaz abisi tehtid ediyor kardeşimin canına kıyarım suçlusu sen olursun diyor saf kızda inandı ayrılmadı göz göre göre uçuruma gidiyor. Biz Adanalıyız ve İzmirde 3kızla kalıyor babası ilk yurtda kal demişti ama kızı yurdu beğenmedi temiz değil diye. Annesi babasına söyleyemiyor asla sakin karşılamaz annesi sürekli  ağlıyor ben eşime söyleyim o çare bulsun diyiyorum onada izin vermiyor annesi kızının dünya alem umrunda değil. Kadın dün bahçede kocaman kızı çubukla dövmeye kalktı dünden beri annesinin gözleri kan çanağı tansiyon göklerde kızı ayıbını görmüyor. Sizim yapmadığınız şeyleri bana yapıyor diyor ne zaman istesem para atıyor hangi kiyafeti istesem alıyor okuldan arabasıyla alıyor dediğine göre çocuğu yokmuş ama inanmıyor böylelerin 90%ne çocuk gökten düşüyor. Eşimler 2kardeş büyük abi ve eşim. Anne baba yok vefat etti. Eltim o adamla konuşmak istiyor kızımı bırak diye kızı kaç yaşında kadının üstüne yürüyor bana karışamazsın diye rahat bırakın bizi diyor.Kime söyleye biliriz benim eşim abisinden 15yaş küçük o söylese kaynım kardeşini dinler mi hani sakin ol dese.Kimden yardım alalım Allah kimsenin kapısına böyle dert kavga vermesin ya

24 Cevaplar

+25 oy
tarafından

Valla en iyisi iyi bir baba dayağı. Kıza hicmi hiç üzülmesin tek masum o adamın eşi. İlerde kendiside yaşayacak bu yaşattığını. Dünya aleme kanmış kalp gözü kapanmış. Babasına söyleyip siz çekilin kenarı.

tarafından

Şiddet yerine göre bı çözüm. Hayatta en dibi görünce anlıyorsun bazı şeyleri çocuğunda bı otorite kurmalisin. Anne yada baba çocuğa kızınca karşı taraf tepki vermemeli. Aman kızma diye. Zaten simdikiler aman çocuğa bağırma tirnva kalır diye bı nesli bozduler. Bazı insanlar laftan anlamaz bu kıza konuş istediğin kadar anlarmi Allah aşkına gözü dönmüş zaten. Ama bı döver telefonu alır okulada göndermez. Adamda kızın peşinden koşacak değil ya gel gel diye karısına dönecek devam edecek belki başkasını bulacak. Babası kızını dövüpte öldürüp hastanelik etmeyecek ama bı otoritesi olması lazım. Bu kızı ilerde kim alacak kim evlenir bu kızla evli adamla konuşmuş kim kefil olur Allah aşkına geleceği zaten iyi değil. Hiçbir şekilde iyiye çıkmıyor. Allah o günahsız kadının o çocukların yardımcısı olsun.

(756 puan) tarafından

Ben şiddetin her türlüsüne karşıyım. Şiddet çözüm değil.

(8,992 puan) tarafından

babadan yemedigi dayak icin elin adamindan hergun dayak yiyecek bide bu acidan bakin. ben  iyi bi dayagi hakedio gibi mecazi anlamda soyluyorum ama yinede  gercek mandana babasinin dovmesi gerektigini soyleyenlerde olmus onlarada katilmak lazim cunku babasinin dokunmaya kiymadigina elin herifi kiyacak bariz belli bisey

(88 puan) tarafından
+1

O kadar fazla varsıyımlarla konuşup şiddet kelimesinin arkasında duruyorsunuz ki size hayret ediyorum. Evet yapılan yanlış ama bu yanlışı bir tek kız mı yapıyor birini döveceklerse o şerefsizi dövsünler önce neden elinizi diliniz ilk bir kadına şiddet uygulamaya gidiyor bir de kadınsınız sizin adınıza çok üzüldüm kendinizi geliştirin. Bu kız için herhangi bir adım atılmamış ki bir annesi uyarmış, önce bi aile büyüklerini devteye sokum gidin adamı bulun adamla sert dille konuşın kızınızı kazanmaya çalışın her ne olursa olsun tatlı dil her zaman iyidir bir hata yaptı diye onu cezalandırırsan daha çok kaybedersin bir insanı en öok hatasında kazanırsın ilk olarak yaptığının hata olduğunu anlatınnn yani daha yapılacak çok seçenek varkn şiddet bu listede yer bile almıyor…

tarafından

Hanımefendi bu hata affedilebilirmi? Kız masum kadınla cocugun parasiyla rizkiyla gezip gönül geliyor neyin tatlı dili. Laftan anlasa bu günaha bulaşmazdi. Kadın diyor konuşuyoruz anlamiyor beni gezdirip giydiriyor diyor dedi kadın. Gözü dönmüş. Zaten kadına değer verse bu işe bulasip kendini asagilatmazdi bunun adına ne denir hepimiz biliyoruz. Affedilebilecwk bu hatamı. Bı kadının kocasıyla geziyor içimizden biri bile olabilir bu. Ne konuşup anlaşması. Adamin icabına babası zaten bakar eline geçince. Bizde gezdik genç kız olduk. Ben annesiz babasizdim ama oturdum düşündüm gidipte evli erkeklerle gezmek değil içki sigara dahi aklımın ucuna gelmedi oysaki dibi gördüm çaresiz kaldığım çok zaman oldu. Ben böyle bı yanlışı affedilebilecek bı hata olarak görmüyorum. Zaten geleceğinde sürekli önüne çıkacak. "Ah ben evli adamla gezdim acaba kocamda bana yaparmi? "diye kendi kendini yiyecek. Basit hata degilki tatlı dille çözülsün. Ben değil bu hatayı yapan kız kadına değer vermiyor verse benden uzak dur senin eşin var coccuklarin var derdi hadi bunada yanlış de. Kendi kadinlari ayaklari altına almış. Lütfen ama basit değil bu aldatılmış bı kadın var. Ona sorasak onun eline versek bu kızı zaten kendisi ben demeden yapar. Ben şahsen affedemedim masum kadınla çocuğu hiç düşünemiyorum. Herkes yaşattığını yaşamadan ölmüyor bu acı bı gerçek.

-Reklam-
+3 oy
(3,002 puan) tarafından

Ne olursa olsun anne çare bulamıyorsa babaya artık anlatılmalı. Evli adam bekar kızla niye takılsın zevki, keyfi için takılır babasına en kısa sürede söylenmeli 

(3 puan) tarafından

Haklısınız başka çare yok artık döver mi odalarımı kapatır gider adamın kafasınımı patlatır bilemiyorum ama çok iğrenç bir durum 

(3,002 puan) tarafından

Vallah çözüm bulmalılar hayat çok kötü allah korusun ya kullanır atarsa ya Allah yaşatmasın ya hamile kalırsa allah düşmanıma yaşatmasın insanın aklına bir sürü kötü şey geliyor 

+3 oy
(5,403 puan) tarafından

Kıza üzüldüm. Hiç mi seven olmadı da gitti böyle dikenli dallara meyletti, bana kıyafet alıyor demiş ilişkisine gerekçe olarak... Bu kız bu kadar sevgisiz, bu kadar Allah korkusuz, ilgisiz büyürken aile neredeydi acaba...

İlişkinin elbette bitmesi gerekiyor. Adam evli olmasa da bitmeli. Aşkın da biyolojik yaşı var 20 ile 30 birlikte olmaz kim ne derse desin. Sosyal statü farkı var hiçbir şey yoksa.

Kız Leyla şu an. Ne dense boş. Kızgın sopayla da dövsen bırakmaz, aksine daha çok bağlanır. O pis herifle konuşmak gerekir. Onu da adam akıllı tehdit etmek gerekir. Aile büyükleri gidip uzak tutacak herifi. 

(3 puan) tarafından

O adamla konuşma fikri benimde aklımda var eşime söylesem bulur konuşur kızı dövsende sövsende fayda etmeyecek. Biz eşimle 8yıldır evliyiz, eltimin kızı ailenin tek kızı kardeşi falan yok. Dövmediler ne isterse aldılar tabii imkan oldukça ama okul konusunda fazla baskı vardı iştr kazanamazsan görürsün seni terziye çırak gibi veririz gibisinden cümleler. Öyle fazla arkadaşı yoktu sessiz kızdı ama şimdi olanlar ortada keşke sesli çılgın biri olsaydıda böyle aşklara girmezdi tabii aşkıda doğru aşk olsa

tarafından

Kız zaten aşık değil ki adam para yedirdiği için şuan toz pembe geliyor gözüne 

(3 puan) tarafından

Ailesi onu bugüne kadar aç uyutmadı tamam Range Roverler şurdan şuraya dizilmedi ama imkan dahilinde ne oldusa aldılar bayramdan bayrama yeni elbiselerde alındı. Ona başka adam mı yok güzel kız saçma adamın rüzgarına kapıldı gidiyor

(5,403 puan) tarafından

Kendin ifade etmişsin. "Her istediğini aldılar" 

Evlat sevmek her istediğini almakla olmuyor... Evladını seven hiçbir anne baba yavrusuna "Kazanamazsan görürsün sen, terziye veririm" der mi? Sen der misin bacım? Demezsin. Çalış kuzum sen elinden geldiğince, olursa olur olmazsa canın sağ olsun demez misin?

Ailenin kusuru diye düşünüyorum hâlâ. Herifle görüşülmesi gerekiyor 

(3 puan) tarafından

Ben aileye hak vermiyorum ama onlardan küçüğüm diye ve o zamanlar yeni gelin olduğum için onların çocuk yetiştirmesine karışamazdım. Evet çocuklarıma asla demem öyle bir sene tekrar çalışsınlar istedikleri okulu kazansınlar ölüm yok ki burda.Belki senin dediğin gibi herif evden karısından çocukları varsa onların parasından kesiyor daha pahalı şatavatlı şeyler alıyor bilemiyorum 

+3 oy
(1,398 puan) tarafından

Allah muhafaza ya.

O şerrfdizle anne konuşacaksa eğer karısını ve kızını da duyacakları bir yere saklasın.

Eğer ben kızınızı bırakmam boşanıcam zaten derse karısı duyar da belki aksiyon alır. Aksi türlü zaten kızı anlayacaktır sevmediğini.

Her türlü o şerrfsiz elindekinden olacak.

İş boşanmaya giderse belki adam boşanmayı düşünmediği için kızı bırakıp eşiyle yeniden barışır vs vs.

Yani iki kadına da aynı anda dinletmeleri lazım. Ses kaydı da olur. İkisini birleştirmek mümkün olmayabilir.

Eltinizin kızı da eşinin onu genç bir kadınla aldatacağı günü beklesin. Ah almak kolay mı? Kimse yaşattığını yaşamadan ölmeyecek. 

(3 puan) tarafından

Bacım valla benim kafam öyle entrikaları almıyor ses dinlemeri falan ben düpedüz eşime anlatmak hatta öncesinden kaynıma anlatmak istedim madem eltim söylemiyor ben söyleyim diye. Tabiki babası kızıcak kim kızmaz böyle şeye? Kadın kendi içinde kendini yiyiyor kızım elin adamıyla affedersin yattı diye ama kızının babasına durumları söylemiyor kocası sorduğunda neyin var senin diye yok birşey havadan diyor. Evet kimsenin ahı yerde kalmaz o kadını tanımıyoruz ama yazık belki haberi var yada çocuğuyla yada eğer hamileyse birşekilde evde mutlu mutlu kocasını bekliyordur. Ve biryerde okumuştum kadınlar hisseder

(1,398 puan) tarafından

Allah kolaylık versin ne diyim

+3 oy
(5,602 puan) tarafından

Önce bi sakin olun. Kıza çaktırmadan,kızın telefonundan sevgilisiyle olan fotoğrafları videoları alıp adamın karısına gönderin. Kadınla da konuşabilirsiniz numarasını bulup. Gerekirse sizin kızı tehdit etsin seni dava ederim diye felan.

(3 puan) tarafından

Telefonu şifreli nasıl alalım ki? Diyelim bir şekilde karısını bulduk ama yazık günah değil mi belki hamile Allah korusun birşey olur o ******** koca karısına mı üzülecek? 

(5,602 puan) tarafından

Kadının bilmeden o adamla aynı evde yaşamasına yazık aslında. 

Bence çok fazla bahane üretiliyor ve dramatiklestiriliyor bu durum. Siz geciktirdikçe ve korkmaya devam ettikçe olay daha da dönülmez noktaya girecek. 

Söyleyin babasına en fazla bidaha okula göndermez. Oyle kolay değil 20 yıl emek verdiğin çocuğu bi anda silip atmak. O kadar korkmayın. Ortada kocaman bi fil var ve siz bunu saklamaya çalışıyorsunuz.

Bu arada sakin kocanı bulaştırma bu meseleye,kabak sizin başınıza patlar.

(3 puan) tarafından

Sakalım yok ki sözüm geçsin eltim bana söylediği ilk an babaya de dedim çünki bu kız azda olsa babasından çekiniyor eltim izin vermedi ağladı dizine vurdu kızıyla konuşmaya çalıştı kızı anlamadı. Ben birşry saklamaya çalışmıyorum ve benden olsa gider derim şimdide babasına önümdeki engel eltim kızı küserse küssün büyüdüğünde unutur 

+2 oy
(18,667 puan) tarafından

Bu da soru mu tabiki babasına söyleyeceksiniz bilmeye hakkı var 

(18,667 puan) tarafından

Söylemezseniz de daha kötü şeyler olacak bunu görmeye gerek yok düşününce bile ilerisi hiç de iyi görünmüyor yaşça büyük bir de üstüne evli bir insanla kim ister çocuğunun birlikte olmasını karşıdaki insan da onu sevmiyor ayrıca yalnızca başka bir amacı var onu yaptığı zaman da kızı o şekilde bırakıp gidecek belkide hamile bırakıp gidecek bilemezsiniz 

tarafından

Yav öldürmez okulundan alır eve kapatır bı süre bide döver aklı başına gelsin diye. Elden duyacağına sizden duysun.

(3 puan) tarafından

Kızlar vallahi ben ilk andan eltim gelip söylediğinde onada söyledim ya benim eşime diyeyim yada kaynıma malesef bu kız ne beni dinleyecek ne annesi. Eltimde onlar karışmasın istiyor ama böylede kapanmıyor. Hayatı daha önünde saçma bir hayat yaşıyor

tarafından

Sakın bu iş erkek işi asıl siz halledemzsiniz. Babası önce adamı bulur döver. Zaten korkudan konuşamaz bı daha. Ama kız bana hiç güven vermiyor. Hakaret etmek istemiyor genç ve cahil. Adamda denmezde bilmeyen o kadına yazık. O kadının bedduasiyla bütün hayatı perisaan olacak. Farkında değil mutsuz olacak ama sebep bulamayacak. Çok ahını almıştır bile belki. Basit bı sevgilim olayı değil . Siz bırakın bu işi erkekler halletsin. Bakın bakım bı daha görüşüyormu.

(3 puan) tarafından

İsterlerse o adamı eşşek sudan gelinceye kadar dövsünler az önce isterse kızıda dövsün dedim ama lafımı geri alıyorum çünki yazık zorla srvgili olmadı ama şuan birşey düşünemiyor dediğin gibi genç ve cahil 

+2 oy
(204 puan) tarafından

Önce kesinlikle eşine söyle, eşin kızla konuşsun baktınız tesir etmiyor sonra hep beraber oturup durumu babasına anlatın yani affedersin ama şu an metres hayatı yaşıyor.. 

Asla kınamıyorum bizimde çocuğumuz var ama geleceğini yakıyor.. 

Eşini aldatan her adam karşı tarafa boşanacağını eşiyle mutsuz olduğunu söyler

Kız bu laflara asla inanmasın çok üzüldüm kesinlikle eşine anlat eşin önce kızla konuşsun sonra da babasına durumu anlatın

(3 puan) tarafından

Eltimde gözümü korkutuyor kocasının elinden kaza çıkar sorumlusu biz oluruz diye ama böylede kızı uçurumdan aşağı atıyor. Eşim konuşsa bile amcasını dinleyecek gibi bir kız değil kendi kafasına estiğini yapıyor "özgürlük" anlayışını çok yanlış biliyor

(204 puan) tarafından

Ama başka yapacak birşey yok.. Sen elyine bakma eşine anlat ben olsam anlatırdım 

+2 oy
(5,107 puan) tarafından

Eltin hata yapıyor, eşine bu durumu anlatması lazim yarın o kız kaçıp giderse daha büyük olay. Bir büyük yokmu babası ile konuşsun, eşini dinliyorsa eşinde konuşsun sessiz kalmak iyi değil. 

(3 puan) tarafından

Ben kendi eşime anlatıcam yeni öğrendik bizde 1hafta falan olur eşime söyleyecem yeğenine tavsiye ver diye dinlemezse gitsin abisine anlatsın yada eşim gitsin o adamı bulsun konuşsun laftan anlayan biriyse kendisini terk etsin 

(5,107 puan) tarafından

Bence eşin hiç o adama bulaşmasın nasıl biridir bilmiyorsunuz yigeni ile konuşsun olmuyorsa abisi ile konuşsun en mantıklısı da bu dur. Eltin gizlemekle hata ediyor 

(814 puan) tarafından

Kız delimisin sen kocani karıştırma gitsin babasıyla konuşsun ya senin kocanın başına bişey gelse eltin o zamanda koendi kocasıni karıştırmayacak

+1 oy
tarafından

Bence siz karismayin o evli adam asla karisindan ayrilmaz kizi kullanip aticak bi sure sonra 

(3 puan) tarafından

Benimde kızım var ve hayatda sigortalı değiliz evet onun amacı o ama yazık değil mi kıza kendi seçti bu yolu ama aileden büyükleri annesi babası amcası hatta ben onu bir şekilde uçurumdan çekmemiz gerekmiyor mu? Çekemiyoruz orası ayrı dert ama göz göre görede böyle yapamayız

tarafından

Bunu dusunmeniz cok guzel ama iyiligin karsiligini nankorluk olarak alacaginizi bilerek babasina soyleyin o halde bir kizi o yangindan ancak babasi kurtarir.

(3 puan) tarafından

Zaten bu işin sonunda onun gözünde biz kötü çıkıcaz babam öğrendi diye hatta bizle konuşmayacak bile ama hep 20li yaşların heyecanında olmayacak elbet birgün bizi anlayacak

tarafından

Orasi oyle o yillardan biz de gectik boyle buyuk hatalar yapmadigim halde baZen diyorum keske annem babam dayak atsaydi ders masasinda iki saat daha fazla ders calişsaydim o firtina dinince pismanlik baslar.

+1 oy
(561 puan) tarafından

Benim kızım bu namussuzlugu yapsa evli birinin parasını yiyip düşüp kalksa üstelik sizin yapamadiginizi yapıyor dese vallahi evden atardım evlatlıktan reddederdim  

tarafından
+2

Kız evlat vermese bile oğlun var öyle dediğine göre ya oğlun başkasının kızına yaparsa ne olacak büyük konuşmayın lütfen bir de gülücük koymuş çok komikmiş gibi 

(3,912 puan) tarafından

Sadece kız evlat olmasına gerek yok ki. Bunu  yeğeni olur torunu olur illa olur. Sonra büyük konuşmak nasıl olurmuş öğrenir .

(561 puan) tarafından

Valla benim oğlum evli kadınla konuşsa direk red ederim kız erkek farketmez namussuzluk yapana karsiligi verilmeli 

(3 puan) tarafından

Ya oğlun evli olduğu halde karısını aldatsa? 

(561 puan) tarafından

Yok ya o dediğinin ihtimali bile yok 

+1 oy
(631 puan) tarafından

Rabbim ıslah etsin yanlışından döner inşallah üzücü ve zor bi durum şöyle yapardım diye akıl veremicem sadece dua edebilirim Rabbim kimsenin yuvasının huzurunu bozmasın şeytana uydurmasın 

(3 puan) tarafından

Amin İnşallah lütfen dualarını eksik etme kazasız belasız kurtulsun 

+1 oy
(114 puan) tarafından

Sadece sen mi biliyorsun bu durumu seninde başını yakar uzak dur o kızdan eşine söyle ailesi bilsin ne günahı var o adamın eşinin yakında hamile falan kalır herşey beklenir artık yazık ya 

(3 puan) tarafından

Yok ilk eltim öğrendi geldi bana dedi

(114 puan) tarafından

O kızın sonu son değil Allah hidayet versin sizde suça ortak olmayın lütfen o kadını bulup arayın söyleyin günah yazık 

(3 puan) tarafından

Aslında kız aklını kullansan çok güzel sonu olur ama kendisine düpedüz metres profilini yakıştıyor tamam ilk zamanlar haberi yoktu ama haberi olduğu an ordan arkasına bakmadan kaçmalıydı. Haklıyken haksız duruma düştü

+1 oy
(1,311 puan) tarafından

Baba bilmek zorunda  ne kadar gecikirse söylemeye o kadar  olaylar büyür ve  baba öğrendiğinde  zamanında  neden söylemedin tantanası da çıkacak daha büyük problem haline gelecek ve illaki duyacak babası 

(3 puan) tarafından

Akşam eşim gelsin ona anlatıcam yeğeniyle konuşsun abisine söylesin gitsin o adamı bulsun onunla konuşsun ama birşekilde ayrılsınlar iş daha da büyümeden

(1,311 puan) tarafından

Valla canım bazen kim ne konulursa konuşsun çözüm olmuyor Allah o kıza akıl fikir versin benşm komşu kızı da 25 yaşında 3.kocasına kaçtı babası neler etti annesi neler etti yok yüzsüz arsız bir  kız bazıları uslanmıyor hatta 2.kıcası babasından 4 yada 5 yaş küçüktü ve gelini torunu VS vardı düşün 🤦🏻‍♀️

(3 puan) tarafından

Tövbe ya ben anlamıyorum ki o kadar mı aşıklar yoksa beyinlerimi yok 

(1,311 puan) tarafından

Beyinleri yok ve arsızlık namussuzluk başka  bişe değil olan anne babaya oluyor yazık onlara ve aldatılan eşe yazık değil mi diğer kadına 

(3 puan) tarafından

Çok yazık Allah düşmanıma göstermesin diyecem aldatılmayı hatta biryerde okumuştum kadınlar aldatıldıklarını hisseder diye

(1,311 puan) tarafından

Tabi ki hisseder etmez olur mu bide ne kadar saklansa da Allah ayaklarına dolandırıyor gün yüzüne çıkıyor gizli kalamıyor 

+1 oy
(2,491 puan) tarafından

Adamın eşine söylerdim ben olsam

(3 puan) tarafından

Yazık günah değil mi Allah düşmanıma göstermesin ama hayali bile tüylerimi ürpetiyor ayrıca tanımıyoruz biz kadını nasıl bulucaz? Belki hamile belki çocuğuna süt veriyor kadının sebebimi olalım kocası Allahından bulsun

(2,491 puan) tarafından

Bacım iyi hoş dıyorsun da aldatılıyor farkında değil misin yazık evet o kadına bu yüzden daha fazla kandırılmadan bilmeye hakkı var kendi akrabanızı kurtaramıyorsanız bari o kadını bu namussuzluğun içinden kurtarın ya dava açar boşanır tazminat alır nafaka alır her neyse  

0 oy
(1,220 puan) tarafından

Tövbe ya Allah korusun bu nasıl bi akıl tutulmesı evli adama bakmak ne hele o ahlaksız adam nasıl 20 yaşında kıza bakar madem o kadar ilgili bi adam önce karısına baksın böyle adamların derdi belli genç kızlarla takılıp onlarla düşüp kalkmak genelide ne hikmetse mutsuz evliliğin içinde boşanacak adamsan boşan ozmn sonra birini bul karısına saygı duymayan sanamı duyucek inşaallah hayatını iyice karartmadan kurtulur çok zor olur laf anlatmak o kafada birine Allah yardımcısı olsun özellikle annesinin evli kadınlara yazık evinde kocasını bekleyen haberi olmeyan bi kadın nasıl bir kadın bunu başkasına yaşatabilir iki ilgi görüyo diye dünyada tek omu ilgili sanki 

0 oy
tarafından

Kızın babasından saklarsanız 

En büyük hatayı yaparsınız 

Hadi oldu kız kaçtı ve hamile 

Aile mügeye mi çıksın 

Bence eltini dinleme 

Eşini de katma onu dışarıda koy 

Kızın babasıyla konuş 

Babası o adamı bulur 

Buluncada ne yapacağını bilir 

Kadınlar biz duygusalız 

Ama erkekler öyle değil mantıklı 

tarafından

Baba en fazla ne yapar kızına 

Teli elinden alir

Odaya kapatır 

Dışarı çıkarmaz 

Belki 1 yada 2 tokat atar 

(3 puan) tarafından

Ben saklama taraftarı değilim eltim demiyor onada anlatamıyorum o saniye kendini dövüyor dövmeo çözüm değil 

0 oy
(14,723 puan) tarafından

Bunu bence bir uzman yardımı ile çözün derim. Kızmak, dövmek, eve kapatmak hiç bir şekilde çare değil. Suyuna gidilmeli Allah muhafaza daha büyük yanlışlara düşer yoksa bir inat uğruna. Reşit olduğu için ailem beni esir aldı, şiddet uyguluyor dese bu sefer daha sarpasarar iş. Ettin ve sen oturun etraflıca düşünün belkide aileden göremediği ilgiyi bulduğunu düşünüyor. Reşit ama her ne olursa olsun o bir çocuk o yaştaki kimse bizim gibi düşünemez. 

0 oy
(30,062 puan) tarafından

Boyle seyler saklanilip soylenilmedigi icin ilerliyor bastan denilmeliydi gerkeen onlem alınmalıydı Rabbim korusun zor mesele

0 oy
(3,961 puan) tarafından

Tek diyeceğim kadın ağlayacağına kız ağlasın daha iyi söyleyin kızın vazgeçeceği yok adamın karısının da duyması lazım yazık 

0 oy
(492 puan) tarafından

Allah o anne babanın yardımcısı olsun.. kesinlikle babasına söyleyin . Yoksa iş çok kötü yerlere gidebilir.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 176 göst.
27 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Alca (252 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 300 göst.
27 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysel Güzel (1,150 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 881 göst.
10 Mart 2021 Diğer kategorisinde ❤sevgi seli❤ (667 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 899 göst.
23 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,581 soru

24,018,593 cevap

328,112 kullanıcı

...