+2 oy
200 göst.
Diğer kategorisinde (6,995 puan) tarafından

Kizlar benim oglan pantolon giymek istiyor surekli babasi ne giyiyorsa onu giyiyor siyah pantolon mu giydi o renk giyiyor sabah bir basladik mavi kot sonra esofman simdi de yesil.pantolon ve gömlek giydi aksama kadar kac kez daha degisir bilmem bir de gidip aynaya bakiyor bozuk telefon var onla konusuyor gibi yapiyor kızlar komigimide gidiyorda havada sicak sort giymeye ikna edemedim bir turlu  sizin cocuklarda mi boyle acaba 

13 Cevaplar

0 oy
(410 puan) tarafından

Benim kızım 4 yaşında giydirdiklerimi begenmezse dışarı çıkmıyor söyleyeceklerim bu kadar😩

-Reklam-
0 oy
(6,654 puan) tarafından

Aynen öğle Benimkide bize annemiz pazardan alırdı yada eliyle örer diker onu giyerdik bayramlarda alınırdı bide sadece şimdiki nesil çok bilmiş 😊

(14,857 puan) tarafından

Şimdiki nesille alakası yok kız ben 32 yaşına gircem cocuklugumda bende öyleydim. Hala örgü bisi giymem kızıma da giydirmem 😁

0 oy
tarafından

Kaç yaşında. 4 olacak Çok şükür öyle huyu yok babasını taklit eder de o kadar değil. Bir tek kıştan yaza geçerken kısa giymemek için çok direndi zor alıştırdım 

(5,753 puan) tarafından

O bizimkinde de var. İlk kez bu yaz oldu ama önceden yapmazdı 😄

(1,567 puan) tarafından

Evet kısa giyme asamasi benide zorlamisti ilkk

0 oy
(7,802 puan) tarafından

4 yaşında kızım akşama kadar defalarca değiştirir bu saate kadar 4 takım değiştirdi sabah kirli sepeti boşsa akşama kadar taşıyor. Oğlum öyle değil ne giydirsem o yani sorun etmiyor

0 oy
(4,332 puan) tarafından

Benim kız da 3 yaşında . Hayatta süslü püslü cicili şeyler giydiremiyorum. Hep eşofman pijama tarzı şeyler giymek istiyor. 

0 oy
(24,691 puan) tarafından

Aynı benim ortanca çok süslü ya parfümü bile var şahsi 😂😂😂 kombin yapmadan giymez saçları yapar oy ana gurbann vereneeee

0 oy
(1,010 puan) tarafından

Benim oglum 6yasinda sort giyiyor.kendi istediyinide giyer ben istediyimide.bir gunde kac kere deyistirmez ama

0 oy
(30,116 puan) tarafından

Yeni nesil bebeler hep böyle kenidileri begenip isteyip giyecek 

0 oy
(1,206 puan) tarafından

Benim kız bıraksam hergün abiyeyle gezer😁o derece . dışarı çıkarken  %99,99 elbise giymek ister. Sürekli tantana ederiz.babası en son istediğini yapar öyle çıkarız. 

Yüzük ,bileklik ,kolye ,çanta gözlük ne varsa takar takıştırır🤣  Benim kız beni solladı eskiden eşim beni beklerdi bir yere gideceğimiz zaman, şimdi ikimizde kızımı bekliyoruz 🥹🤭

0 oy
(7,011 puan) tarafından

İki yaşında bile olmayan kızım şimdiden istediği kıyafeti seçip giydirmemi istiyor cnm

0 oy
(5,753 puan) tarafından

3.5 yaşında erkek, yazın geldiğini kabullenemedi bir türlü. Şort tişört giydirmek çok zor, denize bile uzun gitmek istiyor😂😂 Bir punduna getirip giydiriyorum 

0 oy
(3,359 puan) tarafından

Benim oğlum tam anlamıyla öyle değil ama oda çorapsız asla durmuyor yazın sıcağında bile full çorapla geziyor 

0 oy
(3,462 puan) tarafından

Üç buçuk yaş kızım var. İstediğini giydirmeyince yaşadığımız krizleri burada anlatsam ohooo. 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 294 göst.
+1 oy
4 cevap 194 göst.
24 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ümranşen (1,879 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 301 göst.
31 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nazenin premses (9,920 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 757 göst.
28 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Daisy786 (57 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,943 soru

24,092,380 cevap

331,836 kullanıcı

...